Rate this post

De graszoden van Boelens zijn top!

Mijn vriend en ik zijn echt super blij met de graszoden van Boelens. Echt top zijn ze! Ik wilde al heel erg lang graag een mooi gazonnetje waar ons lieve, kleine prinsesje Priscilla van twee op kan spelen. Sinds wij in onze nieuwe huis zijn komen wonen, wilde ik de stenen voortuin al vervangen door graszoden, maar mijn vriend vond het onzin en bovendien veel te duur. Ik ben toen op onderzoek uit gegaan en kwam op de site van Boelens terecht.

Graszoden voor een spotgoedkope prijs

Boelens biedt goede graszoden, zonder netten, aan voor maar €1,50 per vierkante meter! Met zulke prijzen kon ik mijn vriend makkelijk overtuigen. Hij was direct enthousiast en we hebben ze online besteld via de website www.boelensgraszoden.nl. We wilden eerst zelf de graszoden aanleggen, maar volgens de specialist van Boelens, was dat best nog wel moeilijk. Dus toen hadden we toch maar bedacht dat het misschien makkelijker en beter was dan dat zij dat voor ons zouden doen. Ook hier hebben we geen spijt van gehad, want de graszoden liggen er echt perfect in! Onze buren zijn er super jaloers op en hebben ze ook besteld!

Een eigen tuintje

Niet alleen ons dochtertje Priscilla is erg blij met haar nieuwe speelweide, ook mijn vriend is inmiddels helemaal overstag. Hij heeft de graszoden inmiddels ook geïntroduceerd bij zijn vrienden van de voetbalclub. Boelens heeft ons echt fantastisch geholpen bij het maken van ons eigen paradijsje in Almere. Ik had niet gedacht dat het zo lekker kon zijn om met een wijntje in de hand voor de deur van je eigen huis te zitten en je prinsesje lekker op het gazon te zien spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.

Boelens: heel erg bedankt voor de goede service!