Een personenbus huren kan bij Patijn Verhuur te Megen

Gaat u met een grote groep mensen op vakantie, heeft u een personeelsfeest of een bruiloft waarbij u veel mensen moet verplaatsen? Hebt u dan het huren van een personenbus al eens overwogen? Een personenbus huren is in veel gevallen de ideale oplossing voor uw logistieke probleem. Een personenbus huren bij Patijn is erg eenvoudig te organiseren en de kosten kunnen wij voor u zo laag mogelijk houden. Patijn is een jong bedrijf dat gevestigd is in Megen, gemeente Oss. U kunt al een personenbus huren vanaf € 575 per week, inclusief 21% BTW.

Een personenbus huren is nog nooit zo eenvoudig geweest

Bij Patijn Verhuur hebben wij verschillende modellen personenbussen in de verhuur, waaronder de Ford Transit Basis en de Ford Transit VIP. In beide modellen kunt u 9 personen vervoeren. U kunt er ook voor kiezen om een personenauto te huren. Wij hebben onder andere de Chrysler Grand Voyager voor 7 personen beschikbaar. Een personenbus huren bij Patijn staat gelijk aan hoge service en gegarandeerde kwaliteit. De kosten van een personenbus huren zijn inclusief ANWB voertuighulp in binnen- en buitenland met vervangend vervoer. Zo komt u op vakantie nooit zonder vervoer te zitten. De personenbussen zijn uitgerust met een uitgebreide EHBO koffer, een brandblusser, noodhamers, negen veiligheidsvesten. Bovendien zijn de personenbussen voorzien van een zuinige diesel motor, waardoor u de kosten van uw brandstof enigszins kunt drukken in vergelijking met een benzine motor. Besluit u tot een huren van een personenbus in de winterperiode dan zijn de personenbussen bovendien uitgerust met uitstekende winterbanden en sneeuwkettingen.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een personenbus huren bij Patijn? Gaat u dan naar onze website: www.patijnverhuur.nl. Hier vindt u een overzicht van onze personenbussen en overige verhuur auto’s.