Hittegolf in Nederland! Wat te doen?

Wil jij de zon in?

Het is momenteel super lekker weer in Nederland. Tenminste, dat valt te zeggen. De één vindt het heerlijk en ligt de hele dag te bakken op het strand, terwijl de ander alles op alles zet om maar niet in het felle zonlicht te hoeven komen. Maar wat is nou eigenlijk het beste om te doen in zo’n tijdelijk zonnig klimaat? Moeten we er optimaal gebruik van maken? Of moeten we oppassen voor deze plotselinge felle zon? Lees het allemaal in dit blog. Van leuke ideetjes om te doen tijdens dit warme weer tot tips om eerst even voor te bruinen in de zonnebank.

Maak je niet te druk in de warme: ontspan!

Als het buiten zo warm is als nu, is het niet verstandig iets heel actiefs te gaan doen. We raden je daarom aan volop te gaan ontspannen. Jawel, het mag! Creëer een heerlijke plek in bijvoorbeeld je tuin om helemaal tot jezelf te komen. Niets moet, ontspannen mag. En waar kun je nou beter in ontspannen dan in een zwembad, jacuzzi of in een sauna?! Beschik jij nog niet over zo’n heerlijke privé relaxplek? Ga dan op zoek naar aanbieders van deze producten. Kies je voor een zwembad? Vul deze nu dan met koel water. Zo koelt je lichaam heerlijk af, terwijl de zon fel staat te branden. Wil je je juist beter kunnen weren tegen de warmte? Laat je lichaam dan wennen aan die warmte in een warme jacuzzi of in een sauna. Zodra je eruit stapt, schrikt je lichaam niet meer van de warmte van de zon, omdat ze als het ware al is ‘voorgewarmd’.

Waarom voorbruinen in de zonnebank verstandig is

In het laatste weekend van mei gaat de zon met zonkracht zeven stralen. Voor Nederland is dat enorm hoog. De kans is dus erg groot dat jouw Nederlandse huidje niet helemaal gewend is aan deze hoge temperaturen en deze enorme hoeveelheid UV-straling. Insmeren is natuurlijk een erg goed idee, maar er is nóg iets dat ervoor kan zorgen dat jij straks zorgeloos kunt genieten van die heerlijke zon. Laat je even goed voorbruinen onder de zonnebank. Omdat een zonnebank optimaal in te stellen is op jouw huidtype, kan jouw huid op gecontroleerde en veilige wijze wennen aan de warmte en de verkleuring. Hierdoor voorkom je dat je straks enorm gaat verbranden. Desalniettemin raden we aan, als je eenmaal de zon ingaat, toch voldoende te blijven smeren en voldoende water te drinken.

Ga op zoek naar een jacuzzi, sauna of zonnebank!

Kortom, ga direct op zoek naar een aanbieder in producten op het gebied van warmte en/of water en koop uw gewenste jacuzzi, sauna of zonnebank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *