Rate this post

Traditionele badkamers

Als u uw huis wilt gaan verbouwen, is het een goed idee om eens te beginnen bij de badkamer. Want zeg nou zelf, het is toch geweldig om elke dag in stijl te gaan douche of baden? Wilt u dit ook, kom dan eens langs in onze prachtige showroom. U vindt ons in Borne, in de provincie Overijssel. Wij van Van Heck badkamers grossieren in de meest schitterende badkamers die u werkelijk zullen bekoren. Daarnaast hebben wij altijd geweldige aanbiedingen, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Gaat u dus voor traditionele badkamers met een prachtige uitstraling? Dan zit u bij ons goed. Neem snel contact met ons op.

Badkamers in alle soorten en maten

Bij Van Heck weten we wat kwaliteit is. Maar we begrijpen ook dat u absoluut niet te veel wilt betalen. Daarom houden wij de prijzen altijd laag. Een nieuwe badkamer aanschaffen is natuurlijk al duur genoeg. Onze badkamers zijn van topkwaliteit en gaan bovendien jaren mee. Als u bij ons koopt, bent u dus verzekerd van een duurzame aankoop. Dat staat als een paal boven water. Wilt u meer weten over ons assortiment, de prijzen of onze goede service, dan verwijzen wij u graag door naar een van onze vriendelijke medewerkers.

Breng een bezoek aan onze showroom

Als u meer informatie wilt over de mooiste en meest authentiek vormgegeven badkamers van het hele land, dan kunt u onze brochure aanvragen. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord. Daar kunt u echt op vertrouwen. Maar het allerbeste is natuurlijk om even langs te komen in de showroom in Borne. Want dan kunt u de fantastische badkamers die wij leveren met eigen ogen aanschouwen. Wij hopen dus zo spoedig mogelijk iets van u te horen.