Bedrijfsdeuren volgens onze filosofie

Bedrijfsdeuren bij Different Doors

Hallo! Wij zijn Different Doors en wij houden er van om alles net even iets anders aan te pakken. Zo leveren wij niet graag standaard modellen uit. Liever stellen wij, samen met de klant, zelf unieke bedrijfsdeuren samen. Naar ons idee is ieder bedrijfspand uniek, dus waarom zouden we dan altijd dezelfde deuren proberen te leveren?

In plaats daarvan trachten wij onze bedrijfsdeuren zo goed mogelijk af te stellen aan de omstandigheden. Dit kan op allerlei manieren, de wens van de klant staat centraal. Zo kunnen wij de kleuren afstemmen op het palet van het pand. Maar het is ook mogelijk om de deur, als toegang, juist naar voren te halen met een opvallendere kleur.

Bedrijfsdeuren volgens onze filosofie

Wij zijn van mening dat de klant altijd centraal blijft staan. Dit houdt in dat we steeds nagaan wat voor bedrijfsdeuren de hij wil hebben. Natuurlijk zijn wij hierin wel de professionele partij, dus geven we graag advies. Maar de uiteindelijke beslissing is niet aan ons. Het is immers ook ons bedrijfspand niet.

Door deze filosofie is er van alles mogelijk. We hadden het al eerder over de kleur van de bedrijfspanden. Maar ook de structuur van de panelen kan verschillen. Zo hebben wij stucco vlak, stucco gelijnd, stucco gewafeld en glad gewafeld als opties. De klant kiest, maar weten hebben vaak wel een goed idee over wat passend is en wat niet.

Voordelen

Deze aanpak brengt een hoop voordelen met zich mee. Om te beginnen heeft elke klant aan het eind van de rit precies de bedrijfsdeuren die hij wil. Vaak zijn deze nog uniek ook, wat alleen maar bijdraagt aan een goede uitstraling. Daarnaast blijven wij aan het werk tot de klant tevreden is. Voor ons zit het er pas op als hij de perfecte bedrijfsdeuren heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *