Categorieën

Cocktails drinken in de Pijp? Echt doen!

Proef het échte Amsterdam en ga cocktails drinken in de Pijp

Wil je ook wel een keer Amsterdam echt beleven? Ga dan cocktails drinken in de Pijp! De meeste bars maken hun cocktails met Oud-Hollandse Amsterdamse dranken, en geven er een moderne cocktail twist aan. Zo proef je dus het échte Amsterdam! Lees hier meer.

Echt Amsterdamse cocktails

In Amsterdamse cocktails vind je vooral echt Hollandse likeuren en dranken. Denk bijvoorbeeld aan likeuren uit de Jordaan, jenever en Beerenburg. Met die laatste is wat grappigs aan de hand: iedereen denkt namelijk dat dit likeurtje uit Friesland komt, maar dat is helemaal niet waar! Wist je dat Beerenburg gewoon uit Amsterdam komt? Kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg loste een medicinaal mengsel op in brandewijn of jenever, en dat deed het al snel goed onder schippers. Zo belandde het in Friesland, maar oorspronkelijk is het dus een écht Amsterdams drankje. Het recept is trouwens nog steeds een van de best bewaarde geheimen in de drankenwereld.

Effe normaal doen

Cocktails drinken klinkt natuurlijk heel fancy, maar als je cocktails gaat drinken in de Pijp kan dat gelukkig ook heel gewoon, zonder die “kouwe kak”. Je krijgt stijlvolle cocktails zonder de pompeusheid, natuurlijk vooral Nederlands gedistilleerd. En ook de hapjes zijn natuurlijk echt Hollands. Nou zijn bijvoorbeeld poffertjes misschien niet de beste keuze bij je cocktail, of misschien juist wel? Gelukkig serveren de meeste cocktailbars in de Pijp ook lekkere hartige Hollandse hapjes als Amsterdamse kazen, droge worst of natuurlijk Oud-Hollandse bitterballen.

Een cocktailworkshop in de Pijp

Ook voor een cocktailworkshop kun je goed terecht in de Pijp. Dan leer je meteen meer over alle Hollandse dranken en drink je je zelfgemaakte cocktails natuurlijk. Superleuk om te doen met een groep vrienden of met je collega’s! Ga dus lekker de Pijp in en zoek een leuke cocktailbar. Echt Amsterdams genieten!

Een uniek verjaardagscadeau voor een man? Wij bieden inspiratie!

Wat voor cadeau geef je nou aan een man?

Is er een man in jouw omgeving jarig, zoals je broer, partner, vader of een andere man? En weet je niet zo goed welk cadeau je aan deze man kunt vinden? Dan biedt Centerpoints volop inspiratie! Je kunt uiteraard te rade gaan bij een cadeau specialist, maar wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt omtrent de leukste cadeaus voor mannen. Lees snel verder, zodat ook jij snel een cadeau kan vinden!

Kies een bierbox

Mannen zijn dol op bier, dus wat is nu een mooier geschenk dan een bierbox met de meest bijzondere speciaalbieren? In een bierbox zijn diverse bieren samengesteld en ook hierin kun je een ruime keuze vinden. Reken er maar op dat je met speciaalbier altijd goed zit.

Luchtje voor mannen

Heb je al eens gedacht aan een geurtje voor mannen? Parfum is altijd persoonlijk, waardoor de ideale geur voor de man niet altijd eenvoudig te vinden is. Echter zijn er diverse merken beschikbaar die de lekkerste herengeuren aanbieden. Bekijk eens op internet welke herenparfums vaak gekozen worden en wat de beoordeling hiervan is. Of laat je adviseren door een specialist in een parfumerie.

Baardkit

Hecht de man waar je een cadeau voor zoekt veel waarde aan zijn uiterlijk? Kies dan voor een baardverzorgingskit. Zo kun je kiezen voor een retro baardverzorgingskit, waarmee de man op een ouderwetse wijze zijn baard kan verzorgen. Een retro baardverzorgingskit bevat een scheermes, scheerkwast en tal van andere producten om de baard optimaal te verzorgen. Een uniek en leuk cadeau voor iedere man!

Luxe verzorgingsproducten

Luxe verzorgingsproducten? Ook deze zijn zeer geschikt voor mannen. Er zijn tal van verzorgingslijnen voor mannen verkrijgbaar. Ben je er niet over uit welk product je het beste kunt kopen? Vergelijk dan eens producten op internet of ga te rade bij een drogist voor advies.

Reisboeken

Reist de man graag? Kies dan voor het geven van een reisboek. Zo kun je kiezen voor een boek waarin beroemde wandeltochten zijn uitgetekend. Ook kun je hem een boek met scratch maps geven, zodat hij kan terugkijken waar hij precies is geweest en wat hij beleeft heeft.

Ga voor gadgets

Sommige mannen hebben een grote liefde voor gadgets. Vooral technische gadgets zijn zeer populair. Heeft de man een console in huis? Zoals een Nintendo of Playstation? Dan zijn er diverse webshops waar je mooie accessoires hiervoor kunt vinden. Ook wanneer de man van auto’s houdt, zijn er genoeg webshops waar je een ruime keuze aan autobenodigdheden hebt.

Succes met kiezen!

Kortom, er zijn diverse cadeaus waar de man blij van wordt. Wij hopen je via dit blog voldoende inspiratie te hebben gegeven. Bekijk gerust eens een cadeau webshop om te zien of jouw unieke cadeau zich hiertussen bevindt. Wij wensen je veel succes met het vinden van een uniek cadeau voor mannen!

Er op uit als rolstoelgebruiker? Kies voor een rolstoeltaxi!

Het gemak van een rolstoeltaxi

Bent u een rolstoelgebruiker? En wilt u graag zelfstandig eropuit? Maar kunt u niet zelf autorijden? Dan lijkt het plannen van een dagje uit een lastige taak. Gelukkig is er een oplossing voor u in de vorm van een rolstoeltaxi. Een rolstoeltaxi brengt u snel, veilig en comfortabel van A naar B, op centerpoints leest u er alles over. U kunt deze taxi gemakkelijk online of telefonisch reserveren bij een taxibedrijf bij u in de buurt. Vervolgens zorgen zij ervoor dat u binnen no-time op de plaats van bestemming bent. Wilt u meer te weten komen over de rolstoeltaxi? Lees dan snel verder in dit blog!

De rolstoeltaxi

Rolstoelgebruikers hebben dagelijks te maken met ongemakken in de maatschappij. Gebruik maken van het openbaar vervoer vereist vaak veel planning en de rolstoeltoegankelijkheid op openbare plekken is soms zeer slecht. Toch wilt u als rolstoelgebruiker genieten van uw vrijheid en er zonder zorgen op uit gaan. Voor deze mensen is een rolstoeltaxi ideaal. U reserveert van tevoren en de rolstoeltaxi met chauffeur staat op het gewenste tijdstip bij u voor de deur. Uiteraard helpen zij u, indien gewenst, in en uit de taxi. Een zorgeloze en mooie dag wordt zo voor u als rolstoelgebruiker een stuk gemakkelijker.

Vind een rolstoeltaxi bij u in de buurt

Wilt u als rolstoelgebruiker graag gebruik maken van een rolstoeltaxi? Ga dan op zoek naar een taxibedrijf bij u in de buurt die ook een speciale rolstoelbus in het wagenpark heeft. Vraag van tevoren naar de tarieven die het taxibedrijf hanteert. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Reserveer de rolstoeltaxi

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende geïnformeerd hebben over de rolstoeltaxi. Heeft u het juiste taxibedrijf bij u in de buurt gevonden? En wilt u graag gebruik maken van hun rolstoeltaxi? Neem dan telefonisch of per mail contact met hen op om te reserveren. Bij de meeste taxibedrijven is het ook mogelijk om online via de website te reserveren. Wij wensen u veel plezier wanneer u op pad gaat met de rolstoeltaxi!

Iemand in de rouw ondersteunen? Zo doet u dit

Tips bij ondersteuning van een rouwende

Bij centerpoints leest u verschillende blogs over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vandaag willen we u graag meer vertellen over rouwverwerking. Is iemand in uw omgeving die dichtbij u staat in de rouw en wilt u deze persoon graag ondersteunen? Maar weet u niet goed hoe? Vaak wordt de nadruk meer gelegd op wat iemand niet moet doen. Om te weten wat u het beste kunt doen om een persoon in de rouw te ondersteunen, voorzien wij u graag tips. Tips die verder gaan dan helpen bij het uitzoeken van een grafmonument. Lees verder om te weten te komen hoe u een vriend of vriendin in de rouw de beste ondersteuning kunt bieden.

Laat merken dat u voor uw vriend/vriendin klaar staat

Als uw vriend of vriendin of andere dierbare in de rouw is, heeft diegene nog maar weinig houvast. Iemand die er voorheen altijd was, is overleden. Bent u zelf aanwezig, dan kunt u de rouwende ondersteuning bieden. Neem hier altijd zelf het initiatief in. Stuur een appje of bel uw vriend of vriendin en vraag of u iets kunt doen. Een rouwende vraagt zelf niet snel om hulp of advies.

Ondersteun bij praktische taken

Ook door praktische taken uit handen te nemen van uw vriend of vrienden, kunt u ondersteuning bieden. Help bij het koken of huishoudelijke taken, of help bij het schrijven van de rouwkaarten. Neem hierbij ook initiatief, want uw vriend of vriendin zal het aanbod zeker waarderen. 

Vraag wat uw vriend/vriendin nodig heeft

Is uw vriend of vriendin in de rouw, dan kan hij of zij vaak met stemmingswisselingen kampen. Het ene moment wil diegene praten, terwijl het andere moment meer rust gewenst is. Soms wil iemand juist afgeleid worden in de vorm van een plezierige trip, zoals een bezoek aan een museum of cafe. Vraag wat uw vriend of vriendin nodig heeft. Respecteer het ook al diegene even niet wilt praten of afleiding wenst. Laat wel altijd merken dat u er bent als hier de behoefte toe is. 

Luister goed en geef echte aandacht

Luister goed naar wat de persoon in rouw u wil vertellen en vertel niet uitgebreid over uw eigen ervaringen. Luister actief, want dan kan de rouwende zijn of haar gevoelens beter onder woorden brengen. Weerleg gevoelens zoals schuldgevoelens of boosheid ook niet, want al deze gevoelens mogen er in zijn geheel zijn. 

Toon blijvende interesse in de rouwende

Als u in gesprek bent met een vriend of vriendin in rouw, doet u er goed aan om de aandacht niet te laten verslappen. Ieder in de rouw wil zolang als dit nodig is zijn of haar verhaal kunnen vertellen en in gesprek gaan over de verloren dierbare. Zorg dat u dan ook blijvende interesse blijft tonen in de gevoelens van uw vriend of vriendin. Zorg dat het onderwerp bespreekbaar blijft en bekijk hoe dit met de tijd zal gaan. Onze specialisten hopen u voldoende adviezen te hebben gegeven omtrent hoe u ondersteuning kunt bieden aan een rouwende vriend of vriendin. Wilt u nog iets weten over rouwverwerking? Dan kunt u op internet ook voldoende informatie vinden over dit onderwerp. Wij wensen u veel succes bij het ondersteunen van uw vriend of vriendin in rouw. 

Beleggen in vastgoed voor beginners

Haal meer uit uw spaargeld

De rente op spaargeld wordt steeds kleiner, in sommige gevallen wordt de rente op spaarrekeningen zelfs nul procent! Vandaar dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een nieuwe bestemming voor hun spaargeld. Vaak valt de uiteindelijke keuze voor investeren. Het is dan natuurlijk wel verstandig in vastgoed te beleggen. Wij geven daarom enkele beginner tips voor beleggen in vastgoed.

Blijf realistisch

Wanneer je begint met beleggen in vastgoed is het belangrijk om in eerste instantie altijd realistisch te blijven. Slechts een heel klein percentage van de mensen die in vastgoed investeert, zal ook echt een groot vermogen op kunnen bouwen. Voor de meesten is vastgoed een leuke extra bijkomstigheid. Blijf daarom altijd realistisch wanneer u begint met investeren in vastgoed.

Maak een duidelijk plan

Wanneer u gaat investeren in vastgoed, raden wij u aan om een duidelijk plan te maken en goed onderzoek te doen naar uw investering. Bepaal in wat voor soort panden u gaat investeren. Kiest u voor een woning of vakantiehuis? Of investeert u toch liever in een bedrijfspand voor ondernemers? Kies ook voor een goede locatie. Zo kan het goed voorkomen dat u een prachtig huis tegenkomt voor een lage prijs, maar dat dit huis in een klein en moeilijk te bereiken dorpje ligt. Of wellicht staat het huis in een regio waar veel vakantiegangers verblijven. Dan heeft u een mooi huis, maar de kans dat iemand het wil huren is zeer klein.

Investeren via crowdfunding

Wilt u investeren en het risico zo laag mogelijk houden? Of wilt u als beginnend investeerder eerst wat minder geld inleggen? Kies dan voor investeren door middel van crowdfunding. Dit houdt in dat er meerdere investeerders in een pand beleggen. Zo hoeft u dus niet alleen het pand te kunnen betalen. Dit betekent dat u tevens met lage bedragen kunt investeren, al vanaf €500! Het risico draagt u dan ook niet alleen. Investeren via crowdfunding is een ideale manier om verstandig in vastgoed beleggen.

Snel de klantenservice van Heineken bereiken

Eenvoudig in contact komen met Heineken

Bent u in een dorstige bui? Dan moet u bij Heineken zijn! Wilt u graag contact opnemen met Heineken? Wij vonden een plek waar de contactgegevens van heel veel bedrijven zijn verzameld. Super handig! Heineken heeft wellicht het telefoonnummer op hun website staan, maar veel bedrijven willen liever niet gebeld worden. Ze verstoppen hun telefoonnummer daarom, zodat u contact op moet nemen via sociale media of de chatbot op hun website, maar door dit platform vindt u eenvoudig alle informatie die u zoekt!

Veelzijdige bierproducent Heineken

De karakteristieke smaak van Heineken bier wordt veroorzaakt door een lage gisting. Dit heerlijke bier in het herkenbare groene flesje is bijna overal verkrijgbaar. Omdat ze jaarlijks meer dan 218 miljoen hectoliter aan bier produceren behoort Heineken tot de grootste bierbrouwerijen van de wereld! Ze brouwen niet alleen pils maar ook:

 • Tarwebok
 • Oud bruin
 • Heineken 0.0

Wist u dat Heineken ook de producent is van Amstel, maar ook Desperados, Jillz, Murphy’s, Brand, Strongbow en Wieckse? Dit bedrijf startte al in 1873 met het brouwen van bier en bestaat momenteel uit 140 brouwerijen in meer dan 70 landen!

De contactgegevens van Heineken

Heeft u een vraag aan Heineken? Of misschien een klacht? Op zo’n grote en ingewikkelde website zoals die van Heineken is de juiste informatie niet altijd makkelijk te vinden. Via dit handige platform vindt u eenvoudig en snel alle informatie die u zoekt! Niet alleen de gegevens van Heineken staan op deze website. Typ simpelweg de naam van het bedrijf dat u zoekt in, en binnen no-time verschijnen de contactgegevens. Wanneer u in contact wilt komen met Heineken dan weet u nu waar u moet zijn!

4 stijltips voor een woning met een hoekbank

Hoekbank past in elk interieur

Denk jij erover om een hoekbank te kopen, maar weet je niet precies hoe je je woning dan moet inrichten? Geen nood, want wij geven een aantal handige stijltips voor je interieur met een hoekbank. Zo wordt de bank een onderdeel van je interieur dat ook echt iets toevoegt. Koop je hoekbank met deze 4 handige tips in je achterhoofd.

De juiste grootte

Kies voor een hoekbank met het juiste formaat. De afmeting heeft namelijk een grote invloed op het interieur. Een grote u-vorm hoekbank doet een kleine kamer er zeer rommelig uitzien. Een hoekbank is echter niet alleen geschikt voor grote woningen. Er zijn ook varianten die perfect in kleine kamers passen. Zorg er in ieder geval voor dat je gemakkelijk langs de hoekbank door de kamer kunt lopen.

Chaise longue aan de goede kant

Veel mensen maken de fout om de chaise longue (het ‘uitstekende’ gedeelte van de hoekbank) aan de verkeerde kant te kopen. Je moet van tevoren al in gedachte hebben waar je de hoekbank wilt plaatsen en een looproute creëren. Hierbij moet je rekening houden met de chaise longue, en aan welke kant je deze wilt hebben. Wil je dit af kunnen wisselen? Kies dan voor een bank met een losse hocker die je makkelijk kunt verplaatsen.

Juiste positie op het vloerkleed

Met een vloerkleed op de grond creëer je eenheid in de woning. Tegenwoordig kiezen heel veel mensen voor het trendy geometrisch patroon. Bij deze strakke vormen is het belangrijk om de bank goed op het vloerkleed te plaatsen. Wanneer de bank schuin staat, zie je dit namelijk meteen. Zorg ervoor dat het vloerkleed goed bij je hoekbank past. Kies je bijvoorbeeld voor een leren hoekbank? Voorkom dan dat de woning kil wordt door hem te combineren met een zacht tapijt.

De perfecte stijl hoekbank

Natuurlijk moet je bij het inrichten van je woning er wel voor zorgen dat je de juiste hoekbank kiest. Er zijn heel veel verschillende stijlen en modellen te krijgen. Daarom is het verstandig om een kijkje te nemen in een online webshop en de verschillende modellen te vergelijken. Kies voor de hoekbank die het beste bij je stijl en je interieur past!

Leuke kerstpakketten samenstellen

Een persoonlijke touch

Wanneer u uw personeel graag op een persoonlijke manier wilt bedanken in 2020 dan kunt u het best zelf uwkerstpakketten samenstellen. Kies ervoor om dit te laten doen door een professionele kerstpakketten specialist, op die manier kunt u de producten en de verpakkingen volledig aanpassen aan uw werknemers. In dit blog leest u alles over het zelf samenstellen van leuke kerstpakketten. 

Kerstpakket samenstellen

De voordelen van zelf een leuk kerstpakket samenstellen

Het heeft een aantal voordelen om zelf een leuk kerstpakket samen te stellen. Wij zetten in dit blog graag de voordelen voor u op een rij: 

 • U kiest zelf de stijl van uw kerstpakket. Wilt u een gouden pakket of juist graag een pakket in uw bedrijfskleuren? Door het zelf samen te stellen heeft u hier de volledige controle over.
 • U bepaalt zelf de prijs van de kerstpakketten door ze zelf samen te stellen. Ook wanneer uw budget voor uw kerstpakketten wat lager ligt, kunt u door een specialist een luxe kerstpakket laten samenstellen tegen een scherpe prijs!
 • U kunt de kerstpakketten precies aanpassen op de wensen van uw personeel. Wilt u bijvoorbeeld een halal kerstpakket, een fairtrade pakket of toch een non-alcoholische? Dat kan allemaal door deze zelf samen te stellen!

Laat uw kerstpakket samenstellen door een specialist

De voordelen van een leuk kerstpakket dat u zelf heeft samengesteld moge duidelijk zijn. Echter kan het een heel werk zijn om zo’n pakket zelf te bedenken. U wilt natuurlijk wel het leukste kerstpakket voor uw personeel dat zich een jaar lang heeft ingezet voor uw organisatie. Door uw kerstpakket met hulp van een specialist zelf samen te stellen, bespaart u zichzelf een hoop moeite. Zoek eens op internet naar een betrouwbare en professionele kerstpakketten specialist die u kan helpen uw leuke kerstpakket zelf samen te stellen!

Airconditioning in Schijndel installeren? Let hierop!

Advies bij het kopen van airconditioning in Schijndel

Wilt u airconditioning in uw pand in Schijndel laten installeren? Wij vertellen u waar u precies op moet letten bij de aankoop van uw airco! Airconditioning wordt steeds vaker gekocht, omdat de temperaturen elk jaar hoger worden. Bij extreme temperaturen betekent dit slecht slapen en een verminderde concentratie. Wanneer het nog niet warm is, zal een airco niet direct uw prioriteit zijn. Toch is het juist aan te raden om juist in deze periode uw

airconditioning in Schijndel te kopen.
In de zomer stijgt de vraag naar airconditioning gigantisch en u loopt dan al snel een goede airco mis. Wilt u weten waar u op moet letten bij de aanschaf van een airconditioning? Wij vertellen u graag meer in dit blog.

Wat zijn uw wensen?

Er zijn diverse modellen airconditioning beschikbaar. Elk heeft weer diverse voor- en nadelen. Bent u op zoek naar airconditioning in Schijndel voor uw woning of bedrijf? Zet dan vooraf uw wensen op een rij. Een mobiele airco is erg handig wanneer u telkens een andere kamer wilt verkoelen. U verandert eenvoudig van locatie en de prijzen zijn aantrekkelijker dan bij vaste modellen. Een mobiele airco produceert echter meer geluid en beschikt over een kleiner vermogen (evenals storingsgevoeligheid). Wilt u enkel een kleine ruimte verkoelen, kies dan voor een splitsysteem. Sneller, zuiniger en veel stiller.
Een multi splitsysteem is wel meer geschikt voor het optimaal verkoelen van meerdere ruimtes.

Wat is het vermogen?

Schaft u airconditioning in Schijndel aan, dan moet u ook rekening houden met het vermogen van de airco. Bekijk hoe groot de ruimte is die u wenst te verkoelen. Voor de meest effectieve verkoeling is airconditioning met een bijpassend vermogen gewenst. Is het vermogen te klein, dan koelt de kamer niet goed. Is het vermogen te hoog, dan verbruikt u teveel stroom. Tevens heeft u dan te maken met een hogere aanschafprijs.

Het energielabel

Airconditioning systemen beschikken altijd over een energielabel waarop gegevens staan die u kunt gebruiken bij uw overweging. Denk hierbij aan gegevens zoals onder andere:

 • Het label A tot en met G dat aangeeft hoe zuinig het systeem is
 • Een indicatie van het jaarverbruik
 • Of de airconditioning alleen kan verkoelen of dat deze ook kan verwarmen
 • Wanneer het ook kan verwarmen wordt het verwarmingsvermogen vermeld
 • Het geluidsniveau, wat aangegeven wordt in dB[A]

Ga ook voor airconditioning in Schijndel!

Het is natuurlijk van groot belang om een bedrijf te vinden dat uw airconditioning in Schijndel op een professionele wijze installeert. Zoek daarom naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering, installatie en het onderhoud van airconditioning systemen. Gezien de brede specialisatie, kunnen zij u de juiste informatie geven over welk model airconditioning het meest geschikt is voor uw pand. Wij wensen u succes bij het zoeken naar uw gewenste airconditioning in Schijndel!

Duofit abonnement opzeggen

Snel uw Duofit abonnement opzeggen

U heeft een abonnement bij Duofit, maar u maakt er eigenlijk geen gebruik meer van. Dan is het verstandig om het abonnement op te zeggen, aangezien u anders nutteloze kosten maakt. Toch laten veel mensen hun sportschoolabonnement doorlopen. Ze vinden het opzeggen teveel moeite. Opzeggen gebeurt vaak via een opzegbrief. Maar wat zet u in zo’n opzegbrief, en naar welk adres moet hij worden gestuurd. Al met al kost het opzeggen van uw abonnement veel tijd en moeite. Gelukkig hebben de ondernemers van Centerpoint de oplossing voor u gevonden. Lees dit blog en ontdek hoe u makkelijk en snel u Duofit kunt opzeggen.

Zo kunt u snel Duofit opzeggen

U heeft met oud & nieuw het voornemen gehad om meer te gaan sporten. Een sportschoolabonnement kon dan uiteraard niet uitblijven. Helaas nemen veel mensen het naar verloop van tijd niet meer zo nauw met hun voornemens, en bezoeken ze eigenlijk nooit meer hun sportschool. Uw Duofit abonnement blijft ondertussen gewoon doorlopen, want opzeggen kost te veel moeite. Gelukkig hebben wij voor deze mensen een manier gevonden om makkelijk het abonnement op te zeggen. Namelijk een online platform dat het voor u doet. Lees verder en ontdek welke stappen u moet ondernemen.

Drie stappen voor het opzeggen van uw abonnement

Wilt u snel uw Duofit abonnement opzeggen? Voer dan de volgende drie stappen uit:

 1. Ga naar het online platform en zoek de opzegpagina van Duofit op.
 2. Vul uw gegevens in om gemakkelijk een standaard opzegbrief of aangetekende brief te genereren en kies direct de verzendmethode. Voor nog meer gemak kiest u voor telefonische opzegging
 3. De opzegging wordt direct voor u geregeld en u heeft 100% opzeg garantie.

Meer dan 3000 aangesloten bedrijven

Dit platform biedt u de ideale manier om gemakkelijk en snel uw Duofit abonnement op te zeggen. Naast Duofit zijn er meer dan 3000 bedrijven die zich hebben aangesloten bij dit platform. Ga daarom direct op zoek naar de juiste pagina en klik op de gewenste optie waarmee u Duofit wilt opzeggen.© Copyright. All rights Reserved