7 tips voor het reizen met de taxi

Reizen met Taxi Centrale Nijmegen

Gaat u binnenkort met de taxi op pad? Met deze 7 tips geniet u nog meer van de rit!

1. Vooraf reserveren

Bij veel taxicentrales kunt u vooraf een taxi reserveren. De taxi staat dan klaar op het afgesproken tijdstip. Zo hoeft u nooit meer te wachten.

2. Vraag naar de prijs

Niemand vindt het fijn om bij het afrekenen voor verrassingen te staan. Vraag daarom vooraf naar de prijs van de rit. Zo weet u bij het betalen precies waar u aan toe bent. Het bedrag kan soms een klein beetje afwijken van de inschatting, maar dit zal nooit een groot verschil zijn.

3. Overleg over de route

Taxichauffeurs weten altijd de handigste, snelste of mooiste route te vinden. Overleg daarom over de route. Wilt u zo snel mogelijk op uw bestemming zijn? Of wilt u genieten van de mooie omgeving? Bespreek het met de chauffeur.

4. Neem de taxi als zakelijk vervoer

Neemt u wel eens de taxi naar uw werk of naar een zakelijke bespreking? Dan kunt u in veel gevallen de kosten van de rit gewoon declareren. Het kan u zelfs fiscale voordelen opleveren om de taxi te gebruiken als zakelijk vervoer.

5. Geef het aan wat u wilt

De een vindt het fijn om met de taxichauffeur te kletsen en de ander houdt hier juist helemaal niet van. Wat u ook wilt, het kan allebei. Vertel de chauffeur of u stilte wilt of juist niet. En dan houdt hij hier rekening mee.

6. Gebruik de tijd efficiƫnt

De tijd in de taxi kunt u gebruiken om nuttige dingen te doen. Pleeg een telefoontje, lees nog even iets door, beantwoord de mail, alles kan!

7. Ontspan

In een taxi hoeft u niets te doen. U hoeft niet op de weg te letten en wordt niet gestoord door mensen om u heen. Geniet hier van! Ontspan en geniet van betrouwbaar taxivervoer in Nijmegen.

Vond u dit interessant? Lees dan ook ons blog over taxivervoer in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *