4 manieren om uw bedrijf 24/7 op te laten vallen

Met goede lichtreclame is uw bedrijf 24/7 zichtbaar

U wilt dat uw bedrijf opvalt. Het liefst 24 uur per dag. Als uw bedrijf gezien wordt, zorgt dat voor meer klanten. En dat is natuurlijk waar het in het bedrijfsleven om draait. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf 24/7 gezien wordt? Wij hebben daar de oplossing voor, namelijk door te investeren in lichtreclame! Met goede lichtreclame is uw bedrijf zowel overdag als ’s nachts zichtbaar. Bent u benieuwd hoe u lichtreclame kunt inzetten? En wat de mogelijkheden ervan zijn? Lees dan snel verder. Want in dit blog geven wij u 4 manieren om uw bedrijf 24/7 op te laten vallen met lichtreclame.

Een lichtbak met uw bedrijfslogo

Een manier om er met lichtreclame voor te zorgen dat uw bedrijf gezien wordt, is door een lichtbak met uw bedrijfslogo te laten plaatsen. Zo kunnen voorbijgangers in één oogopslag zien dat uw bedrijf hier gevestigd is. Misschien komen ze wel een kijkje nemen. Ook voor klanten die op zoek zijn naar uw bedrijf is dit handig. Zij weten dan direct waar ze moeten zijn.

Verlichte letters

Naast dat u kunt kiezen voor een lichtbak met uw bedrijfslogo, kunt u ook verlichte letters aanbrengen. Bijvoorbeeld op uw gevel. Zo kunt u de naam van uw bedrijf laten plaatsen, maar ook een korte boodschap.

LED-neon strips

Voor extra energiezuinige lichtreclame, zijn LED-neon strips een goede optie. Van deze manier van lichtreclame kunt u lang genieten, want LED-neon strips hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze in diverse kleuren verkrijgbaar.

LED-frames

LED-frames zijn te gebruiken om uw geprinte materialen mooi te belichten, zodat ze extra goed opvallen. Door de juiste lichtelementen te gebruiken, kunt u uw promotiemateriaal op een krachtige manier onder de aandacht brengen. Ook deze manier van lichtreclame is energiezuinig. U kunt LED-frames in iedere vorm en maat laten maken.

Opvallen doet u met lichtreclame

Wilt u 24/7 opvallen met uw bedrijf? Ook als het buiten donker of schemerig is? Dan raden we het u aan om te investeren in lichtreclame. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos!

Wilt u meer blogs van ons lezen? Klik hier voor een overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *