Val op met standbouw in Rotterdam

Maak elke beurs tot een groot succes

In Rotterdam wordt met enige regelmaat een grote of minder grote (internationale) beurs georganiseerd. Dat is niet vreemd. Rotterdam is een echte handelsstad met een van de grootste zeehavens ter wereld. Ook is Rotterdam de standplaats van vele grote internationale bedrijven. Omdat in Rotterdam veel zaken worden gedaan, is het logisch dat hier regelmatig handelsbeurzen plaatsvinden. Heeft u binnenkort een beurs in Rotterdam? Dan is het handig als u een tiptop bedrijfspresentatie kunt aanbieden in de vorm van een strakke beursstand. In dit blog leest u wat de mogelijkheden zijn voor standbouw in Rotterdam.

Opvallen met uw stand op de vakbeurs

Het is tegenwoordig flink ellebogenwerk om u als bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten. Veel bedrijven kopiëren de zogenaamde ‘best practices’ van andere bedrijven om ook die unieke uitstraling voor elkaar te boksen. Eenheidsworst in bedrijfspresentaties is dan ook schering en inslag. Staat u met uw bedrijf op een beurs, dan wilt u zich uiteraard onderscheiden. Om op te vallen met uw stand zijn diverse mogelijkheden van standbouw voorhanden. Met goede en opvallende standbouw trekt uw stand meer bezoekers, wat natuurlijk goed is voor de handel. Voor goede standbouw in Rotterdam heeft u onderstaande flexibele keuzemogelijkheden.

Modulaire standbouw in Rotterdam

De meest voordelig keuze van standbouw in Rotterdam is modulaire standbouw. Een modulaire stand bestaat uit losse panelen die eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Het grote voordeel van modulaire standbouw is dat deze eenvoudig op te bouwen en af te breken is. Bovendien kunt u uw modulaire stand een aantal keren hergebruiken.

Houtbouw voor uw standbouw

Als u kiest voor houtbouw heeft u meer creatieve mogelijkheden. Houten onderdelen kunnen in elke maat en in elke gewenste kleur opgeleverd worden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van houtbouw en modulaire elementen. Dit maakt dat specifieke onderdelen van uw stand herbruikbaar zijn. Houtbouw geeft u meer creatieve ruimte in het ontwerp. Let wel dat houtbouw kostbaarder is en dat de opbouw op de beurs meer tijd in beslag neemt.

Projectbouw voor uw beursstand

Kiest u voor projectbouw voor uw stand in Rotterdam? Dan heeft u alle vrijheid voor uw standbouw. U kunt hierin al uw creatieve ideeën kwijt. Met projectbouw weet u zeker dat uw stand opvalt op de beurs in Rotterdam. Denk daarbij ook aan mogelijkheden tot wandprojectie en presentaties op (gekoppelde) beeldschermen. U kunt het inrichten zoals u het zelf wilt. Projectbouw is de mooiste, maar ook meest kostbare, vorm van standbouw.

Professionals voor standbouw in Rotterdam

Voordat u aan standbouw begint, is het belangrijk om uw budget vooraf vast te stellen. Zo wordt u niet met financiële tegenvallers geconfronteerd. Voor elk budget is een fraaie stand te bouwen. Hoe groot is het belang van de beurs? Ook daarop kunt uw budget afstemmen. Bespreek dit vooraf met professionele en ervaren standbouwers. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *