Rate this post

Handelsrecht

Bent u van plan om een nieuw bedrijf te starten of wilt u uw de naam van uw bedrijf veranderen, maar twijfelt u nog over uw merkenportefeuille , dan kan u daar heel makkelijk achterkomen. In Nederland zijn er Merkenbureaus die voor u een merkenscan kunnen laten uitvoeren. Merkenscans zijn er voor bedrijven in het MKB. Tegen een bepaalde prijs zorgt de merkenbureau ervoor dat u binnen no time geen twijfels meer heeft. Lees verder voor meer informatie over de service van een merkenbureau.

Analyses

Een merkenbureau kan er voor zorgen dat u snel zekerheid krijgt over uw merkenportefeuille. Een merkenscan houd in dat zij nagaan of de door u gebruikte namen wel overal beschermd. Wat niet de bedoeling is, is dat u een merkenscan bedoeld is om er achter te komen of een merk bijzonder is, maar ook niet om uit te zoeken of een merk naam nog beschikbaar is. Dit kan een merkenbureau natuurlijk ook voor u doen. Ze doen dan een uitgebreide analyse tegen een meerprijs.
Er zijn veel verschillende soorten rechten. Niet elk merkenbureau kan u adviseren over een bepaalde recht. Merkenbureau Jurimark bied een brede service aan als het gaat om de verschillende rechten. Hierbij kunt u denken aan merkrecht, handelsrecht, modelrecht, kopierecht, kwekersrecht etc.
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie neemt u dan contact op met een merken bureau. Deze kan u informeren over de rechten en eventueel de mogelijkheden met u bespreken.