nagelstudio Eindhoven

Scoor de nieuwste Gellac kleuren bij een nagelstudio in Eindhoven

Voor elke gelegenheid een nieuwe kleur

Een nieuw seizoen, een nieuwe kleur! Dat geldt niet alleen voor uw kleding, maar ook voor uw nagels. Een feestje is natuurlijk ook een goede gelegenheid om iets heel anders met uw nagels te doen. Of het nu om een vakantie, een nieuwe baan of iets heel anders gaat, alles kan een reden zijn voor een nieuwe kleur nagels. Bij uw nagelstudio in Eindhoven vindt u altijd de nieuwste kleuren van Pink Gellac.

De kleuren van Pink Gellac

Pink Gellac heeft een groot assortiment kleuren voor uw nagels. Er zijn wel meer dan 180 kleuren, elk met een eigen verhaal. Iedere 3 tot 4 maanden introduceert Pink Gellac een nieuwe collectie met nieuwe kleuren. De collecties worden geïnspireerd door beauty en modetrends. Zo is er de Magnificent Collectie, een luxe serie van 5 verschillende, donkere kleuren. De Majestic Collectie is een krachtige collectie, geïnspireerd op koningin Maxima. De Glamourize Collectie maakt je partylook helemaal af. En zo zijn er nog veel meer nieuwe Gellac kleuren. In uw nagelstudio in Eindhoven vindt u de kleuren die u zoekt.

De voordelen van Pink Gellac

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen nieuwe gellak nagels in de nagelstudio laten zetten. De gellak nagels van Pink Gellac hebben namelijk vele voordelen:

  • Uw nagels houden tot wel 2 weken een prachtige kleur;
  • Uw nagels zijn stevig;
  • Uw nagels blijven dun;
  • Uw nagels behouden hun natuurlijke flexibiliteit;
  • De lak is eenvoudig te verwijderen.

Gellak in uw nagelstudio in Eindhoven

Wilt u altijd up-to-date zijn met de allernieuwste kleuren voor uw nagels? Scoor uw nieuwste Gellac kleuren bij een nagelstudio in Eindhoven. De medewerkers van de nagelstudio weten precies welke nieuwe kleuren er zijn en wat de nieuwe trends van het moment zijn. Hoe is uw bezoek bevallen? Mail het ons via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *