Categorieën

Dit moet u weten wat energiecontracten betreft

Toe aan een nieuw energiecontract?

Een energiecontract afsluiten is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Waar moet u op letten als u energie gaat vergelijken en akkoord wilt gaan met een bepaald contract? Waar bestaat een energiecontract vooral uit? Wij wisten het allemaal niet precies. Daarom namen wij de proef op de som en hebben energieleverancies vergeleken. Op die manier ontdekten we uitvoerig waar een energiecontract uit bestaat en waar u zoal op moet letten als u wilt overstappen naar een andere energieleverancier!

Hier bestaat een energienota uit

Het energiecontract dat u afsluit geeft aan hoe uw energienota’s voortaan berekend worden. Een energienota bestaat namelijk uit verschillende onderdelen. U betaalt een bepaald bedrag per maand, maar waar is dat bedrag precies op gebaseerd? Wij zetten alle onderdelen graag even voor u op een rij:

 • Energiebelasting
 • Netbeheerkosten
 • Regiotoeslag gas
 • Vaste leveringskosten
 • Variabele leveringskosten
 • Opslag Duurzame Energie
 • Vermindering energiebelasting

En dan is er natuurlijk de BTW die over al die kosten gaat.

Controleer uw nieuwe energiecontract goed

Zodra u op zoek naar een nieuw energiecontract, dan is het belangrijk dat u alle bovenstaande zaken helder krijgt. Zo ziet u direct wat u straks per maand moet gaan betalen. Let wel, verschillende energieleveranciers geven niet zozeer duidelijkheid over bovenstaande punten, maar noemen aantrekkelijke actiebedragen. Let wel, deze gelden vaak maar voor een paar maanden, terwijl u perse een contract voor een jaar of langer moet afsluiten. U gaat op den duur dus een stuk meer betalen! Kortom, laat u niet verleiden tot nietszeggende maandbedragen die als lokkertje worden genoemd, maar controleer bovenstaande waarden uitvoerig.

Ga zorgvuldig energie vergelijken

U ziet, dé manier om goed te begrijpen wat u straks gaat betalen, is door energie met elkaar te vergelijken. Zo ziet u direct staan welke bedragen bij welk energiecontract horen. Op die manier komt u niet voor nadelige financiële verrassingen te staan, als u straks een energienota vanuit uw nieuwe energiecontract ontvangt!

Veilig rijden in de herfst? Schakel een autogarage in Utrecht in

De herfst is weer begonnen. Wat betekent dit voor uw verkeersveiligheid?

Het herfstseizoen heeft weer haar intrede gedaan. Dit betekent ook veranderende weersomstandigheden op de weg. De wind gaat harder waaien, het regent meer en daar moet u als automobilist uiteraard wel goed op voorbereid zijn. U kunt ervoor kiezen een autogarage in Utrecht in te schakelen, maar er is nog meer wat u kunt doen om veilig deel te nemen aan het verkeer. In dit blog hebben wij alles wat u aan verkeersveiligheid kunt doen op een rijtje gezet.

Laat uw auto op tijd controleren op mankementen

Staat u onverwachts stil met uw auto in de regen? Dat is heel vervelend. U kunt dit voorkomen door uw auto tijdig te laten controleren. Zet een autogarage in Utrecht in voor een grondige wintercheck.

Controleer de staat van uw airconditioning

Zelfs in de winter is het van groot belang dat uw airconditioning op peil is. Indien er sprake is van vochtig weer, zullen uw ramen sneller beslaan. Uw zicht vermindert hierdoor sterk. Dit betekent dat er al gauw gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Een goed werkende airconditioning voorkomt ongelukken.

Zorg dat uw bandenspanning goed is

Een goede bandenspanning zorgt ervoor dat uw banden bij hevige regenval niet het contact met de weg verliezen. Dit gebeurt sneller bij een lage bandenspanning en daarnaast verliest u hierbij ook veel brandstof. Heeft u een hoge bandenspanning, dan maakt u slechter contact met het wegdek en heeft u meer kans op bandenslijtage. Controleer uw bandenspanning dan ook maandelijks.

Zorg voor voldoende ruitenvloeistof

Door alle rondvliegende bladeren en regen worden uw ruiten snel vies. U zet uw ruitenwissers aan en constateert dat de ruitenvloeistof op is. Deze situatie wilt u proberen te voorkomen. Zorg altijd voor een reservefles ruitenvloeistof en controleer regelmatig of uw ruitenvloeistof nog voldoende op niveau is.

Kijk of uw ruitenwissers goed werken

Merkt u dat uw ruitenwissers veel strepen achterlaten of veel geluid maken? Dan kan het zijn dat deze hoognodig aan vervanging toe zijn. Zorg dat uw ruiten schoon zijn, zodat u beter zicht heeft op het verkeer.

En dan nu veilig de weg op

Kortom, de juiste voorbereidingen zijn essentieel om veilig de weg op te gaan. U kunt uw voorbereidingen zelf treffen, maar u kunt er ook voor kiezen een gespecialiseerde autogarage in Utrecht in te schakelen. Wat kiest u? Wij hopen u middels dit blog van voldoende tips te hebben voorzien en wensen u veilige autoritten in de herfst!

Dit is dé reden om een tuinkachel aan te schaffen

Verleng je dag met tuinkachels

Ook al gaan de temperaturen wat omlaag momenteel, dat geeft geen reden om binnen te blijven zitten. Kies voor een tuinkachel! Door je tuin te verrijken met dit mooie, warme element, kun je – zelfs in de herfst en winter – nog heerlijke late avonden in de buitenlucht doorbrengen. Beeld je eens in, terwijl het buiten al lekker donker wordt, zit jij nog gezellig met je partner, vrienden of familie in je sfeervolle tuin. De kachel geeft de benodigde warmte én zorgt voor een knus geheel. Wij zochten uit wat er zoal mogelijk als je besluit te kiezen voor een tuinkachel. Lees dit blog en ontdek alle mogelijkheden met tuinkachels!

Warmte, sfeer… én lekker eten

Er bestaan verschillende soorten tuinkachels. Van grote logge terracotta exemplaren, die vaak wat weg hebben van complete pizzaovens, tot praktische doch stijlvolle tuinkachels die gebaseerd zijn op bierfusten. Voor dit blog hebben wij ons gefocust op die laatste categorie. Deze kachels bieden namelijk enorm veel voordelen. Te beginnen met de gebruiksvriendelijkheid. Omdat deze tuinkachels niet zo zwaar zijn, zijn ze zeer eenvoudig te verplaatsen in je tuin. Wil je de ene dag bij het terras wat extra warmte hebben, de volgende dag bij het barretje middenin de tuin en de dag daarna juist weer bij de ligstoelen in de hoek? Met een bierfust tuinkachel kan het allemaal. En wat dit type kachel al helemaal mooi maakt, is dat het ook dienst kan doen als bbq! Kortom, tuinkachels bieden warmte, sfeer én lekker eten!

Wat moet ik me voorstellen bij een bierfust tuinkachel?

Het klinkt inderdaad heel erg gezellig, een bierfust kachel, eventueel inclusief bbq, maar hoe ziet zo’n tuinkachel er nou precies uit? Hoewel er verschillende maten bestaan, ziet elke bierfust tuinkachel er vrijwel hetzelfde uit. Deze tuinkachels zijn allemaal gemaakt van kwalitatief roestvrij staal, staan op 3 stabiele pootjes en zijn voorzien van een indrukwekkende hoge buis. Deze lange pijp maakt van jouw tuinkachel een ware eyecatcher. Sommige exemplaren zijn ook nog voorzien van 2 wieltjes, zodat het verplaatsen van de tuinkachel nóg eenvoudiger is. Wat ook handig is, is dat deze tuinkachels voorzien zijn van een deurtje met sluiting. Het onder controle houden van het vuur is dus erg veilig. Kortom, geen enkel avondje buiten, tuinfeest of bbq-uitje zal nog hetzelfde zijn met een tuinkachel!

Ga op zoek naar een specialist in tuinkachels

Ben je overtuigd van wat een bierfust tuinkachel (eventueel inclusief bbq-rooster) jou te bieden heeft? Ga dan op zoek naar een specialist in dit type tuinkachels. Zodra ook jij een tuinkachel in je tuin hebt staan, kun jij altijd optimaal genieten van je tuin. Inderdaad, zelfs in de herfst en in de winter bieden tuinkachels uitkomst!

Startpagina

ben U op zoek naar een badkamer, of onderhoud er voor?
kijk op deze startpagina voor goede en betrouwbare link:
Badkamer

Eigenaar van een uitzendbureau? Kies dan voor payroll als backoffice

Waarom u met payroll als backoffice meer uit uw uitzendbureau haalt

Bent u eigenaar van een uitzendbureau? Dan heeft u ongetwijfeld veel administratieve werkzaamheden. Heeft u stiekem de plannen om uit te breiden, maar heeft u te weinig financiële middelen om een grote investering te doen of simpelweg te weinig tijd? Dan biedt een samenwerking met een payrollbedrijf misschien wel uitkomst voor u. In dit blog bespreken we alle voordelen van payroll als backoffice voor uw uitzendbureau.

Focus u weer op uw core business met payroll

Wanneer u een payrollbedrijf uw backoffice laat verzorgen, krijgt u weer meer tijd voor uw core business: uw uitzendbureau zelf. Een payrollbedrijf ontzorgt u volledig van uw administratieve verantwoordelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor gecertificeerde payrolling backoffice services van een payrollbedrijf, wordt u volledig ontzorgt van uw administratieve verantwoordelijkheden. Daarnaast is uitbreiden makkelijker met payroll als backoffice. Doordat het payrollbedrijf zich focust op de administratie en bijvoorbeeld het debiteurenbeheer, kunt u makkelijker uitbreiden.

De voordelen van payroll voor een uitzendbureau

Bij veel payrollbedrijven die de backoffice van uitzendbureaus verzorgen, geldt geen doorbetalingsverplichting. Deze payrollbedrijven focussen zich op de core business met payroll backoffice: de werkzaamheden worden onder uw eigen bedrijfsnaam en bedrijfslogo uitgevoerd. Hierdoor hoeft u zich enkel bezig te houden met uw onderneming en de kernactiviteiten. Juridische en administratieve werkzaamheden worden u volledig uit handen genomen! Daarnaast hebben veel payrollbureaus een helpdesk, waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat er geen tweezijdig verkeer over bepaalde onderwerpen gerealiseerd kan worden.

Payroll als backoffice: de mogelijkheden zijn eindeloos

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitzendbureau? Payrollbedrijven kunnen u onder andere helpen door middel van gedeeltelijke of gehele boekhouding, administratieve ondersteuning, de automatisering van bepaalde processen of bijvoorbeeld bij de inkoop van bepaalde benodigdheden voor uw uitzendbureau. Omdat het payrollbedrijf uw backoffice verzorgt, zal het bedrijf vrij onzichtbaar zijn. Toch zal de ondersteuning van het payrollbedrijf wel doorschemeren in de kwaliteit die uw uitzendbureau uitstraalt.

Zorg dat u het juiste bureau kiest voor uw payroll

Wel is het van groot belang dat u het payrollbedrijf dat u kiest goed vertrouwt. Daarnaast is het niet raar om het bedrijf op te bellen en te vragen naar hun ervaringen met uitzendbureaus. Meestal merkt u meteen of het bedrijf veel over uitzendbureaus afweet en kunt u ook peilen of er een klik is. Ook kunt u vaak bij veel payrollbedrijven langsgaan voor een vrijblijvend gesprek. Wij wensen u veel succes met uw uitzendbureau en wellicht met de toekomstige samenwerking met een payrollbedrijf voor uw backoffice!

Jouw huurwoning schoon en netjes achterlaten?

Zorg ervoor dat je huurwoning in orde is

Ben je van plan om je huurwoning binnenkort op te gaan zeggen, maar krijg je al stress als je nadenkt over de huurvoorwaarden? Ergens zweven er zinnen in je hoofd als “de woning moet in oorspronkelijke staat achter worden gelaten”. Wanneer je je vervolgens omdraait en de woning ziet, zie je door de bomen het bos niet meer. In dit blog geven we je advies over hoe je het beste je woning spik en span kunt krijgen zodat deze voldoet aan de huurvoorwaarden.

Onderschat schoonmaken niet: rondgaan met een stofdoek is niet genoeg

Verhuurders zijn vaak erg streng en hechten veel waarde aan hygiëne. Daarom is een grote schoonmaak een minimale vereiste. Denk hierbij aan het diep reinigen van je keuken en je sanitair. Onderdelen als een glasbewassing zijn niet verplicht, maar geven wel een goede indruk. Er bestaan veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in de schoonmaak van een woning. Daarnaast bieden dit soort bedrijven herstelwerkzaamheden, hovenierswerkzaamheden en inspecties aan. Zoek je bijvoorbeeld ook nog een bedrijf dat jou helpt bij je woningontruiming? Ook dan kun je bij dit soort bedrijven terecht.

Onderschat ook die verplaatste deur en dat verlaagde plafond niet

Heb je in je huurtijd iets veranderd aan je woning, zoals het verplaatsen van een deur of een verlaging van het plafond? Ook dat zul je helaas moeten terugzetten naar de originele staat. Dit geldt ook voor beschadigingen. Mist je muur bijvoorbeeld een stuk verf? Het bedrijf dat je inschakelt voor de grote schoonmaak, kan je in de meeste gevallen ook helpen met het opnieuw schilderen van houtwerk en plafonds, het opnieuw aanbrengen van een stuclaag of het afbreken van een tussenmuur.

En mijn tuin? Moet mijn geplante struik dan ook echt weg?

Ja, helaas wel. In oorspronkelijke staat is toch echt in oorspronkelijke staat. Heb je de voortuin aangepast? We hebben het dan niet over die tuinkabouter, maar die grote struik en die geplante bloemen. En misschien ook wel dat onkruid dat twee jaar niet meer is onderhouden. Het is daarom helemaal niet gek om een hovenier in te schakelen om je tuin op te knappen of je terras bijvoorbeeld schoon te spuiten. Zo weet je zeker dat je de test doorstaat en je je woning netjes af kunt leveren.

Houd je na deze werkzaamheden nog veel zooi over? Laat je woning ontruimen

Heb je je woning helemaal schoon, maar weet je niet waar je met je rommel heen moet? Laat je woning dan door een ontruimingsbedrijf ontruimen. Eerst wordt er dan gekeken naar de spullen die je kan verwijderen uit de woning. Zijn er spullen over die je niet meer wilt houden? Deze kunnen via het bedrijf aan een goed doel worden geschonken. En de spullen die niet aan het goede doel te schenken zijn? Die worden voor je weggegooid. Zo bespaar je met een woningontruiming ontzettend veel tijd, omdat het bedrijf efficiënt met je inboedel omgaat. Wij wensen je veel succes met het ontruimen, schoonmaken en opleveren van je huurwoning!

Leveren zonnepanelen echt zo veel op?

Ontdek de waarheid achter zonnepanelen

Overweegt u over te stappen op zonnepanelen? Dat lijkt een erg verstandige keus. Er wordt immers al jaren gerept over hoeveel voordelen deze producten opleveren. Zo zouden uw energiekosten danig verlagen, en kan het u zelfs een erg mooi rendement gaan opleveren! Maar klopt dit allemaal wel? Zijn dit geen rooskleurige verhalen van mensen die voor zonnepanelen hebben gekozen en die niet willen toegeven dat ze een verkeerde keus hebben gemaakt? Wij gingen op zoek naar de waarheid. Lees in dit blog alles over zonnepanelen.

Inderdaad, u geniet echt van een mooi rendement

We kunnen u meteen geruststellen. Zonnepanelen leveren inderdaad een enorm aantrekkelijk rendement op. Dit begint bij het feit dat ze uw energiekosten enorm besparen. U bent immers niet meer afhankelijk van een energieleverancier. U wekt uw eigen energie op, met uw zonnepanelen! Toegegeven, de aanschafprijs kan soms behoorlijk hoog zijn. Maar dat is maar een eenmalige investering. Daarna kan het besparen beginnen. En het verdienen! Want produceert u meer energie dan u zelf gebruikt? Dan kunt u deze beschikbaar stellen aan anderen. En dat kan behoorlijk lucratief zijn!

Kies voor een aantrekkelijk optie, zowel financieel als esthetisch

Wat helemaal mooi is bij zonnepanelen, is dat u hier vaak jaren garantie op ontvangt. En niet alleen op de panelen zelf, maar ook nog eens op hun prestaties. Werken ze na 20 jaar niet meer behoren? Geen probleem! Er bestaan leveranciers van zonnepanelen die maar liefst 30 jaar garantie bieden op de prestaties van hun zonnepanelen. Maar is dat niet ontzettend leuk? Zonnepanelen op een huis of bedrijfspand laten monteren? Nee hoor, de zonnepanelen van tegenwoordig zijn stijlvol vormgegeven. Het zijn kwalitatieve producten die juist aangeven dat u hart heeft een beter milieu. Ook toont u ermee aan dat u financieel gezien verstandige keuzes maakt. Kortom, zonnepanelen zijn niet lelijk, het zijn juist producten met een erg positieve uitstraling!

Ga op zoek naar een aanbieder van zonnepanelen

Bent u overtuigd van de voordelen van zonnepanelen? Wilt u erachter komen welke investering u moet maken om hiervan te genieten? Ga dan op zoek naar een bewezen aanbieder van zonnepanelen. Vraag deze specialist dan ook meteen naar de werking van de omvormer. Een omvormer zorgt er namelijk voor dat de ontvangen zonne-energie omgezet wordt in bruikbare energie. Kortom, twijfel niet langer. Stap over op zonnepanelen en profiteer voortaan ook van al deze voordelen!

Kom alles te weten over verdringerpompen

Wat is een verdringerpomp eigenlijk?

Zoekt u voor uw proces naar een verdringerpomp? Maar is het u nog niet geheel duidelijk wat verdringerpompen eigenlijk zijn? Heel begrijpelijk. Het is immers ook geen onderwerp waar door iedereen dagelijks over gesproken wordt. Daarom gingen wij op onderzoek uit. Wij willen graag aan iedereen duidelijk maken wat verdringerpompen precies zijn. Lees dit blog en kom alles te weten over verdringerpompen!

Hiervoor dienen verdringerpompen

Hoe een verdringerpomp ook wel beschreven kan worden, is als een ‘positieve verplaatsingspomp’. Wat zo’n pomp doet, is de pompkamer voortdurend verkleinen en vergroten. Dit gebeurt zelfaanzuigend en droog. Maar wanneer is deze werking nou nodig? Ook dat hebben wij opgezocht. Verdringerpompen worden ingezet bij het verpompen, het verplaatsen, van hoog viskeuze producten. Over welk soort producten hebben we het dan? Denk aan vloeibare, stroperige, taaie en trage producten. Hoe hoger de viscositeit van een product, hoe moeilijker het product te verplaatsen is. Klei en tandpasta hebben bijvoorbeeld een erg hoge viscositeit.

Zo verplaatsen verdringerpompen producten

U begrijpt dat voor het verplaatsen van taaie vloeistoffen een behoorlijke druk nodig zal zijn. Verdringerpompen beschikken over zulke sterke drukmechanismes. Hiermee kan vrijwel elk product makkelijk verplaatst worden. Let wel, er bestaan verschillende soorten aandrijvingen voor bovenstaande techniek. Zo zijn er verdringerpompen die elektrisch, via luchtdruk of hydraulisch worden aangedreven. Ga op zoek naar een leverancier in verdringerpompen, zodat u optimaal geadviseerd kunt worden in welke variant voor uw proces het meest geschikt is. Als u zoekt naar een bewezen leverancier, houd er dan ook meteen rekening mee dat deze aanbieder zijn verdringerpompen kan leveren inclusief een ATEX certificaat.

Ontdek de soorten verdringerpompen

Er bestaat een geschikte verdringerpomp voor elke industrie, elke toepassing en elk verpompbaar middel. Vraag na welke soort u behoeft:

 • Doseerpomp
 • Lobbenpomp
 • Impellerpomp
 • Slangenpomp
 • Tandwielpomp
 • Membraanpomp
 • Wormpomp (monopomp)

Heeft u nog geen idee? Ga dan direct op zoek naar een specialist in verdringerpompen!

Schaf de juiste verdringerpompen voor uw proces aan

Moeten voor uw proces taaie, vloeibare stoffen verplaatst worden? Schaf dan de juiste verdringerpompen aan. Met deze ingenieuze machines heeft u deze klus in no time, netjes, hygiënisch en zonder onnodige schade geklaard. Ga direct op zoek naar een specialist in verdringerpompen en schaf uw benodigde pomp direct aan. Vraag deze leverancier ook meteen om een passend certificaat. En vergeet niet te vragen naar tips over het gebruik. Hoe beter u te werk gaat met de machine, hoe kwalitatiever uw eindresultaat zal zijn. Succes met uw zoektocht naar de juiste verdringerpompen!

Collageen poeder: nodig of overbodig?

Alles wat je moet weten over de werking van collageen poeder

Het mysterieuze poedertje dat tegenwoordig overal opduikt: collageen poeder. Verschillende beauty guru’s stoppen het in hun producten en uit de wereld van de fitboys en fitgirls is het niet weg te slaan. Maar is dit poedertje nou eigenlijk echt nodig? Wat weten we er nou eigenlijk over, en wat doet het met ons lichaam? We vertellen je hieronder alles over collageen poeder: is het echt nodig of totaal overbodig?

De oorsprong van collageen poeder

Collageen is oorspronkelijk een Grieks woord dat voor samenbinden staat. Collageen is namelijk een lijmvormend eiwit dat belangrijk is voor het bindweefsel van zowel mens als dier . Het is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en het zorgt voor de vorming van bindweefselvezels in de huid, het kraakbeen, de spieren en in onze ligamenten en capillairen. collageen poeder wordt gebruikt vanwege vele gezondheidsvoordelen en wordt dan ook op verschillende gespecialiseerde collageen websites verkocht.

Waar bestaat collageen poeder uit?

Collageen poeder bestaat onder andere uit aminozuren (eiwitten). Online bibliotheek InfoNu.nl stelt dat de mens veel eiwitten zelf kan aanmaken, maar ook een aantal eiwitten uit zijn voeding moeten halen. Veel eiwitten vind je bijvoorbeeld in dierlijke producten en zorgen ervoor dat je een mooie huid krijgt, je spieren sneller herstellen en dat je sterkere nagels krijgt. Ook zit er in collageen poeder Proline en Glycine. Door Glycine ga je bijvoorbeeld beter slapen en Proline bevorderd je afweersysteem. Maar als dit in (dierlijke) producten zit, waarom dan dat poeder? Het antwoord daarop: in collageen poeders is de concentratie van de aminozuren vaak 10 tot 20 keer hoger dan in andere eiwitten.

Wat doet collageen poeder concreet voor je lichaam?

Vaak komen bestanddelen wat vaag over en wil je gewoon weten wat een product direct voor je lichaam kan doen. Wij hebben veel voorkomende voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Collageen is goed voor je bloedvaten: inname helpt bij vermoeidheid, astma en suikerziekte
 • Collageen helpt bij het spieren kweken: het helpt de spieren bouwen en herstellen
 • Collageen helpt bij het verbeteren van gewrichtsfuncties
 • Collageen werkt op cosmetisch gebied: huid, haren en nagels verbeteren

Collageen poeder: het eindoordeel

Is collageen poeder nodig? Dat is de vraag. Ga je dood zonder collageen? Nee. Biedt collageen poeder voor veel mensen vele voordelen? Ja. Sport je dus bijvoorbeeld veel en hebben je spieren extra eiwitten nodig? Heb je last van huidproblemen en of van je gewrichten? Wellicht is collageen poeder dan de oplossing voor jou. De inname van collageen poeder geeft je veel extra vitamines en eiwitten en zorgt voor de instandhouding van je spiermassa en je botten. Wanneer we de voordelen tegen de nadelen opwegen, wint collageen poeder overduidelijk en is het een verrijking voor je lichaam.

Tips als je een cocktailbar wilt huren

Huur een cocktailbar voor een topfeest

Waar moet je rekening mee houden als je een cocktailbar wilt huren? Wij zochten het voor je uit. Lees in dit blog alles over het huren van een cocktailbar in Volendam. Wij geven je graag enkele tips die we uit eigen ervaring hebben opgedaan. Wil jij een cocktailbar huren, zonder problemen tijdens het plannen? Wil jij dat iedere gast zich kan vermaken, ook als diegene geen alcohol wenst te drinken? Wil jij geen misverstanden over drankjes en prijzen? Volg dan deze tips op over het huren van een cocktailbar in Volendam.

Tip 1: Maak duidelijke afspraken met de cocktailbar in Volendam

Wat je niet wilt dat gebeurt, maar wat bij ons dus wel gebeurde (overigens niet in Volendam), is dat er een dubbele boeking staat op de avond dat jij de cocktailbar wilt huren. Jij meld je bij de bar omdat jij hebt afgesproken dat je met jouw gezelschap de hele avond, in besloten kring, van de bar gebruik mag maken, maar dan staat er iemand naast je met diezelfde reden. Blijkbaar ging het vastleggen van de afspraak niet helemaal goed. Zorg er dus voor, dat als je een cocktailbar in Volendam wilt afhuren, je via e-mail bevestigd krijgt dat jij voor die specifieke dag de cocktailbar hebt gereserveerd.

Tip 2: Controleer het aanbod aan cocktails

Hoe lekker jij cocktails ook mag vinden, niet iedereen drinkt een dag of avond lang graag gemixte drankjes met een hoog percentage alcohol. Controleer bij de cocktailbar in Volendam dus goed of zij ook alternatieven hebben voor mensen die liever geen alcohol drinken. Zo ja, dan heb je een goede cocktailbar gevonden. Zij verstaan het vak van de horeca en bieden direct oplossingen, zodat iedere gast zich optimaal kan vermaken. Bieden ze alleen alcoholische drankjes aan? Dan raden we je aan op zoek te gaan naar een andere cocktailbar in Volendam.

Tip 3: Zorg dat je precies weet wat je voor welk bedrag krijgt

De laatste tip die we je willen meegeven als je een cocktailbar in Volendam wilt huren, is dat je goed moet achterhalen wat je precies voor welke prijs krijgt. Biedt de cocktailbar je bijvoorbeeld alleen de locatie aan? Of zit bij de prijs die je betaalt (per dagdeel, per uur?) ook meteen alle benodigdheden inbegrepen, zoals dranken, sappen, vers fruit, garneringen, barmaterialen, glaswerk en een bartender? Zoek deze informatie op of vraag de cocktailbar om een bevestiging van jullie afspraak. Als je deze tips allemaal opvolgt, kun jij onbezorgd en ontspannen een cocktailbar in Volendam huren!© Copyright. All rights Reserved