Probleempjes met de vrouw

Na een dag lang werken komt u binnen, daar ziet u uw vrouw in haar pyjama op de bank met een glas wijn en een zak chips. Als u om u heen kijkt is er niets gedaan aan het huishouden en ligt alles er maar verwaarloosd bij. Het is de zoveelste keer dat u binnenkomt en uw vrouw het heeft nagelaten om in ieder geval haar deel van het huishouden te doen. U heeft het verschillende keren aangegeven dat u verwacht dat ze in ieder geval haar deel doet. Zo zijn er meerdere problemen waar u telkens mee kampt. U probeert het op te lossen maar de gesprekken leiden alleen maar tot grotere ruzie. Als laatste oplossing gaan jullie op zoek naar hulp.

Relatieslomp

Elk koppel heeft natuurlijk wel is last van relatieproblemen. De meeste kunnen deze zelf oplossen maar sommige hebben te veel frustraties vanuit andere hoeken die deze af reageren op hun partners. Soms is het nodig dat iemand anders hun verteld wat het beste is, of, hoe ze hun problemen kunnen oplossen. Deze persoon is meestal een expert, of een neutraal iemand. Ook wel een psycholoog genoemd. Psychologen zijn meestal de personen die zich kunnen verplaatsten in de gedachte van de ander en zo hun handelswijze uitvinden. Door deze vaardigheden kan de psycholoog meedenken met de patiƫnt en hun problemen oplossen op hun eigen manier. Wie is dan de juiste keuze op dit vakgebied?

De hersenfluisteraar

Christal Advies is de praktijk waar u en uw partner het best terecht kunnen. Gescpecialiseerd op meerdere gebieden kan deze psycholoog u het beste helpen met uw problemen. Deze psycholoog in Amersfoort is de uitkomst voor u. De eerste stap is gezet, op naar verbetering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *