Monumentale hoge lantaarnpalen

Ideeën om je tuin te verlichten

Geef je tuin de aandacht die het verdient

Al te vaak hebben we de neiging om onze tuinen te verwaarlozen en vergeten we ze dezelfde aandacht te geven die we wel aan het interieur van onze woningen geven. De meesten van ons brengen een groot deel van onze tijd door met uitzicht op onze tuinen of genieten van de tuin tijdens de warme zomermaanden. Wordt het geen tijd dat je je tuin eens in het zonnetje zet? Hier zijn onze tips voor het verlichten van je tuin!

Padverlichting

Een paar simpele lampjes kunnen een gewoon pad in een spectaculair zicht veranderen. Tuinverlichting die langs het pad of tussen het gebladerte wordt geplaatst, zal de planten doen oplichten en groene en gouden tinten aan je pad toevoegen. Met padverlichting creëer je schaduwen tegen harde ondergronden zoals muren en schutting. Padverlichting is dus niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de veiligheid van uw tuin!

Ingebouwde verlichting

Als je al een gedecoreerde tuin hebt, zijn ingebouwde lampen een geweldige manier om de look te accentueren. Er zijn verschillende manieren om lampen te gebruiken die bijvoorbeeld in meubels of leuningen zijn geplaatst. Creëer contouren en unieke patronen langs de loopbruggen om bijvoorbeeld visuele hulplijnen te creëren die de aandacht trekken. Dit kan al met goedkope, energiezuinige LED-lampen. De verlichting is misschien goedkoop, maar de look die je ermee creëert oogt peperduur.

Lantaarns en boom verlichting

Als je graag veel bomen en hoge struiken in je tuin hebt, breng ze dan tot leven met boom verlichting. Slechts een paar lichtjes die je bijvoorbeeld om de stam heen wikkelt, creëren een verbluffend visueel effect. Voor een traditionele look ga je voor monumentale hoge lantaarnpalen die sterke schaduwen en highlights creëren en je tuin het hele jaar door een bijzonder en gezellig gevoel geven. Meer weten over buitenverlichting? Lees ons blog over traditionele tuinverlichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *