Snel de specificaties van de containers opgezocht

Snel en gemakkelijk meerdere containers gekocht

Afgelopen week heb ik nieuwe containers aangeschaft. Als verantwoordelijke voor de inkoop van grote materialen kreeg ik van mijn leidinggevende de opdracht om nieuwe containers aan te schaffen. Aangezien de huidige containers nu echt wel aan vervanging toe zijn was het dan ook van belang om deze nu echt te vervangen. Je merkte dat er steeds vaker storingen voorkwamen en dan moesten we eerst weer opzoeken welke container bij welke leverancier vandaan kwam. Dit wilden we voortaan niet meer. Want dit gaf namelijk een enorme administratieve rompslomp. Daarom kreeg ik ook de opdracht om een leverancier te vinden die alle soorten aanbood zodat we voortaan alles onder één dak zouden gaan krijgen. Echter waar vind je zoiets. Gelukkig kwam ik na een korte zoektocht direct uit op www.ktk-containers.nl. Ik bezocht dan ook deze website en ik was direct enthousiast. Want ze boden hier allerlei soorten producten aan en dit was dan ook precies waar ik naar op zoek was. Want dit is namelijk erg belangrijk voor ons aangezien we goede kwaliteit containers zouden krijgen maar wel dat alles van één leverancier zou komen. Dit zou met dit bedrijf dan ook direct de oplossing zijn voor ons probleem.

Snel de specificaties van de containers opgezocht

Uiteraard ga ik niet zomaar over tot de aanschaf van nieuwe containers. Hier wordt wel eerst grondig naar gekeken om er zeker van te zijn dat de specificaties volledig voldoen aan de gestelde eisen. Gelukkig waren deze dan ook te vinden op de website. Dit stemde mij erg tevreden en ik besloot dan ook om direct contact op te nemen. Een uiterst vriendelijke medewerker stond mij te woord en hij gaf aan mij meer informatie te geven.

Een tevreden klant

Na een kort overleg hebben we de containers dan ook besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *