Rate this post

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie

Gaat binnenkort een evenementenlocatie huren voor een vergadering in Haarlem? Centerpoints vertelt precies hoe u de perfecte evenementenlocatie kunt selecteren. Lees snel verder!

Wat zijn uw verwachtingen?

Een goed begin is het halve werk. Ga daarom met uw opdrachtgever in overleg en bespreek wat de wensen zijn voor de vergaderruimte. Is de akoestiek belangrijk? Moet er een beamer aanwezig zijn? En hoeveel budget is er beschikbaar? Zet al deze punten op een rij, zo heeft u een handvat voor tijdens uw zoektocht naar een vergaderlocatie in Haarlem. Vergeet hierbij zeker ook niet de apparatuur en de andere faciliteiten die u nodig heeft om uw vergadering soepel te laten verlopen.

Een inspirerende vergaderzaal

Natuurlijk is het het leukst om een bijzondere vergaderzaal te selecteren. In een inspirerende omgeving komt uw vergadering beter tot zijn recht. Bovendien zal het uw collega’s motiveren en de sfeer verhogen. Let wel op dat u een vergaderzaal kiest die groot genoeg is en waar u de gewenste opstelling met tafels en stoelen kunt neerzetten.

De bereikbaarheid

Het is niet handig als de deelnemers aan de vergadering lang moeten reizen om de vergaderlocatie in Haarlem te bereiken. Kies daarom voor een locatie die centraal gelegen is en die eventueel ook met het openbaar vervoer te bereiken is. Vraag ook na of er voldoende parkeergelegenheid is bij de vergaderlocatie. Vertel de deelnemers aan de vergadering vooraf waar zij het best kunnen parkeren.

vergaderlocatie

De faciliteiten

Bij de meeste vergaderlocaties krijgt u te maken met een contactpersoon. Deze persoon kan u meer vertellen over bijvoorbeeld:

  • De mogelijkheden voor de catering
  • Of er toiletten in de buurt zijn
  • De aanwezige apparatuur
  • De wifi

Met uw contactpersoon spreekt u af van welke faciliteiten u gebruik kunt maken. Zet al deze afspraken zwart op wit en zorg dat de deelnemers van de vergadering op de hoogte zijn van de regels van de vergaderlocatie. Door vooraf ook duidelijke afspraken over de kosten te maken komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De perfecte vergaderzaal in Haarlem

Wanneer u rekening houdt met de tips die wij u in dit blog hebben gegeven dan zult u gemakkelijk de juiste vergaderruimte kunt selecteren. Wij wensen u een inspirerende vergadering die u en uw collega’s nog lang bij zal blijven!