Raamfolie voor uw privacy

U bent misschien net verhuisd, of u heeft een buurt, of een buurman, die graag bij u naar binnen kijkt, en daar bent u niet zo heel erg van gediend. Dat begrijpen wij van www.voordeligraamfolie.nl maar al te goed. Uw privacy is erg belangrijk voor u, en daarom kunnen wij u ook aanraden om eens na te denken over de aanschaf van raamfolie. Door middel van het aanschaffen van raamfolie kunt u zeer eenvoudig uw ramen beplakken met een bepaald soort folie dat ervoor zorgt dat voorbijganger dan wel niet meer naar binnen kunnen kijken, maar het zonlicht komt wel gewoon naar binnen. Hierbij heeft u de keuze tussen statisch en zelfklevend raamfolie. Het verschil is niet groot, alleen heeft u het eerste geval geen last van lijmresten die blijven zitten mocht u ervoor kiezen om uw raamfolie te verwijderen.

Raamfolie tegen de zon

Het kan natuurlijk ook goed zijn dat een bepaald raam teveel zon doorlaat, of dat de hoek van de zon ervoor zorgt dat bijvoorbeeld te televisie tussen drie en vier uur ’s middags niet meer te zien is. IN dat geval is zonwerend raamfolie voor u de oplossing. Door middel van dit product, te verkrijgen vanaf €18,95, kunt u ervoor zorgen dat de zon echt buiten blijft. Een ideale oplossing dus. Dit is verkrijgbaar in de varianten spiegelfolie en blinderende folie. Daarnaast vermindert de raamfolie de schadelijke UV-straling tot 99% en houdt een groot deel van het felle zonlicht tegen. Dat klinkt natuurlijk zeer goed! Neem daarom snel een kijkje op de website.

Bestel snel!

Als u voor 18.00 uur bestelt ontvangt u uw producten de volgende dag al! Betalen via iDeal is erg eenvoudig, en als het zo een lage prijs is dan kan niemand daar toch echt tegenop zien?