Als doorsnee roker hecht men niet veel aan de smaak van een sigaret. Maar u wel. Al tijden heeft u een favoriet merk als het gaat om een lekker smaakje bij een sigaret. Toch begint u zich al langzaam te vervelen aan het smaakje van uw huidige merk. Eigenlijk bent u al weer op zoek naar iets nieuws.

Iets nieuws dat niet te duur is maar toch een lekker smaakje heeft. Dat nieuwe is er al. In de vorm van SNOKE, een elektronische sigaret die verschillende smaken heeft.

Technische gadget

Een elektronische sigaret bestaat over het algemeen uit drie delen, de batterij, de vulling en een verstuiver. Door het inhaleren via het mondstuk of het indrukken van een knop wordt een schakelaartje geactiveerd, die ervoor zorgt dat de batterij de verstuiver verwarmt. Deze gaat vervolgens wordt de vloeistof die aanwezig is verdampt, waarna je deze damp kan inademen. Sommige modellen bevatten een LED-lampje dat gaat branden als je inhaleert.  Vaak hebben de apparaatjes een functie die het kettingroken probeert te voorkomen, door uit te schaken als je te vaak aan de sigaret trekt. De patronen zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken en nicotinesterktes. Als specialist op het gebied van e-sigaretten weet SNOKE alles van deze apparaatjes. Klik hier voor meer informatie.

Smaakvolle sensatie

ISnoke heeft als verkoper van e-sigaretten veel smaken beschikbaar waar zelfs de fijnproever geen weerstand aan kan bieden. Met scherpgeprijsde producten weet ISnoke iedereen een stapje voor te blijven. Nu u weet waar u uw smakelijke sigaret kan halen zit u weer ontspannen op de bank. Zo kunt u weer genieten van een lekkere sigaret!