Categorieën

Hot tub in de tuin, vermaak voor het hele gezin

Met zijn allen spetteren en ontspannen

We vertellen u hier op Centerpoints waarschijnlijk niets nieuws als we zeggen dat een houtgestookte hot tub in uw eigen tuin gegarandeerd staat voor het ultieme ontspannen. Het liefst samen met het gehele gezin of met een leuke groep vrienden. Geniet met zijn allen van de warme bubbels, een goed gesprek, een lekker drankje of een spetterend watergevecht. Met andere woorden: een hot tub in de tuin is vermaak voor het hele gezin. Een hot tub voor het hele gezin vindt u snel, eenvoudig en voordelig bij een hot tub webshop. We vertellen u hieronder meer over de voordelen van een eigen hot tub in de tuin.

Plezier voor iedereen in de hot tub

Kunt u het zich al voorstellen? Gezellig met zijn allen in de hot tub. Dat kan in zomer en winter. Tijdens een heerlijk zomerse dag hoeft u de hottub niet eens op te warmen. Hij is namelijk ook perfect te gebruiken voor een frisse duik, als zwembad voor de kinderen, of verkoeling voor uzelf.

Lekker bubbelen in de winter

’s Avonds als het is afgekoeld, steekt u de hottub aan en geniet u samen met uw partner, vrienden of het gehele gezin al bubbelend van de heerlijk zwoele zomeravond. Genieten van uw hot tub kan natuurlijk ook in de winter. Het is super lekker om in de vrieskou te genieten van het weldadig warme water van de hot tub, terwijl de sneeuwvlokken rustig in de tuin neerdalen.

Een echte familie hot tub

Om met de hele familie te kunnen genieten, heeft u natuurlijk wel een echte familie hot tub nodig. Zo’n mooie ronde traditionele hot tub biedt plek aan alle leden van het gezin. En eventueel ook aan kleine gezelschappen. In een familie kunt u plaatsnemen met acht kinderen of zes volwassenen. Kijk voor een familie hot tub dus eens rustig rond in een hot tub webshop en overtuig uzelf van het plezier dat u ervan kunt hebben.
Voor meer informatie en tips over hobby en vrije tijd op Centerpoints, klikt u op de link.

Decoreer uw tuin met nostalgische tuinlantaarns

Langer genieten van de zomeravonden

Bent u van plan om deze zomer lekker veel avonden in uw tuin door te brengen? Dan zijn sfeervolle nostalgische tuinlantaarns misschien wel iets voor u! Wij schreven al eerder over de voordelen van klassieke tuinverlichting, maar vertellen u er graag meer over in dit blog. Lees snel verder! 

Creëer de juiste sfeer in uw tuin

Bij het inrichten en decoreren van de tuin denken veel mensen aan planten, tuinmeubilair en misschien zelfs aan het plaatsen van een tuinhuis of een vijver. Echter is ook het plaatsen van de juiste tuinverlichting van grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw tuin. Zonder tuinverlichting ligt uw tuin er ‘s avonds maar donker bij. Gelukkig is er tegenwoordig een heleboel stijlvolle tuinverlichting te koop. Omdat er zoveel verschillende soorten tuinverlichting te koop zijn, is het mogelijk om de stijl van uw woning door te trekken naar uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een landelijk of klassiek interieur? Een nostalgische tuinlantaarn sluit daar perfect bij aan!  

Plaats uw tuinverlichting op strategische plekken

Wanneer u de nostalgische tuinlantaarns heeft gekozen die perfect passen bij uw tuin en uw woning, dan is het tijd om de tuinverlichting te gaan plaatsen. Plaats hem bijvoorbeeld op uw terras. Zo is de nostalgische tuinlantaarn overdag een mooie eyecatcher, en ‘s avonds geeft hij voldoende licht wanneer u bijvoorbeeld nog een spelletje wilt spelen. Ook kunt u andere leuke zithoekjes in uw tuin belichten met een tuinlantaarn. Of plaats hem bij een element waar u extra aandacht op wilt vestigen, zoals een vijver of tuinhuis. De mogelijkheden met nostalgische tuinlantaarns zijn eindeloos! 

Haal snel je rijbewijs met de juiste rijschool

Zo selecteer je de juiste autorijschool

Wil jij graag je rijbewijs halen? Dan is het belangrijk om eerst een geschikte autorijschool uit te kiezen. In dit blog vertellen we je graag hoe je dat het best kunt aanpakken. Zo heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs en kun je bijvoorbeeld lekker met de auto op vakantie.

Tip 1: Kies niet perse de goedkoopste autorijschool

De prijzen die de rijschool hanteert, staan niet altijd direct in verhouding tot de kwaliteit van de lessen. Dat betekent niet dat het verstandig is om de goedkoopste autorijschool te kiezen. In de praktijk blijkt vaak dat de goedkoopste rijscholen niet investeren in de bijscholing van de instructeurs en de beste lesmethoden. Hierdoor heb je meer lessen nodig om je rijbewijs te behalen, en daarmee ben je uiteindelijk alleen maar meer geld kwijt. Daarom is het belangrijker om te letten op de kwaliteit van de rijschool

Tip 2: Volg een proefles

Heb je een rijschool gevonden waarvan je denkt dat die voldoet aan jouw wensen? Vraag dan eerst een proefles aan. Dit is een kans om kennis te maken met de instructeur en om vragen te stellen zoals:

 • Kan ik wekelijks een rijles volgen bij deze rijschool?
 • Welke lesmethode wordt er gebruikt?
 • In wat voor auto krijg ik rijles?
 • Krijg ik vervanging als mijn instructeur een keer ziek is?
 • Is het mogelijk om te wisselen van instructeur als dat nodig blijkt te zijn?

Tip 3: Lees reviews

Je kunt online een heleboel reviews vinden, waarschijnlijk ook van de rijschool die jij op het oog hebt. Kijk eens via Google, social media of de via site van de rijschool of eerdere klanten hun ervaringen hebben achtergelaten. Op deze manier kom je erachter wat de sterke kanten en de aandachtspunten zijn van deze rijschool. Zo kun je beoordelen of de autorijschool aansluit bij jouw wensen en jouw manier van leren.

Tip 4: Bekijk het slagingspercentage

Via de rijschoolzoeker van het CBR vind je een lijst met alle rijscholen en hun slagingspercentage. Dit is het percentage van de kandidaten die in één keer geslaagd zijn. Over het algemeen geldt: hoe hoger het slagingspercentage, hoe beter de autorijschool.

Wat zijn de leukste kerstpakketten voor 2020?

Ontdek de leukste trends voor kerstpakketten

Wat is het leukste kerstpakket voor 2020? Het Nieuwsloket zou geen Nieuwsloket zijn als wij niet de leukste trends van 2020 voor kerstpakketten kenden. Lees in ons blog hoe u het leukste kerstpakket van 2020 samenstelt, of kant- en-klaar bestelt.

Leukste kerstpakket voor 2020 samenstellen

Wilt u het leukste kerstpakket voor 2020 samenstellen of kant-en-klaar aanschaffen? Zoekt u bijvoorbeeld het gemak van een kerstpakket dat al door experts is samengesteld? Geïnspireerd op de laatste trends worden ieder jaar vele soorten en maten kerstpakketten samengesteld. Van traditionele en trendy kerstpakketten tot stoere en stijlvolle kerstpakketten. Binnen elk budget vindt u een selectie leuke kerstpakketten. Stelt u liever zelf uw kerstpakketten samen? Dan is het handig als u op de hoogte bent van de trends van 2020.

Kerstpakketten trends van 2020

Het is heel makkelijk om in dit blog de echte trends voor het leukste kerstpakket 2020 weer te geven. Dat is natuurlijk een beetje het geheim van de smid dat we niet zomaar prijsgeven. Kiest u graag voor echt trendy? Laat dan de experts uw kerstpakketten samenstellen. Natuurlijk is ook heel leuk om het zelf te doen. Wat zijn de komende winter globaal de trends als het gaat om de inhoud van kerstpakketten?

3 thema’s voor leukste kerstpakket 2020

We zien voor 2020 drie thema’s die vast en zeker de inhoud van menig kerstpakket zullen bepalen.

 • Winterpakket: met lekker winterse biertjes of glühwein, kerstige koekjes, schenkkannen en mokken voor chocolademelk en leuke kleurrijke wanten, mutsen en sjaals.
 • ’Me-time’-pakket: met lekkere kruidenthee en ‘guilty pleasure’-zoetigheden voor overdag en een lekker biertje of wijntje voor de avonden met daarbij gezellig krakende zoutjes.
 • Gedeeld geluk-pakket: met gezellige producten die u kunt delen met familie of vrienden. Bier en wijn ontbreken niet, maar ook feestelijke snack en met tapa’s horen daarbij. En wat dacht u van leuke kleine bordspelletjes?

Meer bedrijfsinfo lezen? Klik op de link voor meer nuttige blogs voor bedrijven.

Zo regelt u een uitvaart in Hoogeveen

Waardevolle tips voor het regelen van een uitvaart

Het overlijden van een dierbare is voor veel mensen een emotionele ervaring. Zeker wanneer zij ook verantwoordelijk zijn voor het regelen van de uitvaart. In dit blog geeft Centerpoints u een aantal tips voor wanneer u een
uitvaart gaat regelen in Hoogeveen.

Een goede uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger wordt ook wel een begrafenisondernemer of een uitvaartondernemer genoemd. Het is een persoon of organisatie die u begeleidt tijdens het regelen van de uitvaart. Als nabestaande is het belangrijk dat u een goede klik hebt met de persoon die u ondersteunt tijdens het regelen van de uitvaart. Via internet vindt u de verschillende aanbieders en kunt u deze vergelijken. Vraag bij verschillende uitvaartverzorgers een kennismakingsgesprek aan en wacht niet te lang met het maken van de beslissing. Er moet namelijk erg veel worden geregeld en besloten.

Een persoonlijke uitvaart

Natuurlijk wilt u graag een passend en persoonlijk afscheid organiseren voor uw dierbare. Uw uitvaartverzorger zal u vertellen wat er allemaal besloten moet worden en eventueel helpen met het maken van deze keuzes. Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen die u kunt doen om de uitvaart in Hoogeveen nóg persoonlijker te maken, zoals:

 • Het kiezen van een passende uitvaartkist, deze kunt u eventueel ook (laten) beschilderen
 • Maak het rouwvervoer persoonlijk door iets te kiezen dat past bij de overledene. Wat dacht u van een bakfiets, boot of paard en wagen?
 • Met foto’s en filmpjes tijdens de plechtigheid kunt u mooie herinneringen over de overledene met elkaar delen
 • Kies een bijzondere locatie om het afscheid te organiseren. Bijvoorbeeld bij de favoriete sportclub, stamkroeg, theater, museum van de overledene of natuurlijk op het strand of in een bos

3 ondernemersvragen over werken in corona tijd

De meest gestelde vragen door ondernemend Nederland

De coronacrisis houdt Nederland al een flinke tijd in zijn greep. Dit brengt voor veel Nederlanders op zakelijk vlak een heleboel onzekerheden met zich mee. Centerpoints beantwoordt daarom de meest gestelde vragen.

Mijn medewerker zit met ziekteverschijnselen in isolatie. Moet ik dan het loon doorbetalen?

In deze situatie gelden dezelfde regels als wanneer uw medewerker normaal gesproken ziek zou zijn. Gaat het om een overeenkomst met uitzendbeding? Dan heeft u als werkgever een aanvullingsverplichting op de uitkering van de ziektewet. Bij andere overeenkomsten geldt de loondoorbetalingsplicht bij ziekte.

Moet ik mijn medewerker doorbetalen als deze op last van de overheid in quarantaine zit, maar niet ziek is?

Er zijn een aantal situaties waarin het kan voorkomen dat een van uw medewerkers door de overheid dringend wordt geadviseerd om in quarantaine te gaan zonder dat zij ziekteverschijnselen hebben. Dit kan bijvoorbeeld worden gevraagd wanneer iemand in het buitenland in een hoog-risicogebied heeft verbleven of wanneer iemand met een besmette persoon in aanraking is geweest. In deze situatie heeft uw werknemer in principe recht op loondoorbetaling. Hier moet bij worden vermeld dat op juridisch gebied nog veel discussie is over dit onderwerp. In principe wordt de volgende regel aangehouden: een werknemer houdt recht op loon, ook als hij niet aan het werk is, behalve als dit wordt veroorzaakt door iets wat onder zijn eigen rekening valt.

Kan een medewerker afdwingen om thuis te mogen werken?

Bij wet is vastgelegd dat de werknemers het werk in principe moeten uitvoeren op de standplaats, oftewel de afgesproken werkplek. Medewerkers kunnen dus niet zomaar afdwingen dat ze thuis mogen werken. Er bestaat echter wel een wettelijke regeling thuiswerken waar medewerkers zich op kunnen beroepen. Hierin staat het volgende:

 • De medewerker kan een schriftelijke aanvraag indienen om de arbeidsplaats te wijzigen. Dit dient minstens twee maanden voor de ingangsdatum van deze wijziging te worden ingediend
 • De werkgever is verplicht om het verzoek in overweging te te nemen en om in overleg te gaan met de medewerker
 • De werkgever dient schriftelijk te reageren op het verzoek
 • De werknemer kan eenmaal per jaar een thuiswerk verzoek indienen

Tips om een coatingvloer te beschermen

Hoe geniet u jarenlang van uw coatingvloer?

U heeft een coatingvloer in uw woning. Hiermee heeft u een robuuste en stevige ondergrond in uw huis. En het is waarschijnlijk ook de bedoeling dat u nog jarenlang van uw prachtige vloer kunt genieten. Daarom geven wij u in dit blog een aantal tips om een mooie coatingvloer te beschermen.

Dagelijkse reiniging van de vloer

Een coatingvloer is strak, naadloos en behoeft bijna geen onderhoud. Dagelijks licht reinigen is eigenlijk wel nodig, maar dat kan gemakkelijk en snel. Een coatingvloer heeft een dichte structuur waardoor deze vrijwel geen stof en vuil opneemt. Viezigheid verwijdert u door af en toe een statisch stofdoekje over de vloer te halen. Groter vuil kunt u prima opvegen met stoffer en blik. Gebruik dan wel een zachte borstel om beschadigingen te voorkomen. U hoeft een coatingvloer eigenlijk niet te stofzuigen, maar echt kwaad kan het niet. Af en toe reinigen met een dweil met schoon en koud water zorgt ervoor dat de vloer weer mooi glanst.

Verwijderen van vervelende strepen op de vloer

Een vloer is natuurlijk bedoeld om op te lopen. Maar door lopen kunnen schoenzolen strepen op een coatingvloer veroorzaken. Strepen verwijdert u eenvoudig met een vezeldoekje. Als u strepen lang laat zitten, drogen ze in op een vloer. Dan helpt een coatingreiniger met oplossende werking prima om ze te verwijderen. Spray de strepen in en na vijf minuten inwerktijd haalt u de strepen makkelijk met een natte doek weg. Gebruik daarvoor nooit een schuurspons!.

Krassen en oneffenheden verwijderen

Heeft u krassen of oneffenheden op uw coatingvloer? Dan zit er meestal ook wat vuil in de krasjes. Ga dan niet met een schuurpapier of iets dergelijks aan de slag. U beschadigt hiermee de vloer. Haal het vuil weg door de vloer te reinigen met een dweil of stofdoek. Ook het krasje is hierna vrijwel niet meer zichtbaar.

Tips om uw coatingvloer te beschermen op een rijtje

Onderstaand hebben we voor u een aantal goed werkende tips om uw coatingvloer te beschermen op een rijtje gezet:

 • Voorkom krassen met viltjes onder stoelpoten
 • Als uw voorwerpen wilt verplaatsen: optillen en niet verschuiven
 • Gebruik geen of weinig schoonmaakmiddel in water
 • Vermijd zeephoudende middelen: deze maken uw vloer plakkerig
 • Laat niemand op een natte coatingvloer lopen

Advies over uw coatingvloer

Wilt u meer informatie of advies over het reinigen van uw coatingvloer? Neem dan contact op met uw vloerspecialist. Klik ook op de link voor meer informatie over vloeronderhoud bij Centerpoints.

Waarom u kiest voor een houtgestookte hottub!

Kom helemaal tot rust

Heerlijk ontspannen in een hottub, wie kan er nu niet van genieten? Zou u dat wel elke dag willen? Dan kunt u een hottub in uw tuin plaatsen! Met de eenvoudige bouwpakketten kunt u gewoon zelf een mooie hottub bouwen. We hebben het namelijk zeker niet over zo’n lelijke uitvoering die de look van uw tuin verpest, maar over een mooie houtgestookte hottub met een rustieke uitstraling. Dan hoeft u er alleen nog de juiste verlichting bij aan te schaffen, en u komt volledig tot rust in uw eigen tuin!

Elke dag het ultieme comfort

Met een houtgestookte hottub in uw tuin geniet u gewoon thuis van het ultieme comfort. Wanneer u gewoonlijk wilt ontspannen in een hottub, zult u daarvoor naar een wellness center moeten. Dat is weer een hele onderneming, waar u zeker niet altijd zin in en tijd voor heeft. Lekker relaxen in een hottub gebeurt dan hoogstwaarschijnlijk maximaal 1 keer per maand. Met een houtgestookte hottub in uw tuin kunt u ook gewoon in de avond na het werk, op een vrije dag, of in het weekend wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn helemaal tot rust komen.

Een product van hoge kwaliteit

Wij raden u aan om altijd de hulp in te schakelen van een specialist op het gebied van wellness oplossingen voor thuis. Zij kunnen u adviseren over welk model houtgestookte hottub voor u het meest geschikt is. Zo weet u ook zeker dat u een product van hoge kwaliteit in huis haalt. Ook wanneer u zelf een mooie hottub wilt bouwen, voorziet zo’n specialist u van de juiste materialen.

Unieke werking

Een houtgestookte hottub heeft ten slotte ook nog een unieke werking. Er is namelijk helemaal geen elektriciteit of pomp nodig. Het water wordt immers opgewarmd met een houtkachel. Daardoor kunt u de hottub plaatsen waar u dat wilt, en hoeft u geen rekening te houden met bekabeling. Bovendien scheelt het ontzettend in de kosten. Voor een houtgestookte hottub heeft u immers niet anders nodig dan water en hout! En gebruikt u hem enige tijd niet, dan hoeft u ook nergens voor te betalen. De houtgestookte hottub werd van origine na elk gebruik geleegd en weer gevuld met vers water. We kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet echt zin in heeft. Daarom zijn er ook verschillende filtersystemen beschikbaar. Op die manier kunt u het water langere tijd gebruiken.

Hoe kiest u de perfecte vergaderlocatie?

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie

Gaat binnenkort een evenementenlocatie huren voor een vergadering in Haarlem? Centerpoints vertelt precies hoe u de perfecte evenementenlocatie kunt selecteren. Lees snel verder!

Wat zijn uw verwachtingen?

Een goed begin is het halve werk. Ga daarom met uw opdrachtgever in overleg en bespreek wat de wensen zijn voor de vergaderruimte. Is de akoestiek belangrijk? Moet er een beamer aanwezig zijn? En hoeveel budget is er beschikbaar? Zet al deze punten op een rij, zo heeft u een handvat voor tijdens uw zoektocht naar een vergaderlocatie in Haarlem. Vergeet hierbij zeker ook niet de apparatuur en de andere faciliteiten die u nodig heeft om uw vergadering soepel te laten verlopen.

Een inspirerende vergaderzaal

Natuurlijk is het het leukst om een bijzondere vergaderzaal te selecteren. In een inspirerende omgeving komt uw vergadering beter tot zijn recht. Bovendien zal het uw collega’s motiveren en de sfeer verhogen. Let wel op dat u een vergaderzaal kiest die groot genoeg is en waar u de gewenste opstelling met tafels en stoelen kunt neerzetten.

De bereikbaarheid

Het is niet handig als de deelnemers aan de vergadering lang moeten reizen om de vergaderlocatie in Haarlem te bereiken. Kies daarom voor een locatie die centraal gelegen is en die eventueel ook met het openbaar vervoer te bereiken is. Vraag ook na of er voldoende parkeergelegenheid is bij de vergaderlocatie. Vertel de deelnemers aan de vergadering vooraf waar zij het best kunnen parkeren.

vergaderlocatie

De faciliteiten

Bij de meeste vergaderlocaties krijgt u te maken met een contactpersoon. Deze persoon kan u meer vertellen over bijvoorbeeld:

 • De mogelijkheden voor de catering
 • Of er toiletten in de buurt zijn
 • De aanwezige apparatuur
 • De wifi

Met uw contactpersoon spreekt u af van welke faciliteiten u gebruik kunt maken. Zet al deze afspraken zwart op wit en zorg dat de deelnemers van de vergadering op de hoogte zijn van de regels van de vergaderlocatie. Door vooraf ook duidelijke afspraken over de kosten te maken komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De perfecte vergaderzaal in Haarlem

Wanneer u rekening houdt met de tips die wij u in dit blog hebben gegeven dan zult u gemakkelijk de juiste vergaderruimte kunt selecteren. Wij wensen u een inspirerende vergadering die u en uw collega’s nog lang bij zal blijven!

Tips voor de leukste lentecadeau’s!

Voor iedereen een voorjaarscadeau

Het is weer lente, en dat betekent dat het tijd is om lekker naar buiten te gaan. Geniet van het lekkere weer en ga fietsen, wandelen, relaxen in een hangmat of op je tuinstoel, en haal de barbecue weer uit de schuur. En tuinieren hoort er natuurlijk ook bij! Breng de tuin weer op orde, plant vrolijke bloemen en snoei alles weer bij. En gun jezelf of een ander ook een leuk en praktisch lente cadeau! In dit blog geeft Centerpoints je wat ideeën voor leuke lentecadeau’s!

Lekker op de fiets

Niks fijner dan weer heerlijk gaan fietsen nu het zonnetje weer schijnt. Daarbij is een goede uitrusting natuurlijk ook erg handig. Denk aan fijne nieuwe fietshandschoenen, een telefoonhouder voor op de fiets of een nieuwe fietslamp. En vergeet ook het onderhoud van je fiets niet: een kettingreiniger of een minipomp komen altijd van pas!

Buiten genieten

Nu het weer dat weer toelaat wordt het natuurlijk ook tijd om weer heerlijk te genieten in uw tuin. Relax met een boek in een hangmat en haal de barbecue uit de schuur. Ook hiervoor mogen accessoires niet ontbreken. Koop bijvoorbeeld mooie grillhandschoenen, een nieuwe grilltang of een mooie hoes voor uw barbecue. En maak de tuin gezellig met leuke LED verlichting.

Fijn tuinieren

Dit is natuurlijk ook de tijd om in de tuin weer aan de slag te gaan. Ga voor nieuw snoeigereedschap, en plant weer nieuwe groene planten in uw tuin. En heeft u al eens gedacht aan plantenzakken? Dit zijn een soort zakken die u op kunt hangen en waarin u plantjes kunt zetten. Dit staat helemaal leuk aan bijvoorbeeld een schutting of wand van een schuurtje!© Copyright. All rights Reserved