Zakelijke evenementen

Gespecialiseerd in het organiseren van evenementen

Een evenement organiseren is een heleboel werk. Er moet van alles geregeld en besloten worden. Denk aan locatie, gastenlijsten, catering, muziek, eventuele activiteiten en noem maar op. Begrijpelijk dat het organiseren van een evenement een particulier veel stress bezorgd. Het uitbesteden van deze uitdagende maar leuke klus, kunt u doen aan PurPur. Dit is een allround evenementenbureau dat weet van aanpakken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Voorburg, maar het bedrijf werkt door het hele land heen.

evenementenbureauSoorten evenementen

Er zijn heel veel verschillende soorten evenementen. U kunt bijvoorbeeld een tienjarig bestaan van uw bedrijf willen vieren. Maar ook wordt een
sponsorloop of een marathon als evenement beschouwd. Ieder evenement heeft uiteraard een andere aanpak nodig. Een team van gespecialiseerde vakmensen worden op een evenement gezet, om te zorgen voor de beste uitkomst. Wanneer is een evenement geslaagd? Als u als klant geen stress ervaart en ieder bezoeker het evenement met een grote glimlach verlaat. Om dat doel na te streven, is het belangrijk om goed te communiceren over wensen en ideeën. Alle projectmanagers van het bedrijf hebben veel ervaring opgedaan in hun carrière. PurPur bestaat al tien jaar, en dat schept vertrouwen.

Ervaring met grote namen

Wat is fijn om te weten voordat men met een evenementenbureau in zee gaat? De geschiedenis, en welke klanten ze gehad hebben. Bij dit evenementenbureau zit dat helemaal goed. Zo hebben ze gewerkt met grote namen als KPN, HP en Blackberry. En het organiseren van evenementen voor zulke grote namen, geeft toch wel aan dat we met echte professionals te maken hebben. Als u naar de website gaat, kunt u onder het kopje projecten lezen hoe de ervaringen van andere zijn geweest. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de werkwijze van dit evenementenbureau en de tevredenheid van klanten.

Contact opnemen

U kunt op diverse manieren contact opnemen. Neem allereerst een kijkje op de website om alle ins en outs te vinden, dat is www.purpur.nl. Bovenaan ziet u direct het telefoon nummer en het email adres. Ook kunt u onder het kopje contact kijken voor meer informatie zoals locatie, IBAN etc. Woont u in een andere plaats dan waar het kantoor zich bevindt? Dan is dat geen probleem. Het evenementenbureau heeft ook veel evenementen georganiseerd in andere (grote) steden in Nederland. U kunt het dus altijd bespreken als u een evenement georganiseerd wil hebben in een andere stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *