Uw telefoonbezetting niet optimaal?

Wat is er nou belangrijker dan een goede telefoon bezetting als het gaat om de tevredenheid van uw klanten. Het is voor zowel u als uw klanten heel erg van belang dat alle inkomende telefoontjes worden beantwoord. Helaas zitten vele bedrijven met het probleem dat er een lage telefoonbezetting is. Wat er dan gebeurt is dat vele telefoontjes niet opgenomen kunnen worden. Het nadeel hier van is dat vele klanten geïrriteerd raken en niet tevreden zijn over de service van uw bedrijf. U moet er daarom voor zorgen dat elk telefoontje dat binnen komt wordt opgenomen. Vaak heeft u te maken met drukke telefoon verkeer en moeten bellers lang wachten. U wilt natuurlijk ook dat deze zo snel mogelijk te woord worden gestaan. Hier is een oplossing voor. U kunt namelijk een telefoonservice inschakelen.
Een telefoonservice kan voor u alle telefoontjes opnemen die u of uw telefonisten niet kunnen  opnemen. De telefoonservice kunt u inschakelen wanneer u maar wilt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de lunch pauzes, drukke telefoon verkeer, afwezigheid van de telefoniste of eventueel buiten kantoor tijden. Zo weet u zeker dat alle telefoontjes worden opgenomen. Wanneer de telefoonservice de telefoontjes opneemt, noteert deze meestal een notitie. U bepaald natuurlijk wat de telefonisten van de telefoonservice moeten doen. U kunt natuurlijk ook afspraken laten maken door de telefoonservice of eventueel de klanten informeren. Het is dan wel uw taak om van te voren de telefoonservice te informeren over uw bedrijf en de juiste informatie verlenen zodat zij het beste uw klanten kunnen helpen.
De kosten van de telefoonservice verschillen bij elk bedrijf. Het hangt er natuurlijk van af hoeveel telefoontjes er worden doorgeschakeld naar de telefoonservice. Daarnaast worden er door vele telefoonservice bedrijven overige kosten berekent. Zorg er voor dat u hier over goed geïnformeerd bent om er voor te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename kosten komt te staan. Kijk voor meer info op de site van BizziPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *