Uw privé whirlpool

Relax in een whirlpool

Voor veel mensen is het baden in een whirlpool de ultieme vorm van ontspanning. De bubbels zorgen voor een zeer aangenaam en ontspannend effect, waardoor de meeste mensen geheel tot rust komen. Er worden verschillende technieken gebruikt in bubbelbaden om de bubbels te creëren. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen hydromassage, ook wel watermassage genoemd, en luchtmassage. Bij de een wordt er door de jets water het badwater ingespoten, terwijl dat bij de andere variant lucht is. Een whirlpool met hydrojets is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij de grote overeenkomst is dat zij allen zorgen voor stimulering van de stofwisseling en de bloedsomloop en daarnaast uw lichaam masseren. De whirlpools met luchtjets zijn verkrijgbaar in varianten met LED verlichting en varianten zonder deze verlichting.

 

Uw privé whirlpool

Als u zelf een whirlpool aan wilt schaffen voor in uw eigen badkamer, moet u dus in de eerste plaats nadenken over welke techniek u het meest aanspreekt. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een vrijstaande whirlpool of een ingebouwd exemplaar. Tot slot is de grootte van het bubbelbad uiteraard ook van belang. Voor particulier gebruik kan er gekozen worden uit eenpersoons, tweepersoons en vierpersoons modellen.

 

Sanitairtotaal levert alleen de hoogste kwaliteit

Mocht u een whirlpool aan willen schaffen, dan raden wij u aan om eens te kijken in de showroom of op de website van Sanitairtotaal. Dit bedrijf biedt namelijk vele voordelen:

–          zij leveren alleen merken van een hoogstaande kwaliteit

–          zij verkopen tegen voordelige tarieven

–          hun medewerkers hebben zeer veel ervaring en kunnen u goed adviseren over al hun producten

Aangezien hun showroom niet voor iedereen dicht in de buurt is, kunt u ook telefonisch of via mail contact met hen opnemen voor een gedegen advies. Voor een goede whirlpool gaat u dus naar Sanitairtotaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *