Echtscheidingsadvocaat Tonk

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk is een echtscheidingsadvocaat gespecialiseerd in echtscheidingen en familierecht. Tonk Advocatuur en Mediation heeft zich compleet toegelegd op echtscheidingszaken, waarbij clienten begeleid worden naar het best mogelijke resultaat. Waar mogelijk wordt de focus gelegd op een gezamelijke oplossing. Maar als dit niet lukt, staat ons kantoor u uiteraard bij in eenzijdige kwesties waar wij alleen uw belangen behartigen.

Een unieke aanpak

Echtscheidingsadvocaat Tonk is bewust betrokken bij de clienten die ze begeleidt. Marjolein Tonk is altijd op zoek naar de ideale oplossing en als NMI registermediator is ze perfect in staat om bruggen te slaan. Er wordt de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is buitengewoon, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Echtscheiding informatieconsult voor maar 89,-

Door de jaren heen weten wij dat er heel veel vragen kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt echtscheiding advocaat Marjolein Tonk een informeel informatieconsult met echtscheiding advocaat Tonk voor maar € 89,-.

Speciale aandacht voor de kinderen bij echtscheidingsadvocaat Tonk

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk besteedt in haar aanpak speciale aandacht aan de kinderen. Door haar pedagogische geschiedenis weet zij de belangen van de kinderen bij een scheiding goed in te schatten.

Ik wil scheiden.. wat nu?

meestal verlopen de gemaakte afspraken tijdens een scheiding zonder problemen. Helaas is de werkelijkheid dat door verandering van omstandigheden, vooral op het gebied van omgang en alimentatie maar ook op het gebied van erkenning, gezamenlijk gezag en informatie- en consultatieplicht, in een later stadium nog al eens problemen ontstaan.

De stap om weer alles op te rakelen is groot en roept tegelijkertijd allerlei vragen op. Is het allemaal wel de moeite waard? Kan dat wel? Hoe moet ik het doen? Tonk advocatuur & mediation biedt een informatieconsult van 1 uur voor € 89,- waarin je vrijblijvend jouw vragen kunt stellen. Je krijgt advies en tips over de mogelijkheden en gezamenlijk kijken we naar jouw specifieke omstandigheden en wat je het beste kunt doen.