leuke lentecadeau's

Tips voor de leukste lentecadeau’s!

Voor iedereen een voorjaarscadeau

Het is weer lente, en dat betekent dat het tijd is om lekker naar buiten te gaan. Geniet van het lekkere weer en ga fietsen, wandelen, relaxen in een hangmat of op je tuinstoel, en haal de barbecue weer uit de schuur. En tuinieren hoort er natuurlijk ook bij! Breng de tuin weer op orde, plant vrolijke bloemen en snoei alles weer bij. En gun jezelf of een ander ook een leuk en praktisch lente cadeau! In dit blog geeft Centerpoints je wat ideeën voor leuke lentecadeau’s!

Lekker op de fiets

Niks fijner dan weer heerlijk gaan fietsen nu het zonnetje weer schijnt. Daarbij is een goede uitrusting natuurlijk ook erg handig. Denk aan fijne nieuwe fietshandschoenen, een telefoonhouder voor op de fiets of een nieuwe fietslamp. En vergeet ook het onderhoud van je fiets niet: een kettingreiniger of een minipomp komen altijd van pas!

Buiten genieten

Nu het weer dat weer toelaat wordt het natuurlijk ook tijd om weer heerlijk te genieten in uw tuin. Relax met een boek in een hangmat en haal de barbecue uit de schuur. Ook hiervoor mogen accessoires niet ontbreken. Koop bijvoorbeeld mooie grillhandschoenen, een nieuwe grilltang of een mooie hoes voor uw barbecue. En maak de tuin gezellig met leuke LED verlichting.

Fijn tuinieren

Dit is natuurlijk ook de tijd om in de tuin weer aan de slag te gaan. Ga voor nieuw snoeigereedschap, en plant weer nieuwe groene planten in uw tuin. En heeft u al eens gedacht aan plantenzakken? Dit zijn een soort zakken die u op kunt hangen en waarin u plantjes kunt zetten. Dit staat helemaal leuk aan bijvoorbeeld een schutting of wand van een schuurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *