Spinningbike in je routine, een grote plus

Als je het hebt over training dan denk ik dat er veel mensen zijn die het moeilijk vinden om te bepalen wat ze nou precies moeten doen om zo snel en effectief mogelijk te trainen. Mijn advies is dan altijd: stap op de spinningbike. Het is logisch dat het lastig is om naar de sportschool te gaan, maar even een uurtje op je eigen spinningbike, dat is een stuk haalbaarder. Voor je het weet is het niet meer dan logisch om voor of na het werk even stoom af blazen op de bike. Ik adviseer mensen vaak om een sport te kiezen die ze thuis kunnen beoefenen, het liefst binnen. Dan is een fiets dus ideaal. Met zo’n spinningfiets in huis staat er niets in de weg om zodra er even tijd en ruimte voor is, aan de gezondheid te werken.

Een totale training doe je op de spinningbike

Eigenlijk heb je weinig nodig om een gezonde levensstijl te houden. Op terrein van voeding en leefgewoontes is absoluut een groot effect te behalen in hoe je in je vel zit. Maar ik weet uit ervaring, je komt pas echt ergens als je ook sport en dan is een training op een spinningbike ideaal. Want je kan op elke intensiteit trainen die je zelf aankunt. Je begint rustig en bouwt de training op, zo werk je dus aan een gezonde hartslag en een goed uithoudingsvermogen. Een training op een spinningbike houdt je namelijk goed vol. Iedereen kan op zijn of haar niveau fietsen. Dat komt doordat een spinningbike veel standen heeft waardoor je hem qua zwaarte precies kunt afstellen op wat je aankan of waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Werken aan een gezonde toekomst

Steeds meer mensen kiezen voor eigen fitnessapparatuur. Dat is op de lange termijn voordelig en het maakt sporten laagdrempelig en gemakkelijk. Prettig voor mensen die niet veel tijd hebben. De FitnessSpecialist speelt hier handig op in door scherpe prijzen te hanteren voor de apparatuur. Bovendien biedt De FitnessSpecialist een goede service met veel mogelijkheden wat betreft bezorging en montage. Daardoor heeft De FitnessSpecialist een streepje voor.