Open- en gesloten haarden

Verschillende soorten haarden

Bij ons kunt u terecht voor diverse typen haarden. Wat al deze haarden gemeen hebben is dat ze een sfeervolle toevoeging zijn aan vele uiteenlopende interieurs. Iedereen kent wel de gezelligheid en ambiance die ontstaat als ze aangaan. Wij hebben een zeer groot en divers aanbod om zo aan ieders persoonlijke voorkeur, smaak en beleving te voldoen. Uiteraard hebben we voor elke setting en interieur geschikte modellen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, materialen en modellen. De steensoort of het model kan volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

Open- en gesloten haarden

Een belangrijke eerste keuze die u dient te maken is of u meer affiniteit heeft met open- of gesloten haarden. Een openhaard is een zeer sfeervolle toevoeging aan uw woonkamer en kan eventueel als het middelpunt gezien worden. Het vuur zit niet achter een ruit, waardoor er echt een optimaal sfeerbeeld ontstaat. U kunt als het ware één worden met de vlammen en er heerlijk in wegdromen. Ook kunt u ervoor kiezen om een inbouwhaard aan te schaffen. Dergelijke haarden gaan op in de rest van de inrichting van de kamer. Het spreekt voor zich dat de ombouw volledig aan uw individuele smaak en wensen aan te passen is. We hebben hierin erg veel keus en kunnen u bovendien van tips en adviezen voorzien.

Haardencentrum Hoevelaken voor maatwerk

Vraagt u zich af wat er allemaal leverbaar is op het gebied van haarden? Kom dan eens kijken bij Haardencentrum Hoevelaken. We hebben een zeer ruim assortiment open- en gesloten haarden die beiden zowel hout- als gasgestookt leverbaar zijn. Hiernaast kunt u in onze showroom ook kachels en schouwen bekijken. Kom langs en laat ons u inspireren! We hebben een deskundig en enthousiast team medewerkers voor u klaarstaan om u te voorzien van informatie en tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *