Rate this post

Waarom kiezen voor een veilige en betrouwbare verhuispartner?

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u voornemens (een deel van) uw verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf? Daarmee maakt u op zich een wijze beslissing. Veel werk en stress zullen u uit handen worden genomen. Dit zorgt er al snel voor dat het geld dat moet betaald worden voor deze service een waardevolle investering blijkt te zijn. Juist in een hectische en stressvolle periode rond een verhuizing is dat buitengewoon mooi meegenomen. Rest nu nog de keuze te maken voor het juiste verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Verhuisfirma’s zijn er genoeg, dus wellicht bent u benieuwd waarmee zo’n bedrijf zich kan onderscheiden. Wij adviseren u hierbij om in ieder geval in zee te gaan met een deskundig verhuisbedrijf mét NIWO-certificering. Waarom dat belangrijk is, leggen we hieronder uit.

Meer informatie over de NIWO-certificering

De afkorting NIWO betekent Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. De NIWO is als organisatie al jarenlang de verlener van vergunningen voor bedrijven die betrokken zijn bij wegtransport. Beschikt een bedrijf beschikt over het NIWO-certificaat, dan houdt dat in dat men goed scoort op de punten kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en de reële vestiging. Ook voor een verhuisbedrijf is het belangrijk om zo’n NIWO-certificering te kunnen overleggen. Daardoor wordt gegarandeerd aan u als klant dat uw eigendommen in goede en veilige handen zijn. Dat is bij persoonlijke bezittingen met vaak een extra emotionele waarde toch zeer relevant. Alleen de beste en meest respectvolle behandeling van deze spullen is acceptabel.

Verhuis met een betrouwbaar verhuisbedrijf

Verhuist u inderdaad met een NIWO-gecertificeerd verhuisbedrijf? Zoals gezegd geeft u uzelf dan de garantie van een bepaald niveau aan kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Als u extra waarde hecht aan het voorkomen van zorgen en stress, dan kan een verhuisbedrijf met certificaat net het verschil maken. Het verschil tussen een bedrijf dat meer dan voldoende kwaliteit biedt en eentje dat wellicht zelfs de kantjes er van af loopt. Een andere tip die wij u willen meegeven is een bedrijf te zoeken dat over een groter gebied actief is, wellicht zelfs over heel Nederland. Vooral als u een verhuizing meemaakt tussen twee plaatsen die ver uit elkaar gelegen zijn, is dat een belangrijke voorwaarde. Verder is een bepaalde veelzijdigheid in wezen ook een vereiste. Of het nu gaat om een bescheiden verhuizing, een seniorenverhuizing of een bedrijfsverhuizing, het zou allemaal mogelijk moeten zijn. Wij wensen u veel succes met uw verhuizing en het vinden van het NIWO-gecertificeerde verhuisbedrijf dat het best bij u past.