Emancipatie, energie en harmonie

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping voor uw tuin? Hoe leuk zou het dan zijn, als u deze nieuwe aanwinst laat integreren met de tuintrends van 2017? Deze trends kunnen worden samengevat in de woorden emancipatie, energie en harmonie. Benieuwd hoe u deze trends in uw tuin op kunt nemen? Lees dit blog en ontdek hoe u van uw terrasoverkapping een geëmancipeerd, energiek en harmonieus tuinelement maakt!

Zorg voor een goed evenwicht

Als u de, op het eerste oog wellicht, vage tuintrends ‘Emancipatie, energie en harmonie’ wat nader onder de loep neemt, dan komt één woord duidelijk naar voren. Evenwicht. Met emancipatie in de tuin wordt bedoeld dat mannelijke en vrouwelijke elementen met elkaar in evenwicht zijn. Denk aan kleuren, materialen, vormen en planten. Ook wat betreft energie is evenwicht het toverwoord. Denk aan voldoende gelegenheid tot ontspanning én inspanning. Tot slot harmonie. Dit gaat om het prikkelen van alle zintuigen. In een perfecte tuin komen ogen, oren en neus niets te kort!

Zo maakt u van uw terrasoverkapping een evenwichtig tuinelement

Hierbij enkele tips om van uw terrasoverkapping een ware beleving te maken:

  • Kies voor donkere én lichte kleuren voor een spannend contrast
  • Plaats zowel mannelijke (harde) als vrouwelijke (zachte) elementen
  • Zet kleurrijke en geurige bloemen neer met een verrassende textuur
  • Zorg voor een plek om te ontspannen én één om constructief bezig te zijn
  • Creëer een mooie balans tussen planten, bloemen, rotsen en accessoires

Maak ook uw terrasoverkapping zomerklaar!

Kortom, als u bovenstaande tips toepast op uw terrasoverkapping, dan weet u zeker een tuin te hebben gecreëerd waarin u volledig in evenwicht kunt zijn. Ga op zoek naar een bewezen en bekwame aanbieder in een terrasoverkapping of tover uw huidige terrasoverkapping om tot een waar geëmancipeerd, energiek en harmonieus paradijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *