Kies als ZZP’er voor vrijheid en zekerheid met payroll

Ga onzekere factoren uit de weg!

Werken als ZZP’er is heel aantrekkelijk wanneer u behoefte heeft aan flexibiliteit, vrijheid en het volgen van uw eigen passie. Werken op deze manier is spannend en draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Echter, als ZZP’er heeft u ook te maken met een aantal onzekere factoren. U heeft bijvoorbeeld ondernemersrisico’s en moet veel administratieve rompslomp verwerken. Dit kan u als ZZP’er behoorlijk tegenstaan. Gelukkig is er voor deze ZZP’er een goede oplossing. Kies voor payrolling! Waarom? U leest het in dit blog!

Meer zekerheid met payrolling

Wanneer u als ZZP’er er voor kiest om te gaan payrollen, zult u daar in de praktijk niet veel van merken. U kunt nog steeds zelf uw opdrachtgevers kiezen en onderhandelen over uw uurtarief. Wat wel verandert, is dat u met payrolling meer zekerheden heeft. Daarnaast heeft u niet langer te maken met de administratieve en financiële verplichtingen. Zo houdt u meer tijd en energie over om zich te focussen op de nieuwe opdrachten.

Hoe werkt payrolling precies?

Maar wat is payrolling precies. Wanneer u als ZZP’er besluit om via een payrollbedrijf te werken, bent u in principe in dienst bij het payrollbedrijf. Zij zullen dan alle administratieve en financiële zaken voor u verzorgen. Zij zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de uitbetaling van het geld en zorgen voor het afdragen van belasting aan de belastingdienst. Tevens bent u bij een payrollbedrijf verzekerd tegen ziekte, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een payrollbureau werkt dus als een tussenpersoon. Wanneer u als ZZP’er gekozen heeft voor een bepaalde opdrachtgever, geeft u de afgesproken prijs door aan het payrollbedrijf en deze betaalt de vergoeding aan u uit.

Voordelen van payroll voor een ZZP’er

Heeft u inmiddels al een beter idee van wat payrolling inhoudt? Om het voor u nog makkelijker te maken, zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij:

  • U heeft keuzevrijheid: u regelt uw eigen opdrachten
  • U loopt minder ondernemingsrisico’s
  • U hoeft zich niet langer zorgen te maken om het debiteurenbeheer
  • De administratie wordt uit handen genomen
  • Het uurtarief is vrij onderhandelbaar

Bent u inmiddels overtuigt? Wenst u als ZZP’er over te stappen op payrolling? Kies dan voor een fijn payrollbedrijf bij u in de buurt!

Neem snel contact met een payrollbedrijf in de buurt!

Heeft u interesse gekregen in het combineren van vrijheid met zekerheid? Kies als ZZP’er dan voor payrolling. Neem contact op met een goed payrollbedrijf bij u in de buurt en laat u verder informeren over de mogelijkheden. Zij vertellen u graag nog meer over de vele voordelen van payrolling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *