Rate this post

Elke scheerkop op voorraad

Welkom bij www.scheerkoppen.nu. Wij hebben een groot assortiment aan Philips scheerkoppen. Het maakt niet uit welk model apparaat je hebt, wij kunnen je altijd wel voorzien van een nieuwe scheerkop. Zelfs voor scheerapparaten van dertig jaar oud, die niet meer in productie zijn, hebben wij een oplossing.

Een bijpassende scheerkop kun je bij ons eenvoudig vinden. Op de productpagina staat steeds voor welke apparaten deze geschikt is. Ook kun je zoeken op het typenummer. Dat is veel efficiënter dan in een drogisterij alle schappen af te struinen, in de hoop dat ze je model nog niet uit de handel hebben genomen.

Scheerkop regelmatig vervangen

Een modern scheerapparaat gaat lekker lang mee. Daardoor vergeten mannen nog wel eens om de scheerkop te vervangen. Voor een goed scheerresultaat is dit echter wel noodzakelijk. In principe gaat de kop een jaar mee. Bij zorgvuldig gebruik kan dit oplopen tot twee jaar, maar daarna worden de mesjes toch wat botter. Voorkom irritatie tijdens het scheren en vervang tijdig de scheerkop.

Voor het geld hoe je het niet te laten. Op www.scheerkoppen.nu bieden we alle scheerkoppen tegen concurrerende prijzen. Soms zijn we wel 20% goedkoper dan een andere winkel. Bovendien hoef je bij ons de deur niet uit. We streven er altijd naar om je order zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren.

Betrouwbaar

Wie online producten koopt, al is het maar een scheerkop, wil uit kunnen gaan van een hoge mate van betrouwbaarheid. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit houdt onder andere in dat je uit kunt gaan van allerlei goede voorwaarden op het gebied van privacy en recht hebt op een afkoelperiode van 14 dagen. In verband met hygiëne kunnen wij echter geen gebruikte scheerkop terug nemen.