Categorieën

Cellulose inblazen als woningisolatie? De voordelen hiervan leest u in dit blog!

Cellulose isolatie: wat is het?

Van oorsprong is cellulose een stofje dat door planten wordt aangemaakt. Onder andere papieren producten worden hier veelvuldig van vervaardigd. Maar cellulose vormt ook een voordelige manier om een woning of pand van isolatie te voorzien. Cellulose als isolatiemateriaal bestaat uit papieren producten die al gebruikt en in wezen afgedankt zijn. Vaak gaat het dan om krantenpapier. Dit wordt gerecycled tot papiervlokken, waarbij niet wordt vergeten brandwerende en schimmelbestendige elementen toe te voegen. Cellulose isolatie heeft al bij al grote voordelen te bieden. De isolatiewaarde is uitstekend en ook de samenstelling kan zonder twijfel milieuvriendelijk genoemd worden. Lees hieronder meer over de werking en de voordelen van cellulose.

Hoe werkt cellulose isolatie?

Cellulose wordt meestal geplaatst in afgesloten constructies zoals daken, spouwmuren en vloeren. Dit plaatsen gebeurt door het cellulosemateriaal in te blazen. Dit gebeurt met een ingenieuze machine. Tijdens het inblazen wordt door slimme technieken precies de gewenste hoeveelheid ingespoten en dat onder de juiste druk. Tijdens het inblazen voegt het isolatiemateriaal zich goed samen, waardoor een naadloze isolatie zal worden gecreëerd. Gebruikt men correcte materialen in combinatie met cellulose, dan wordt een perfect samengestelde scheidingsconstructie gerealiseerd. Dit is naast het isolerende effect ook belangrijk in verband met de benodigde koelende en vochtregulerende werking. Het laatstgenoemde houdt in dat de luchtvochtigheidsgraad daadwerkelijk op een aanvaardbaar en gezond niveau wordt gehouden. Niet te hoog en niet te laag. En mochten we binnenkort weer een warme zomer beleven, dan zit u er binnenshuis in ieder geval comfortabel bij. Door isolatie met cellulose wordt de hoeveelheid binnendringende warmte enorm gereduceerd.

Waarom deze vorm van isolatie?

U bent hoe dan ook een bijdrage aan het leveren aan een beter milieu, indien u uw pand of woning beter isoleert. U gaat namelijk minder stoken, waardoor u ook fors minder CO2 uitstoot. Als u dan ook nog eens gebruik maakt van cellulose als isolatievorm, dan ontlast u het milieu nog eens extra. Cellulose is namelijk voor het grootste gedeelte gefabriceerd van gerecyclede materialen. Cellulose inblazen biedt daarnaast de volgende pluspunten:

 • Zeer goede isolatiewaarde
 • Koudebrugloze isolatie, zonder naden
 • Akoestische eigenschappen in orde; ongewenst geluid wordt geblokkeerd
 • Nagenoeg geen condensatie- en vochtvorming
 • Werkt brandvertragend

Schakel een specialist in voor het inblazen!

Een goed geïsoleerde woning verhoogt het woongenot gigantisch. De isolatie voor elkaar krijgen, dat is echter nog wel een aanzienlijke klus. Ook financieel gezien! Men probeert regelmatig deze bijbehorende kosten te drukken door zelf de isolatiematerialen aan te schaffen en te plaatsen. De praktijk leert hierbij dat bepaalde soorten isolatie eenvoudiger zelf aan te brengen zijn dan andere. Al bij al blijft dit echter toch wel zeer specialistisch werk. Voor het inblazen van cellulose geldt dit zeker! Dit gebeurt via uitgekiende technieken en apparatuur. Het inschakelen van een deskundig isolatiebedrijf is hiervoor dan ook zeer aan te bevelen. De kosten die hierbij komen kijken mogen dan deels gezien worden als investering. U weet zo immers zeker dat het aanbrengen op de juiste wijze gebeurt, waardoor ook zonder meer een optimaal isolatierendement wordt behaald.

Bruidsmode trends 2019

Dé trends in bruidsjurken

Ga jij trouwen in 2019 en ben je op zoek naar de jurk van je dromen? Het zoeken naar de perfecte jurk kan erg moeilijk zijn, maar we moeten zeggen dat de trends van dit jaar zo gaaf zijn, dat je vast slaagt bij de bruidswinkel. Wat denk je van een doorzichtige top of een losse sleep? Wij hebben de bruidsmode trends op een rijtje gezet.

Bruidsjurk met metallics

Als je van glitters en glans houdt, dan is deze trends helemaal iets voor jou. Bruidsjurken bestaan nu veel uit stoffen met metalen garen en applicaties.

Jurk met een losse sleep

De trend van dit jaar is wel een slanke bruidsjurk met een losse dramatische sleep. Tijdens de ceremonie draag je de jurk met een sleep voor het ‘echte bruids gevoel’ en ‘s avonds kun je losgaan op de dansvloer in je slanke jurk. Let’s the party begin!

Dramatische mouwen

Jurken met losse mouwen of juist hele lange sierlijke mouwen ga je veel zien dit jaar. Dramatische mouwen zou je ook perfect in plaats van een sluier kunnen dragen. Zo creëer je toch een heel eigen stijl, maar toch met een tintje klassiek.

Jurk met doorzichtige top

Wanneer je op zoek bent naar een sexy jurk is, is een jurk met een doorzichtige top wel iets voor jou. Een kanten top in combinatie met een wijde of strakke rok staat stijlvol en spannend.

Diepe V-hals

De V-hals was vorig jaar ook al een trend, maar dit jaar mag de hals nog dieper. Ook dit is een goede keus als je op zoek bent naar een jurk die wel een beetje sexy mag zijn.

Say yes!

Heb je al wat inspiratie op kunnen doen voor jouw toekomstige bruidsjurk? Wij zijn in ieder geval enorm enthousiast over de trends van dit jaar. Natuurlijk is het een kwestie van je droomjurk gaan passen en op het moment dat je de jurk aan hebt, weet je gewoon dat dat ‘de jurk’ is. Say yes to the dress!

Payroll: wat besteedt u nu precies uit?

Waarom payrollen?

Stel, u heeft een groeiend eigen bedrijf. U als eigenaar krijgt dan te maken met oplopende administratieve werkzaamheden. Vervelend, want u zou zich liever concentreren op uw kernactiviteiten. Ongetwijfeld heeft u de term payroll voorbij horen komen waarbij u wellicht dacht: ‘Ach, die administratie omtrent het personeel en zo, dat kan ik er zelf nog wel even bij doen’. Echter blijkt dat veel ondernemers zich hier toch wel op verkijken. Bij personeelsadministratie komt zeer veel specialistische kennis kijken en die kennis moet nog worden bijgehouden ook. Hieraan besteden bedrijfseigenaren uiteindelijk nodeloos veel tijd en door een gebrek aan kennis worden bepaalde regels en wetten soms overtreden. Hieronder volgen enkele zaken waarmee sommige ondernemers de fout in gaan én waarom het dus verstandig is samen te werken met een betrouwbaar payrollbedrijf.

CAO-problematiek

Er is een goede kans dat uw bedrijf te maken heeft met een Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO). U kent vast wel een aantal van de belangrijkste afspraken die in deze CAO staan. Het punt is echter dat uw organisatie zich dient te houden aan álle geldende afspraken uit deze overeenkomst. Hier komt nog bij dat CAO’s voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn. Bent u echt op de hoogte van alle regeltjes en afspraken uit de in uw bedrijfstak geldende CAO en hanteert u deze nauwkeurig? Zo niet, dan zal er vroeg of laat een medewerker zijn die dit ontdekt. Een goed payrollbureau bezit echter deze specialistische CAO-kennis, volgt de wijzigingen op de voet en ontzorgt u hierin volledig.

Salarisadministratie

Een bekend misverstand is dat salarisadministratie simpelweg het invullen van loonstroken bevat, en vervolgens het overmaken van het loon. Dit is te simplistisch gedacht, vooral bij een groeiend personeelsbestand. Wat te denken het (op tijd) versturen van jaaropgaven en het telkens correct afdragen van sociale premies? En heeft u aanvullende afspraken met uw personeel over bijvoorbeeld reiskostenvergoedingen, pensioenopbouw of inhouding voor de personeelsvereniging? Een payrollbedrijf neemt u ook deze taken uit handen.

Langdurig ziekteverzuim

Voor elke partij een uiterst nare situatie: een medewerk(st)er die langdurig ziek is. Los van het fysieke en mentale leed bij de betrokkene, levert dit u een extra kostenpost én dossier op. Dit dossier heeft u in ieder geval niet als u een partnerschap heeft met een payrollorganisatie. Het betreffende personeelslid is dan immers juridisch gezien in dienst bij de payroller. Aan welke wetten moet worden voldaan in zo’n situatie, daar hoeft u zich dan niet mee bezig te houden. Evenmin hoeft u zich te bekommeren om het te volgen terugkeertraject.

Payroll: een situatie die alleen winnaars kent

De kern van dit verhaal luidt dat u als ondernemer niet moet onderschatten wat personeelsadministratie aan werkhoeveelheid inhoudt. Afgevraagd mag worden of u dit als eigenaar wel zelf moet willen doen. Anderzijds krijgt u vroeg of laat problemen wanneer u zich niet volledig aan de wetten houdt. Iets dat u sowieso niet wenst. Voorkom dit door met een bewezen payrollbedrijf in zee te gaan.

Waar moet een goede cursusadministratie aan voldoen?

Een goede cursusadministratie levert u zeeën van tijd op

Beheert u een cursus en lopen de administratieve handelingen daarvan de spuigaten uit? Heeft u het gevoel dat u te veel tijd kwijt bent met administratie en dat u daardoor te weinig toekomt aan de gewenste inhoudelijke cursusbezigheden? Dan doet u er goed aan om een nieuw programma in huis te halen waarmee u de cursusadministratie uiterst eenvoudig en efficiënt kunt bijhouden. Een goed en innovatief softwarepakket levert u meer voordelen op dan u wellicht denkt. Lees hieronder meer over de grote voordelen die zo’n softwarepakket u kan bieden.

Waaraan voldoet perfecte software voor cursusadministratie?

Er zijn een aantal zaken waaraan een goed administratieprogramma in de huidige tijden moet voldoen. Ten eerste moet een programma natuurlijk altijd beschikbaar zijn. Dat klinkt logisch, maar is lang niet altijd zo vanzelfsprekend. Is uw huidige software zowel online als offline beschikbaar en op al uw verschillende devices? In de huidige tijden is dat wel een must. Op een gestructureerde wijze moet het inzichtelijk zijn wat de beschikbaarheid is van docenten en wat de statussen zijn van alle cursusdeelnemers. Onmisbaar zijn ook beschikbare locaties op verschillende dagen en tijdstippen. Daarnaast mogen totaalschema’s van de cursussen natuurlijk niet ontbreken. Ook een goede planningsmodule, overzichtelijke en handige planbordtools en de nodige beveiligingsmogelijkheden maken deel uit van een perfect cursusadministratieprogramma. Tenslotte moet het dusdanig gebruiksvriendelijk zijn dat u intuïtief en in een enkele oogopslag kunt zien waar u aan toe bent en wat u moet doen.

De voordelen van een goed softwarepakket

Zoals u hierboven leest zijn er veel elementen die onmisbaar zijn in cursusadministratiesoftware. Met een perfect softwarepakket voor cursusadministratie bewerkstelligt u de volgende voordelen:

 • Alle informatie altijd beschikbaar: offline en online en op elk apparaat
 • In één oogopslag zien waar u aan toe bent en wat er moet gebeuren
 • Door handige planbordfuncties snel taken toewijzen aan en verplaatsen tussen collega’s
 • Enorme winst van tijd, die u kunt besteden aan cursusinhoudelijke zaken

Investeer in tijd en ga voor gemak

Een goed softwarepakket voor cursusadministratie kost iets, dat is logisch. Maar de kosten die u hiervoor maakt kunt u beter zien als investering. Direct na activering van het administratiepakket gaat u namelijk enorm veel tijd besparen en ja, in de zakelijke wereld betekent tijd simpelweg geld. De beschikbaar gekomen tijd kunt u vervolgens besteden aan uw core business en dingen waarin u goed bent. Uw productiviteit komt daarmee ten goede en uw collega’s en u zullen door de behaalde tijdsbesparing kunnen genieten van een lagere werkdruk. Dit helpt bij het terugdringen van stressklachten, oververmoeidheid en ziekteverzuim. Over een langere termijn kunnen de kosten dankzij het laatstgenoemde al snel vele malen hoger zijn. Aarzel dus niet langer en investeer in goede cursusadministratiesoftware.

Contact Shoeby? Ontdek hier hoe!

Contact opnemen met de helpdesk van Shoeby

Shoeby is een welbekend bedrijf dat over het land meerdere kledingwinkels heeft. Zij bieden moderne kledingmerken aan en hebben naast dameskleding ook herenkleding en kinderlabels in huis. Heb je onlangs een product gekocht bij Shoeby en heb je een vraag over jouw kledingstuk? Of heb je een klacht? Dan is het prettig als je de klantenservice direct kunt bereiken om jouw probleem op te lossen. Of je nu vragen hebt betreft het retourneren van een product, een specifieke klacht hebt of meer informatie wenst, voor al deze dingen kun je terecht bij een helpdesk. Echter is het niet altijd even makkelijk om in contact te komen met een klantenservice. Het juiste telefoonnummer kan lastig te vinden zijn, omdat er immers meerdere afdelingen bestaan binnen en bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als je in een keer het juiste telefoonnummer van een klantenservice vindt en deze voor je gebundeld zijn op een handige website?

Zo neem je contact op met de helpdesk van Shoeby

Wens je een kledingstuk te retourneren en heb je hier vragen over? Wil je een klacht melden? Of behoef je meer informatie omtrent de bijzondere VIP nights die Shoeby organiseert? Vaak worden op de website zelf al vele vragen beantwoord. Misschien heb je hier al op gekeken en kan het zijn dat je jouw vraag hier niet tussen ziet staan. In dat geval is het altijd raadzaam om even contact op te nemen met de helpdesk van Shoeby. Door het juiste telefoonnummer te vinden via een website die deze gegevens verzamelt, kom je gemakkelijk en snel met de juiste medewerker in contact. Zo weet je zeker dat jouw specifieke vraag straks beantwoord is. Dit scheelt jou ook weer een hoop zoekwerk en zo houd je weer tijd over om andere mooie producten te shoppen.

Direct contact opnemen met de klantenservice van Shoeby

Ben jij benieuwd hoe je het beste contact kunt opnemen met de helpdesk van Shoeby? Omdat je vragen hebt over een gekocht kledingstuk? Een klacht hebt over een besteld product? Of omdat je meer wenst te weten over de VIP nights die Shoeby organiseert? Ga dan op zoek naar een verzamelwebsite van klantenservice gegevens. Het zal je verbazen hoe snel je het juiste telefoonnummer gevonden hebt. Neem contact op met de helpdesk van Shoeby en zie hoe gemakkelijk en snel jouw hulpvraag beantwoord wordt. Wij wensen je veel succes wanneer je contact opneemt met Shoeby!

Muizen bestrijden: zelf doen of uitbesteden?

Help! Muizen in huis!

Mijn grootste nachtmerrie? Een muizenplaag in huis. Vretend aan mijn voedsel. Knagend aan mijn kabels. Laatst was het zover. Ik wilde een pak rijst uit m’n voorraadkast pakken en zag een muis wegschieten. Er bleek een gat achterin de kast te zitten. Vrijwel alles bleek aangevreten te zijn. Kortom, het was tijd om deze muizen direct te bestrijden. Maar hoe? Kon ik het eigenhandig oplossen? Of was het verstandiger een specialist in te schakelen? Ik zocht mijn opties uit en besloot voor het laatste te gaan. Ik deel jullie in deze blog graag mede waarom ik erg blij ben voor die optie te hebben gekozen!

Waarom het belangrijk is muizen direct te bestrijden

Een muizenplaag brengt enorm veel overlast met zich mee. Ten eerste knagen muizen aan alles wat los en vast zit. Voedsel, kabels, isolatie, meubels. Alles zal eraan moeten geloven, wat deze beestjes betreft. Een tweede punt van belang is dat muizen zich ontzettend snel vermeerderen. Dacht je dat konijnen erg waren? Nou, muizen kunnen er ook wat van! Als je last hebt van muizen in huis, is het dus van groot belang ze direct te bestrijden. Wacht je hier te lang mee, dan is de hoeveelheid muizen alweer verdubbeld. En daarmee ook de schade die ze aanbrengen. Kortom, laat de muizen direct bestrijden. Lees verder om te ontdekken hoe.

Zo kun je muizen optimaal bestrijden

In elke gemiddelde winkel vol huishoudartikelen vind je wel muizenvallen of -gif. Maar dit spul is vaak erg gevaarlijk. Niet alleen voor de muizen, maar ook voor jezelf! Denk aan muizenvallen die dichtklappen als je ze neerzet. Of gif dat op je vingers terecht komt. Bovendien is het onverstandig zelf dichtbij de muizenplaag te komen in verband met bacteriën, ziektes en aanvallende muizen. Echt waar, die beestjes kunnen behoorlijk hard bijten! Schakel daarom een bedrijf in dat gecertificeerd is in het bestrijden van muizen. Zij kunnen snel, veilig en uiterst vakkundig de overlast oplossen.

Schakel iemand in om de muizen te bestrijden

Het bedrijf dat ik inschakelde om de muizen te bestrijden, ging uiterst professioneel te werk. Mijn huis werd niet zomaar volgepropt met gif of vallen, maar werd eerst nauwkeurig geïnspecteerd. Pas toen helemaal duidelijk was waar de muizen zich bevinden en hoeveel het er ongeveer zijn, werd gekozen hoe we deze muizen gingen bestrijden. Wil jij ook zo snel mogelijk af van die vieze muizen? Laat ze dan bestrijden door een gespecialiseerd bedrijf in muizenbestrijding. Muizen bestrijden was nog nooit zo eenvoudig!

Dit moet u weten wat energiecontracten betreft

Toe aan een nieuw energiecontract?

Een energiecontract afsluiten is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Waar moet u op letten als u energie gaat vergelijken en akkoord wilt gaan met een bepaald contract? Waar bestaat een energiecontract vooral uit? Wij wisten het allemaal niet precies. Daarom namen wij de proef op de som en hebben energieleverancies vergeleken. Op die manier ontdekten we uitvoerig waar een energiecontract uit bestaat en waar u zoal op moet letten als u wilt overstappen naar een andere energieleverancier!

Hier bestaat een energienota uit

Het energiecontract dat u afsluit geeft aan hoe uw energienota’s voortaan berekend worden. Een energienota bestaat namelijk uit verschillende onderdelen. U betaalt een bepaald bedrag per maand, maar waar is dat bedrag precies op gebaseerd? Wij zetten alle onderdelen graag even voor u op een rij:

 • Energiebelasting
 • Netbeheerkosten
 • Regiotoeslag gas
 • Vaste leveringskosten
 • Variabele leveringskosten
 • Opslag Duurzame Energie
 • Vermindering energiebelasting

En dan is er natuurlijk de BTW die over al die kosten gaat.

Controleer uw nieuwe energiecontract goed

Zodra u op zoek naar een nieuw energiecontract, dan is het belangrijk dat u alle bovenstaande zaken helder krijgt. Zo ziet u direct wat u straks per maand moet gaan betalen. Let wel, verschillende energieleveranciers geven niet zozeer duidelijkheid over bovenstaande punten, maar noemen aantrekkelijke actiebedragen. Let wel, deze gelden vaak maar voor een paar maanden, terwijl u perse een contract voor een jaar of langer moet afsluiten. U gaat op den duur dus een stuk meer betalen! Kortom, laat u niet verleiden tot nietszeggende maandbedragen die als lokkertje worden genoemd, maar controleer bovenstaande waarden uitvoerig.

Ga zorgvuldig energie vergelijken

U ziet, dé manier om goed te begrijpen wat u straks gaat betalen, is door energie met elkaar te vergelijken. Zo ziet u direct staan welke bedragen bij welk energiecontract horen. Op die manier komt u niet voor nadelige financiële verrassingen te staan, als u straks een energienota vanuit uw nieuwe energiecontract ontvangt!

Veilig rijden in de herfst? Schakel een autogarage in Utrecht in

De herfst is weer begonnen. Wat betekent dit voor uw verkeersveiligheid?

Het herfstseizoen heeft weer haar intrede gedaan. Dit betekent ook veranderende weersomstandigheden op de weg. De wind gaat harder waaien, het regent meer en daar moet u als automobilist uiteraard wel goed op voorbereid zijn. U kunt ervoor kiezen een autogarage in Utrecht in te schakelen, maar er is nog meer wat u kunt doen om veilig deel te nemen aan het verkeer. In dit blog hebben wij alles wat u aan verkeersveiligheid kunt doen op een rijtje gezet.

Laat uw auto op tijd controleren op mankementen

Staat u onverwachts stil met uw auto in de regen? Dat is heel vervelend. U kunt dit voorkomen door uw auto tijdig te laten controleren. Zet een autogarage in Utrecht in voor een grondige wintercheck.

Controleer de staat van uw airconditioning

Zelfs in de winter is het van groot belang dat uw airconditioning op peil is. Indien er sprake is van vochtig weer, zullen uw ramen sneller beslaan. Uw zicht vermindert hierdoor sterk. Dit betekent dat er al gauw gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Een goed werkende airconditioning voorkomt ongelukken.

Zorg dat uw bandenspanning goed is

Een goede bandenspanning zorgt ervoor dat uw banden bij hevige regenval niet het contact met de weg verliezen. Dit gebeurt sneller bij een lage bandenspanning en daarnaast verliest u hierbij ook veel brandstof. Heeft u een hoge bandenspanning, dan maakt u slechter contact met het wegdek en heeft u meer kans op bandenslijtage. Controleer uw bandenspanning dan ook maandelijks.

Zorg voor voldoende ruitenvloeistof

Door alle rondvliegende bladeren en regen worden uw ruiten snel vies. U zet uw ruitenwissers aan en constateert dat de ruitenvloeistof op is. Deze situatie wilt u proberen te voorkomen. Zorg altijd voor een reservefles ruitenvloeistof en controleer regelmatig of uw ruitenvloeistof nog voldoende op niveau is.

Kijk of uw ruitenwissers goed werken

Merkt u dat uw ruitenwissers veel strepen achterlaten of veel geluid maken? Dan kan het zijn dat deze hoognodig aan vervanging toe zijn. Zorg dat uw ruiten schoon zijn, zodat u beter zicht heeft op het verkeer.

En dan nu veilig de weg op

Kortom, de juiste voorbereidingen zijn essentieel om veilig de weg op te gaan. U kunt uw voorbereidingen zelf treffen, maar u kunt er ook voor kiezen een gespecialiseerde autogarage in Utrecht in te schakelen. Wat kiest u? Wij hopen u middels dit blog van voldoende tips te hebben voorzien en wensen u veilige autoritten in de herfst!

Dit is dé reden om een tuinkachel aan te schaffen

Verleng je dag met tuinkachels

Ook al gaan de temperaturen wat omlaag momenteel, dat geeft geen reden om binnen te blijven zitten. Kies voor een tuinkachel! Door je tuin te verrijken met dit mooie, warme element, kun je – zelfs in de herfst en winter – nog heerlijke late avonden in de buitenlucht doorbrengen. Beeld je eens in, terwijl het buiten al lekker donker wordt, zit jij nog gezellig met je partner, vrienden of familie in je sfeervolle tuin. De kachel geeft de benodigde warmte én zorgt voor een knus geheel. Wij zochten uit wat er zoal mogelijk als je besluit te kiezen voor een tuinkachel. Lees dit blog en ontdek alle mogelijkheden met tuinkachels!

Warmte, sfeer… én lekker eten

Er bestaan verschillende soorten tuinkachels. Van grote logge terracotta exemplaren, die vaak wat weg hebben van complete pizzaovens, tot praktische doch stijlvolle tuinkachels die gebaseerd zijn op bierfusten. Voor dit blog hebben wij ons gefocust op die laatste categorie. Deze kachels bieden namelijk enorm veel voordelen. Te beginnen met de gebruiksvriendelijkheid. Omdat deze tuinkachels niet zo zwaar zijn, zijn ze zeer eenvoudig te verplaatsen in je tuin. Wil je de ene dag bij het terras wat extra warmte hebben, de volgende dag bij het barretje middenin de tuin en de dag daarna juist weer bij de ligstoelen in de hoek? Met een bierfust tuinkachel kan het allemaal. En wat dit type kachel al helemaal mooi maakt, is dat het ook dienst kan doen als bbq! Kortom, tuinkachels bieden warmte, sfeer én lekker eten!

Wat moet ik me voorstellen bij een bierfust tuinkachel?

Het klinkt inderdaad heel erg gezellig, een bierfust kachel, eventueel inclusief bbq, maar hoe ziet zo’n tuinkachel er nou precies uit? Hoewel er verschillende maten bestaan, ziet elke bierfust tuinkachel er vrijwel hetzelfde uit. Deze tuinkachels zijn allemaal gemaakt van kwalitatief roestvrij staal, staan op 3 stabiele pootjes en zijn voorzien van een indrukwekkende hoge buis. Deze lange pijp maakt van jouw tuinkachel een ware eyecatcher. Sommige exemplaren zijn ook nog voorzien van 2 wieltjes, zodat het verplaatsen van de tuinkachel nóg eenvoudiger is. Wat ook handig is, is dat deze tuinkachels voorzien zijn van een deurtje met sluiting. Het onder controle houden van het vuur is dus erg veilig. Kortom, geen enkel avondje buiten, tuinfeest of bbq-uitje zal nog hetzelfde zijn met een tuinkachel!

Ga op zoek naar een specialist in tuinkachels

Ben je overtuigd van wat een bierfust tuinkachel (eventueel inclusief bbq-rooster) jou te bieden heeft? Ga dan op zoek naar een specialist in dit type tuinkachels. Zodra ook jij een tuinkachel in je tuin hebt staan, kun jij altijd optimaal genieten van je tuin. Inderdaad, zelfs in de herfst en in de winter bieden tuinkachels uitkomst!

Startpagina

ben U op zoek naar een badkamer, of onderhoud er voor?
kijk op deze startpagina voor goede en betrouwbare link:
Badkamer© Copyright. All rights Reserved