Op date, maar dan thuis

Date ideeën voor thuis

Een keer wat anders dan film kijken

Op zoek naar ideeën voor een date night? In deze blog stellen we een paar ideeën voor die veel beter zijn dan alweer een Netflix-marathon. Een origineel idee bedenken voor je date night kan soms een hele uitdaging zijn. Toch is het leuk om eens wat te ondernemen, ondanks dat we niet naar het terras of de film kunnen. We helpen je graag een handje en zetten een paar leuke ideeën voor je op een rij.

Spelletjesavond

Een van de dingen die gegarandeerd succesvol zijn tijdens je date-avond, is het spelen van spelletjes. Het is een van de leukste manieren om thuis een date-avond te organiseren. Open een fles wijn, zet een kaasplank neer en daag elkaar uit! Monopoly of Mens Erger Je Niet, de avond kan hoe dan ook niet meer stuk!

Een proeverij

Kies een thema: whisky, bier, likeur of cocktails. Wat het ook wordt, zorg ervoor dat er genoeg keuze is. Om het extra leuk te maken, creëer je “proefstations” met alles wat nodig is voor het proeven. Je kunt zelfs een notitieblokje neerleggen, zodat je kunt aangeven welke smaken je het meest bevallen. Maak het helemaal compleet en paar het met heerlijke salami en crackers. Liever een gezonde keuze? Ga voor een smoothie proeverij!

Op reis gaan in je eigen huis

Kies een land waar je naartoe wilde reizen en kook samen een diner, geïnspireerd door dat land. Dit idee voor een date voor thuis is ook een perfecte manier om reislust te beteugelen als je niet kunt reizen. Ga helemaal in het thema en kleed jezelf aan in de stijl van het land van bestemming. Op die manier kun je er toch even tussenuit met z’n tweetjes. Heb je zelf nog leuke ideeën voor een date-avond in huis? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *