Wat zijn spoedopdrachten voor een slotenmaker?

Er zijn verschillende redenen om een slotenmaker te bellen. Maar wanneer heeft een opdracht nou spoed en wanneer niet? In dit blog bespreken we verschillende redenen om met spoed een slotenmaker te bellen.

Sleutel kwijt

Niemand wil lang voor een dichte deur blijven staan. Dus wilt u graag naar binnen, maar kunt u de sleutel niet vinden? Bel dan met spoed een slotenmaker. Een slotenmaker kan u binnenlaten zonder het slot te beschadigen. Bent u de sleutel verloren en kunt u hem niet meer terug vinden? Dan kan een slotenmaker het slot vervangen.

Er is ingebroken

Bij een inbraak is vaak het slot van de deur kapot gemaakt of beschadigd. Een deur die niet dicht kan, versterkt het gevoel van onveiligheid dat een inbraak kan veroorzaken. Bel daarom zo snel mogelijk een slotenmaker, wanneer er bij u is ingebroken.

Het slot is kapot

U heeft de goede sleutel, maar u krijgt de deur niet open. Dan is de kans groot dat het slot kapot is. Ga in dat geval niet aan de slag met smeerseltjes of olie om het slot weer soepel te krijgen. Deze producten kunnen het mechaniek van uw slot namelijk beschadigen. Dus staat u voor een dichte deur en is het slot kapot? Bel dan met spoed de slotenmaker.

U bent buitengesloten

Heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten? Ook dan kunt u met spoed een slotenmaker bellen. Het kan altijd een keer gebeuren dat u in alle haast de deur dicht trekt en de sleutels vergeet mee te nemen. Een slotenmaker helpt u snel weer naar binnen, zonder het slot te forceren.

Heeft u om een van deze redenen of om een andere reden snel een slotenmaker nodig? Dan kunt u met spoed contact opnemen met een slotenmaker.