Natuursteen voor en na het polijsten

Heeft u een prachtige vloer of ander voorwerp van natuursteen in uw woning staan? Dan weet u dat het belangrijk is om regelmatig uw natuursteen te laten polijsten door een specialist. Natuursteen is een duurzaam materiaal en indien u deze op de juiste manier laat behandelen dan kunt u hier jaren van genieten. In dit blog laten we u graag zien wat voor prachtige resultaten polijsten kan hebben voor uw vloer van natuursteen.

Wat is polijsten?

Bij het polijsten van een natuursteen vloer wordt een speciale schuurmachine gebruikt die is uitgerust met diamantschijven. Door uw natuursteen vloer regelmatig te laten polijsten met deze schuurmachine, worden de krasjes en kleine beschadigingen aan het oppervlak van uw natuursteen verwijderd. Hierdoor gaat uw vloer weer stralen en ziet deze er weer uit als nieuw!

marmer behandelen

De voordelen van het laten polijsten van uw natuursteen

Op de bovenstaande afbeelding ziet u de prachtige resultaten na het polijsten van een marmeren vloer. De vloer gaat weer stralen, ziet er uit als nieuw en alle krasjes zijn verdwenen. Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het laten polijsten van uw natuursteen vloer:

  • Door uw vloer te laten polijsten door een specialist, verlengd u de levensduur van uw natuursteen
  • Alle krasjes worden verwijderd en uw natuursteen vloer ziet er weer uit als nieuw
  • De doffe glans verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer u uw vloer laat polijsten
  • Een vloer zonder beschadigingen is gemakkelijker te reinigen

Genoeg redenen dus om uw natuursteen vloer te laten polijsten door een specialist! Ga via Google eens op zoek naar een expert bij u in de buurt.