Transparante werkwijze aanvraag subsidie WBSO

WBSO

Om te kijken of u in beeld komt voor WBSO subsidie, kunt u het allerbeste contact opnemen met WBSOburo. Wij zijn helemaal ingevoerd in deze materie en helpen u met genoegen zonder dat het u geld kost. Daarbij maakt het geen verschil of u zelfstandige bent of dat uw organisatie onder het Midden- en kleinbedrijf moet worden gerangschikt.

Brengt het aanvragen van WBSO subsidie veel uitzoekwerk met zich mee? Vormen de aanvullende taken waaronder het aanleggen van een dossier en de registratie van uren een obstakel? Heeft u zich toch door de hele procedure heen geworsteld, dan bestaat het risico dat de toegekende subsidie wat betreft opbrengst veel minder is door alle tijd die u erin heeft gestoken. Redenen om eens met WBSOburo kennis te maken.

Transparante werkwijze aanvraag subsidie WBSO

WBSOburo houdt de voortgang van uw aanvraag van subsidie betreffende WBSO in de gaten en zorgt dat u op de hoogte blijft. Tevens hoort u van ons of er wijzigingen hebben plaatsgevonden waar u bij uw eerstkomende aanvraag rekening mee dient te houden. Hier hoeft u zich dus niet om te bekommeren. Ook dat hoort bij ons servicepakket!

Lijkt het erop dat u er met het aanvragen van een WBSO subsidie een project bij heeft door alle bijkomende zaken die u hiervoor moet doen? Een heel goede reden om eens kennis te maken met WBSOburo. WBSOburo is een full service bureau, gespecialiseerd in het afhandelen van WBSO subsidieaanvragen. Wij geven advies bij het invullen van het verzoek en zijn u behulpzaam bij alle aanvullende taken die voor het verzoek nodig zijn.

Wij besparen u veel tijd

Bij ons geen meerjarencontract of vage facturen waarbij opstart- en/of rapportagekosten in rekening worden gebracht. U krijgt pas een factuur nadat de aanvraag van subsidie betreffende WBSO is toegekend. Bovendien hanteert WBSOburo een zeer acceptabel tarief, namelijk 5% van de subsidie met een bovengrens van € 1750,- per aanvraag, gebaseerd op No Cure – No Pay!

Omdat de regelgeving aangaande de WBSO subsidie frequent wijzigt, informeert WBSOburo u op tijd als nieuwe regels voor uw bedrijf van toepassing zijn. Hier hoeft u dus niet zelf permanent alert op te zijn: dit doen wij voor u. Tevens houden wij u geinformeerd over de vordering aangaande uw aanvraag van subsidie betreffende WBSO .

Het is prettig wanneer u zich niet hoeft te bekommeren over de stand van zaken aangaande de WBSO subsidie aanvraag. Daarom houden wij u continu op de hoogte van de status van uw aanvraag. Ook informeren wij u op tijd als er aanpassingen hebben plaatsgevonden in de regelgeving.

Mail of bel ons om te zien of u subsidie in het kader van de WBSO kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *