De beste boeken over kristallen

Geïnteresseerd in kristallen? Lees deze boeken!

Zou jij graag meer willen weten over kristallen? Er zijn een heleboel boeken over kristallen verkrijgbaar die je hier meer over kunnen vertellen. Wij vertellen je in dit blog graag over de leukste boeken over kristallen!

Kristallen & Mindfulness – Judy Hall

Zou jij wel graag meer rust en mindfullness in je leven willen ervaren, maar lukt het je niet zo goed om dit te bereiken? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Judy Hall combineert haar kennis over kristallen met informatie over mindfulness om jou als lezer uit te leggen hoe je kristallen kunt toepassen om jouw mindfulness te verbeteren. Alle kristallen staan in deze gids beschreven, vergezeld door prachtige afbeeldingen.

De Kristallengids deel 1 – Judy Hall

Dit is de meest gebruikte kristallengids ter wereld. In deze gids lees je over meer dan 200 stenen. De manier waarop ze deze stenen omschrijft is zeer uitgebreid. Door deze gids leer je om onbekende kristallen te identificeren. Van ieder kristal worden zowel de praktische als de esoterische kenmerken vermeld. Ook de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen komen aan bod. Daarnaast wordt er nog aandacht besteed aan kristalgenezing. In dit indrukwekkende naslagwerk kom je telkens weer meer te weten over de wereld van deze bijzondere stenen.

De wijsheid van stenen – Robert Simmons & Naisha Ahsian

Ook in dit boek lees je over de fascinerende wereld van de kristallen. Daarnaast worden ook edelstenen en mineralen besproken. Van iedere steen wordt uitvoerig de herkomst en de werking besproken, geïllustreerd met prachtige foto’s. Je leert alles over de wetenschappelijke componenten, elementaire energie, corresponderende chakra’s en de gelukkigste combinaties van meer dan 300 stenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *