Klantenservice Heineken

Snel de klantenservice van Heineken bereiken

Eenvoudig in contact komen met Heineken

Bent u in een dorstige bui? Dan moet u bij Heineken zijn! Wilt u graag contact opnemen met Heineken? Wij vonden een plek waar de contactgegevens van heel veel bedrijven zijn verzameld. Super handig! Heineken heeft wellicht het telefoonnummer op hun website staan, maar veel bedrijven willen liever niet gebeld worden. Ze verstoppen hun telefoonnummer daarom, zodat u contact op moet nemen via sociale media of de chatbot op hun website, maar door dit platform vindt u eenvoudig alle informatie die u zoekt!

Veelzijdige bierproducent Heineken

De karakteristieke smaak van Heineken bier wordt veroorzaakt door een lage gisting. Dit heerlijke bier in het herkenbare groene flesje is bijna overal verkrijgbaar. Omdat ze jaarlijks meer dan 218 miljoen hectoliter aan bier produceren behoort Heineken tot de grootste bierbrouwerijen van de wereld! Ze brouwen niet alleen pils maar ook:

  • Tarwebok
  • Oud bruin
  • Heineken 0.0

Wist u dat Heineken ook de producent is van Amstel, maar ook Desperados, Jillz, Murphy’s, Brand, Strongbow en Wieckse? Dit bedrijf startte al in 1873 met het brouwen van bier en bestaat momenteel uit 140 brouwerijen in meer dan 70 landen!

De contactgegevens van Heineken

Heeft u een vraag aan Heineken? Of misschien een klacht? Op zo’n grote en ingewikkelde website zoals die van Heineken is de juiste informatie niet altijd makkelijk te vinden. Via dit handige platform vindt u eenvoudig en snel alle informatie die u zoekt! Niet alleen de gegevens van Heineken staan op deze website. Typ simpelweg de naam van het bedrijf dat u zoekt in, en binnen no-time verschijnen de contactgegevens. Wanneer u in contact wilt komen met Heineken dan weet u nu waar u moet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *