Commerciele laadpaal

Commerciële laadpalen inmiddels onmisbaar!

Winkelen en auto opladen gaat goed samen

Bent u een winkeleigenaar, of beter nog, een winkelcentrummanager? Dan heeft u waarschijnlijk al te maken met shoppers die hun auto in de parkeergarage parkeren om te winkelen en er vervolgens achter komen dat er geen oplaadmogelijkheid is voor hun elektrische auto. Deze mensen winkelen de volgende keer liever ergens anders. Het kan ook zijn dat ze direct uw winkelcentrum verlaten, omdat ze niet verder kunnen met een lege batterij. Dat is zonde voor uw omzet! Denk daarom aan een commerciële laadpaal, bijvoorbeeld in uw parkeergarage of winkelcentrum terrein. Lees hier meer!

Oplaadmogelijkheid trekt publiek

Laadpalen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek model dat aan de muur wordt gemonteerd of zelfstandig staat. Daar kunt u allerlei trucjes aan toevoegen. Zo is het mogelijk om een kleine vergoeding te vragen aan klanten die hun elektrische auto willen opladen. Dat bespaart u veel en maakt de investering ook aantrekkelijker. Daarnaast kunt u ook denken aan een laadpaal met gps-locatie, zodat mensen met een laadpaal app uw laadpaal kunnen vinden en direct gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om de laatste boodschappen in uw winkel te doen.

Commerciële laadpaal voor een groen imago

U maakt niet alleen uw klanten blij met een laadpaal op uw terrein, maar geeft uw bedrijf of winkelcentrum ook een groen imago. Een winkelcentrum met commerciële laadpalen is gastvrij voor bestuurders van elektrische voertuigen, maar laat ook zien dat het toekomstbestendig is. Klaar voor de toekomst? Denk dan eens aan commerciële laadpalen op uw terrein!

Profiteer vandaag nog

Bent u al overtuigd van commerciële laadpalen voor uw bedrijventerrein of winkelcentrum? Bestel ze vandaag nog! Zo profiteert u binnen de kortste keren van alle bovenstaande voordelen, zoals het extra rendement dat laadpalen opleveren. Bent u op zoek naar nog meer zaken die uw bedrijf een financiële boost kunnen geven en ook nog eens goed zijn voor een groen imago? Lees ons artikel over het hedendaagse rendement van zonnepanelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *