Veiligheid in uw bedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat is niets nieuws. Toch kan een groot deel van deze ongelukken voorkomen worden. Anticiperen, het opstellen van noodplannen, brandpreventie, er zijn een heleboel dingen die we kunnen doen om nare gebeurtenissen in het bedrijfsleven tegen te gaan. Disc (Dutch Industrial Safety Consultants) is een bedrijf dat zich hier al sinds 1994 mee bezig houdt. Zij hebben meer dan 70 adviseurs, specialisten en instructeurs die bedrijven adviseren en ondersteunen. Dit met als hoofddoel zo veel mogelijk ongelukken te voorkomen, en zo’n veilig mogelijke werkomgeving te creĆ«ren.

Wat voor bedrijven hebben hier baat bij?

Het verbaast u misschien als u hoort dat Disc eigenlijk in elke branche wel te vinden is. Een groot kantoor dat een brandplan nodig heeft, een goedlopend bedrijf dat een compleet managementsysteem wil, of een bouwplaats waar een werkplekinspectie gedaan moet worden. Er zijn een heleboel mogelijkheden met Disc. Vandaar dat het bedrijf ook in uiteenlopende branches werkt, en op diverse werkplekken adviseert en ondersteund.

Brandveiligheid door een brandwacht

Er gebeuren verschillende soorten ongelukken in het bedrijfsleven, maar brand is toch wat we het meeste horen. Regelmatig is er op het nieuws iets te zien wat met brand te maken heeft. Het kan van kwaad tot erger gaan, en juiste brandpreventie is daarom essentieel voor uw bedrijf. Zo kan het handig zijn om een brandwacht naar uw bedrijf te laten komen. Deze professionals nemen alles goed onder de loop, en kunnen u zo vertellen hoe het met de brandveiligheid in het bedrijf is gesteld. De ervaren brandwachten zijn opgeleidt om te adviseren en te ondersteunen. Ze weten alles van brandveiligheid en zijn veelal ook extra klaargestoomd voor de taak door vakgerichte cursussen. De rijks erkende brandwacht van Disc is ook inzetbaar bij nieuwbouw of renovatie. Het ontwikkelen van een brandpreventie beleid behoort vaak toe aan hun takenpakket. Deze brandwachten zijn tevens gekwalificeerd leiding te geven. Ze kunnen de bedrijfsbrandweer ondersteunen in zijn of haar taken en opdrachten geven.

Waarom kiezen voor Disc?

Voor een serieus onderwerp als bedrijfsveiligheid, is het logisch dat u een specialist in wil huren. Ongelukken voorkomen, maar ook kwaliteit waarborgen, zijn immers zaken die met precisie moeten worden uitgevoerd. Het is dan ook fijn om in zee te gaan met de marktleider op dit gebied. En dat is Disc. Het grote bestand aan specialisten en adviseurs zorgt ervoor dat de juiste persoon bij u terecht komt. Bent u enthousiast geworden over Disc? Kijk dan eens op www.disc.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *