3 tips voor het organiseren van een evenement

Evenement regelen: houd hiermee rekening

Kunt u niet wachten tot het moment dat er weer leuke evenementen georganiseerd kunnen worden? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Maar misschien bent u de draai na een jaar wel even kwijt. Hoe organiseert u een leuk evenement wanneer dat weer op een veilige manier kan? In dit blog geven we drie tips voor het organiseren van een evenement.

1. Coronamaatregelen

Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw evenement aan alle coronamaatregelen voldoet. Hoe die maatregelen eruit komen te zien, is op dit moment nog niet vast te stellen. Wanneer u langzaamaan alvast met de planning van het evenement wilt beginnen, is het belangrijk om daar wel alvast op in te spelen. Moet u bijvoorbeeld controleren op vaccinatie? Of moet een bezoeker een negatieve coronatest kunnen tonen? Wat de maatregelen ook worden, het is belangrijk dat uw evenement eraan voldoet.

2. Alles vastleggen in een draaiboek

cocktails, evenementenbeveiliging

Bij het organiseren van een succesvol evenement komen heel veel dingen kijken. Het is daarom belangrijk om alles goed vast te leggen. Het is daarom erg verstandig om een draaiboek te maken voor het evenement. EHBO, telefoonnummers, verzekeringen, uitnodigingen, het programma, u noteert er alles in. Zo heeft u alle belangrijke informatie die u nodig heeft voor het evenement op een plek.

3. Goede evenementenbeveiliging

U wilt ten slotte natuurlijk de veiligheid van u, uw personeel en uw bezoekers garanderen. Goede evenementenbeveiliging is dan ook onmisbaar. Evenementenbeveiliging kent veel factoren: toegangscontrole, surveillance, etc. Wij adviseren daarom om de evenementenbeveiliging aan een specialist over te laten. Die hebben namelijk ervaring met de beveiliging op evenementen, en weten precies waar rekening mee gehouden moet worden.

Welk evenement gaat u organiseren? Deel het met onze lezers en vul het contactformulier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *