Wat te doen bij ernstig eczeem

Weg met die irritatie

Heeft u last van ernstig eczeem? Dan is het verstandig manieren te vinden die de irritatie beperken. Wij gingen voor u op onderzoek uit. Want wat werkt nou het beste tegen ernstig eczeem? Wij namen zowel speciale kleding als alternatieve geneeswijzen onder de loep. Lees verder en ontdek wat het beste werkt. Is het zijden kleding of een eczeem behandeling in Tilburg?

Wat is eczeem precies?

Eczeem valt te typeren als een verstoring in de huid. Dit kan leiden tot een gevoelige, schilferige en droge huid. Eén van de manieren om deze irritatie zoveel mogelijk te beperken, is zo min mogelijk in contact te komen met schoonmaakmiddelen, zeep en te droge lucht. En hoe vreemd het misschien ook mag klinken; het veelvuldig wassen van de huid is niet aan te raden. De huid droogt hier alleen maar meer van uit. Omdat de huid zo gevoelig is bij eczeem, worden veel remedies gezocht in materialen die de huid raken, zoals kleding. Maar werkt dat wel zoals gehoopt?

Eczeem bestrijden met zijden kleding

Veel mensen denken dat zijden kleding een verzachtende werking heeft bij eczeem. Echter, uit onderzoek is gebleken dat het dragen van zijden kleding geen effect heeft. Aan het onderzoek deden 300 kinderen in de leeftijd van 1 tot 15 jaar met atopisch eczeem mee. De helft van hen droeg ‘gewone’ kleren, de andere helft speciaal geprepareerde zijden kleding. Deze kleding was vrij van sericine, een eiwit dat allergische reacties oproept. Na zes maanden bleek dat er geen verschillen waren tussen beide groepen. Noch in ernst van eczeem, noch in kwaliteit van leven. Kan een oplossing dan liggen die alternatieve geneeswijzen?

Een eczeem behandeling in Tilburg

Bij de alternatieve geneeswijzen gaat men ervanuit dat eczeem veroorzaakt wordt door een disbalans tussen lichaam en geest. Daardoor hopen afvalstoffen zich op in de huid. Een eczeem behandeling in Tilburg richt zich op het herstellen van deze balans. De eczeem behandeling in Tilburg werkt met behulp van natuurgeneeskundige geneeswijzen en producten. Deze zorgen ervoor dat de huid herstelt en dat de irritatie verdwijnt. Bij de eczeem behandeling in Tilburg wordt uitgegaan van de natuurlijke kracht van de mens. Geen chemische rotzooi dus, geen ‘speciaal geprepareerde kleding’, maar teruggaan naar de basis en daar het probleem aanpakken. Heeft u interesse in een eczeem behandeling in Tilburg? Kijk dan gerust eens rond naar de mogelijkheden in die stad.

Maak een afspraak voor een eczeem behandeling in Tilburg

Kortom, als u eczeem wilt bestrijden, kunt u uw beter een afspraak maken voor een eczeem behandeling in Tilburg, dan dat u zinloos veel te veel geld uitgeeft aan speciale zijden kleding. Wij wensen u veel succes en verzachting toe bij de eczeem behandeling in Tilburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *