Hoe veilig is cursusadministratie software?

Breekt cursusadministratie software in op mijn privacy?

Elke dag komt er wel weer een item over voorbij op het nieuws: onze privacy. Denk aan gesjoemel met medische dossiers, problemen rond Facebook en plannen over altijd en overal cameratoezicht. Maar wat betekent dit voor ons dagelijks leven? Is het gevaarlijk om cursusadministratie software te gebruiken?

Ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens

Vanwege verschillende incidenten rondom privacy en de bescherming van persoonsgegevens, is de aandacht hiervoor sinds 2017 flink toegenomen. Enerzijds is deze bewustwording zichtbaar bij de gebruikers zelf. Zij verspreiden niet zomaar al hun persoonsgegevens (waaronder ook foto’s, filmpjes en meningen) en denken voortaan wat langer na voordat ze weer voor één of andere actie of prijsvraag hun e-mailadres én telefoonnummer én woonadres invullen. Anderzijds zijn het bedrijven die strenger om moeten gaan met het opvragen en bewaren van persoonsgegevens. Vragen zij om een telefoonnummer, terwijl dit niet nodig is? Dan krijgen zij hiervoor een erg hoge boete. Maar hoe zit het dan met online administratiebestanden? Is het tegenwoordig niet eens meer verstandig om degelijke cursusadministratie software te gebruiken?

Ontdek hoe software voor uw cursusadministratie werkt

Rustig maar, er bestaat nog zeker wel cursusadministratie die puur en alleen bedoeld is voor een cursus. U hoeft er dus niet voor te vrezen dat uw gegevens en die van andere cursisten of leerkrachten, die opgeslagen staan in de software, verspreid worden naar derden voor commerciële doeleinden. Wij zochten uit waarvoor een cursusadministratie software bedoeld is en ontdekten alleen maar efficiënte, heldere en tijdbesparende oplossingen. Zo kan iedere cursist zeer eenvoudig, snel en zonder menselijke fouten geregistreerd worden. Elke cursus en opleiding kan in no time online gezet worden ter inschrijving en informatie. Zo ontstaat een compleet overzicht van welke cursisten wanneer en waar aan welke opleiding deelnemen. Ook biedt zo’n cursusadministratie software de mogelijkheid tot communicatie tussen cursisten en leerkrachten. Kortom, cursusadministratie software is nog prima te gebruiken. U hoeft absoluut niet te vrezen voor misbruik van uw privacy en persoonsgegevens!

Herpak uw vertrouwen in cursusadministratie software

U ziet, cursusadministratie software is een prima middel voor meer inzicht, efficiëntie en snelheid binnen de opleidingsbranche. Uw persoonsgegevens in deze software zijn enkel inzichtelijk voor uw eigen leerkrachten en eventuele andere cursisten aan wie u toestemming heeft gegeven uw gegevens in te zien. U kunt zo’n programma dus zonder problemen (blijven) gebruiken. Veel succes met het aanschaffen of het gebruiken van de cursusadministratie software!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *