Tips als je een cocktailbar wilt huren

Huur een cocktailbar voor een topfeest

Waar moet je rekening mee houden als je een cocktailbar wilt huren? Wij zochten het voor je uit. Lees in dit blog alles over het huren van een cocktailbar in Volendam. Wij geven je graag enkele tips die we uit eigen ervaring hebben opgedaan. Wil jij een cocktailbar huren, zonder problemen tijdens het plannen? Wil jij dat iedere gast zich kan vermaken, ook als diegene geen alcohol wenst te drinken? Wil jij geen misverstanden over drankjes en prijzen? Volg dan deze tips op over het huren van een cocktailbar in Volendam.

Tip 1: Maak duidelijke afspraken met de cocktailbar in Volendam

Wat je niet wilt dat gebeurt, maar wat bij ons dus wel gebeurde (overigens niet in Volendam), is dat er een dubbele boeking staat op de avond dat jij de cocktailbar wilt huren. Jij meld je bij de bar omdat jij hebt afgesproken dat je met jouw gezelschap de hele avond, in besloten kring, van de bar gebruik mag maken, maar dan staat er iemand naast je met diezelfde reden. Blijkbaar ging het vastleggen van de afspraak niet helemaal goed. Zorg er dus voor, dat als je een cocktailbar in Volendam wilt afhuren, je via e-mail bevestigd krijgt dat jij voor die specifieke dag de cocktailbar hebt gereserveerd.

Tip 2: Controleer het aanbod aan cocktails

Hoe lekker jij cocktails ook mag vinden, niet iedereen drinkt een dag of avond lang graag gemixte drankjes met een hoog percentage alcohol. Controleer bij de cocktailbar in Volendam dus goed of zij ook alternatieven hebben voor mensen die liever geen alcohol drinken. Zo ja, dan heb je een goede cocktailbar gevonden. Zij verstaan het vak van de horeca en bieden direct oplossingen, zodat iedere gast zich optimaal kan vermaken. Bieden ze alleen alcoholische drankjes aan? Dan raden we je aan op zoek te gaan naar een andere cocktailbar in Volendam.

Tip 3: Zorg dat je precies weet wat je voor welk bedrag krijgt

De laatste tip die we je willen meegeven als je een cocktailbar in Volendam wilt huren, is dat je goed moet achterhalen wat je precies voor welke prijs krijgt. Biedt de cocktailbar je bijvoorbeeld alleen de locatie aan? Of zit bij de prijs die je betaalt (per dagdeel, per uur?) ook meteen alle benodigdheden inbegrepen, zoals dranken, sappen, vers fruit, garneringen, barmaterialen, glaswerk en een bartender? Zoek deze informatie op of vraag de cocktailbar om een bevestiging van jullie afspraak. Als je deze tips allemaal opvolgt, kun jij onbezorgd en ontspannen een cocktailbar in Volendam huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *