Externe telefoon beantwoording

Geef uzelf en uw medewerkers bewegingsvrijheid

Telefoon beantwoording is een onderwerp dat om steeds meer aandacht vraagt. De strategische keuze om gebruik te maken van een telefoon beantwoord service is meestal ingegeven om directie en personeel van bedrijven en organisaties de bewegingsvrijheid te geven om te werken aan de onderwerpen die er echt toe doen. Door een telefoondienst in te schakelen hoeft er niemand van het eigen bedrijf direct bereikbaar te zijn en kunnen telefoons met een gerust hart op stil of uit worden gezet tijdens belangrijke vergaderingen en gesprekken. Dat geeft rust en de ruimte om de focus te leggen op de onderwerpen die echt belangrijk voor u zijn. De telefoonbeantwoording is immers in professionele handen en u maakt contact op het moment dat u dat uitkomt.

Een telefoon beantwoord service in de praktijk

Voortdurend rinkelende en trillende telefoons tijdens verkoopgesprekken van een sterk groeiende onderneming baarden de directie zorgen. Het zorgde voor hinderlijke onderbrekingen, omdat de verkopers uit het ritme werden gehaald door de telefoontjes en daarmee de focus in een gesprek tijdelijk verloren. Tegelijkertijd waren de inkomende gesprekken wel belangrijk genoeg om direct beantwoord te worden. Men besloot een telefoondienst met telefoon beantwoord service in te huren. Tijdens verkoopgesprekken en op andere momenten schakelden de verkopers hun telefoon tijdelijk door naar de telefoondienst. De telefoon beantwoording was in professionele handen en de aanpak leidde tot aantoonbaar betere verkoopgesprekken met een stijging in de verkoopresultaten.

Wat doet een telefoondienst voor u?

Om de meerwaarde die een telefoondienst voor u kan hebben in een oogopslag te kunnen beoordelen, hierbij de mogelijke voordelen voor uw bedrijf:

  • Ervaren telefonistes voor een professionele indruk op uw klanten
  • Betere resultaten op het gebied van (koude) acquisitie
  • Overzichtelijk contact met uw klanten
  • U en uw medewerkers hebben meer tijd om zich met kernactiviteiten bezig te houden
  • U heeft meetbare resultaten in de besparingen in tijd en geld

Hoe vindt u een bedrijf voor telefoon beantwoording?

U kunt ervoor kiezen om via vergelijkingssites een telefoon beantwoord service te beoordelen.
Wellicht heeft u ook in uw omgeving mensen die u een telefoondienst aan kunnen raden. Om u een voorbeeld te noemen: Het bedrijf M-contact is een onderneming die zich volledig heeft toegelegd op professionele ondersteuning voor bedrijven. De website toont u een globaal overzicht van de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van telefoon beantwoord service, externe telefoon beantwoording en hoe u een telefoondienst kunt inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *