Vervoer beter, vervoer strek

Met uw huidige inpakfolie bent u niet tevreden. U bent een distributiebedrijf voor supermarkten en alle pallets liggen er maar rommelig bij voordat ze de truck in gaan. Ondanks het folie waar u ze mee verpakt zijn de ladingen niet echt stabiel. Tijd voor een nieuwe aanpak. Een aanpak uit dezelfde hoek, alleen dan ander materiaal. Materiaal in de vorm van rekfolie.

Folie, maar dan anders

Het gebruik van rekfolie is tegenwoordig vooral bestemd voor palletladingen. Het is een goed materiaal als het gaat om rechthouden en beschermen van ladingen. Rekfolie heeft zoals de naam zegt met zijn eigenschap dingen recht te houden door zijn elasticiteit. Het folie krimpt na uitrekken weer terug, hierdoor komt het folie strak om de lading heen te zitten. Met het kiezen van rekfolie moet men rekening houden met de dikte van de folie. Dit is belangrijk als het gaat om het soort vracht wat u wilt verpakken. Als het gaat om rekfolie kun je deze het beste laten voorrekken, dit is een voordeel, want hoe meer voorgerekt het is des te minder folie er gebruikt hoeft te worden. Een paar voordelen van rekfolie zijn bescherming tegen vuil en vocht en milieuvriendelijkheid, het is namelijk volledig recyclebaar. Voor meer informatie kijkt u op de website van rekfolieshop.

Rekbare service

Met rekfolieshop heeft u het juiste materiaal zo voor de hand. Met zicht op de grotere leveranciers kunnen ze grotere ladingen rekfolie leveren. In verschillende maten en diktes kunnen ze u het juiste folie bieden voor elk type lading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *