Rate this post

Het is nu zomervakantie. Dit betekent dat de kinderen en jongeren bijna 2 maanden vakantie hebben. Dit is heel leuk voor hen, maar ook wel heel lang. Soms kunnen kinderen zich dan ook snel gaan vervelen. Als ouder wil je dan ook niet dat je kinderen veel voor de buis gaan hangen, zeker voor tieners. Daarom zoek je beter naar een actiever alternatief. Een goed voorbeeld hiervan zijn voetbalreizen. Je kan dan beslissen om je kind alleen te laten gaan met vrienden of je kan natuurlijk ook altijd zelf meegaan.

Waarom kiezen voor voetbalreizen?

Zoals hierboven al vermeld, is het al zeker actiever dan de tv, op internet zitten… Bovendien kan je er andere mensen leren kennen, waardoor je werkt aan je sociale skills. Het is ook het ideale alternatief als je niet op reis kan gaan dit jaar. Dit geldt uiteraard niet enkel voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Een voetbalreis is er voor jong en oud!

Hoeveel kost zo’n voetbalreis?

Hoeveel zo’n voetbalreis nu precies kost, hangt af van organisator tot organisator, maar is ook afhankelijk van naar welke match je gaat, hoe ver dit is en dergelijke. Maak dus voor jezelf vooraf goed uit hoeveel geld je wenst te besteden aan deze reis en dergelijke. Lees ook steeds goed de voorwaarden die gesteld worden bij de verkoop, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Goed vergelijken is dus zeker altijd aanbevolen.

Interesse in een voetbalreis?

Heb je inmiddels interesse gekregen in een voetbalreis, vergelijl dan steeds vooraf de verschillende aanbieders met elkaar, zo kan je de meest voordelige kiezen. Aarzel zeker niet de organisator te contacteren wanneer er iets niet duidelijk is. Zo bespaar je jezelf op misverstanden en waarschijnlijk ook kosten.