zakelijke evenementen

Vergroot uw succes met vergaderen op locatie

Succesvol vergaderen

Vergaderen op locatie neemt toe in populariteit. Op steeds meer bijzondere, inspirerende plekken kunt u vergaderen. Kies bijvoorbeeld voor een oud klooster, boerenschuur of stadsboerderij. Tegenwoordig kan een werknemer op elke plek werken. Dit betekent niet meer elke dag in de file staan. Of bijvoorbeeld wat later beginnen. De digitalisering binnen onze cultuur van werken maakt dit allemaal mogelijk. Dit geldt ook voor vergaderen. Iets wat vaak wekelijks gebeurd. Maar dit hoeft niet op kantoor te gebeuren. Waarom kiest u niet voor vergaderen op een andere locatie? Een interessante locatie zorgt meteen voor inspiratie bij uw collega’s en uzelf. U zult verbaasd zijn over de resultaten. Probeer het eens een keertje uit.

Kies voor vergaderen op locatie

Nieuwe inspiratie doet u op door te vergaderen op een locatie die anders is dan anders. Een gebouw zoals een oud klooster bijvoorbeeld. U komt dan vergaderruimtes tegen die u niet snel tegenkomt in een kantoorpand. Natuurlijk kunt u kiezen uit veel verschillende locaties door heel Nederland. Bedenk van tevoren dus waar behoefte aan is. Dit is afhankelijk van uw gezelschap. Is er behoefte aan stilte of juist aan een meer natuurlijke omgeving. Baseer de keuze voor een vergaderlocatie bijvoorbeeld op de volgende onderdelen:

  • Rustige en stille locatie in het midden van een stad
  • Ruimtes die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes
  • Centrale ligging: goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
  • Aanwezigheid van voorzieningen zoals apparatuur, lunch en overnachting
  • Persoonlijke benadering: direct contact met de locatie; laat niets aan het toeval over

Doe inspiratie op

U zult merken dat vergaderen op locatie heel anders verloopt dan normaal. Een bijzondere locatie zoals bijvoorbeeld een klooster straalt iets heel anders uit. Dit is van invloed op de mensen die meedoen aan de vergadering. Op deze manier doorbreekt iedereen zijn dagelijkse sleur. Door met elkaar te praten op een unieke locatie vergroot dit ook de productiviteit en creativiteit van mensen. Nieuwe inzichten borrelen omhoog. Aandacht voor een prettige werkbeleving wordt ook steeds belangrijker. Vergaderen op een prettige plek hoort daar ook bij. Het kan een gevoel van geluk geven. Vergaderen op locatie is dus dé manier om een succes te maken van uw vergadering.

Ontsnap uit de alledaagse hectiek

Creëer een prettige werksfeer tijdens het vergaderen door te vergaderen op locatie. Dit verhoogt de creativiteit en productiviteit bij uw werknemers. Bent u overtuigd van de voordelen die vergaderen op locatie heeft? Lees hier meer over een inspirerende plek voor vergaderen op locatie.