Wees uniek!

Papieren draagtassen zijn naast een goed verpakkingsmateriaal een erg sterk communicatiemiddel. Door het kiezen van de juiste materialen en opdruk bent u verzekerd van een goede brug tussen het praktische van een tas en de handigheid van promotie. Het is namelijk zo dat als er veel klanten met uw tassen lopen anderen dit zien en eerder geneigd zijn een bezoekje te brengen aan uw winkel of degelijke.

Bedrijfstassen

Draagtassen met daarop uw bedrijfslogo geeft een professionele en goede indruk op uw klanten. Zo heeft uw product al een streepje voor zonder dat zij daar kennis mee hebben gemaakt. Tevens zijn deze tassen goed te gebruiken op bijvoorbeeld een evenement of beurs. Er kunnen natuurlijk ook tassen ontwikkeld worden die ideaal zijn als zo gehete ‘goodie bag’. Dit staat altijd erg goed bij de ontvanger.

Iets voor u

Subag is een bedrijf die deze papieren tassen ontwerpt en produceert. Dit alles gebeurt volledig in Nederland. Zo is er een goede controle op de productie. Hierdoor garanderen zij een optimaal resultaat. De levering is binnen 12 werkdagen. En bieden zij de laagste prijsgarantie Subag is specialist op het gebied van unieke draagtassen. Ze zijn creatief, professioneel en hebben lef. Maar dit altijd wel in overleg met u als klant natuurlijk. Zij bieden vele mogelijkheden. Ook op het gebied van ontwerpen. Zo kunt u samen met hen een volledig nieuw ontwerpen creëren. Zo dat het precies de boodschap draagt die u voor ogen heeft. Subag onderscheidt zich van andere tassenleveranciers met het feit dat zijn volledig in Nederland produceren. Hierdoor heeft u de bovenstaande voordelen bij Subag. Bent u benieuwd en wilt u weten wat Subag u allemaal te bieden heeft? Kijk dan op www.subag.nl. Hier staan verscheidene ontwerpen die zij aanbieden. Tevens kan er ook een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *