Onze website staat nu hoog in Google

Hoog in Google dankzij linkbuilding

Wij hebben afgelopen jaar een webshop opgezet echter viel de omzet tot op heden nogal tegen. We verkopen namelijk houten speelgoed op het internet en je merkt dat hier veel vraag naar is. Echter merken we dat onze concurrenten veel meer omzetten dan wij dat doen. Toen we hier naar gingen kijken zagen we dan ook dat onze website niet heel hoog in Google stond. We stonden op plek 7 en dit was mogelijk een verklaring waarom het nog niet zo goed ging. De belangrijkste opdracht was voor ons dan ook om onze webshop hoog in Google te krijgen. Het liefste op plek 1. Echter wisten we niet direct hoe we dit moesten realiseren. We hebben het bouwen van onze website namelijk ook uitbesteed en we hebben dan ook meer ervaring met onze producten in plaats van de techniek. Totdat we op de website van biedmeerwebwinkels.nl kwamen. Hier stond een artikel dat precies beschreef hoe onze shop hoog in Google zou kunnen komen.

Onze website staat nu hoog in Google

Na het lezen van dit artikel hebben we direct contact opgenomen met BiedMeer. Zij gaven direct aan dat een positie hoog in Google gemakkelijk te realiseren is. Aangezien we dit jaar meer omzet willen behalen dan vorig jaar hebben we direct gevraagd wat dit zou gaan kosten. We kregen direct een antwoord en we gingen direct akkoord.

Meer bezoekers en meer omzet

Inmiddels staat onze shop zeer hoog in Google, en wel op plek 2. We merken echt dat de hoeveelheid bezoekers aanzienlijk is toegenomen. Dit heeft ook direct een positief effect op de omzet. We zijn dan ook erg blij met het resultaat. We zijn nu zelfs van plan om binnenkort te gaan uitbreiden en dan doen we zeker weer een beroep op BiedMeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *