Met de neus in de boeken

Het hebben van een bedrijf in Breda brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Als eigenaar heeft u nog de meeste werkzaamheden. Om nog maar niet te spreken over het werk buiten de normale werktijden. Zo bent u bijvoorbeeld veel tijd kwijt met uw boekhouding. Perfectionist als u bent doet u dat liever zelf dan het iemand laten doen. Maar is dat wel zo slim? U bent te veel tijd kwijt om alles op orde te krijgen en et lijkt er allemaal niet minder op te worden. Misschien wordt het tijd voor een boekhouder. Een boekhouder in Breda zou het fijnst zijn, dit is lekker lokaal.

Het boekje te buiten

Boekhouden is een methode om je inkomsten en uitgaven en je vermogenspositie helder te krijgen. Zo heb je overzicht in je financiële positie, weet je of winst of verlies maakt, verantwoording van uitgaven, en een overzicht van alle offertes. Met een grootboek voeg je dit allemaal samen. Hierin zitten onder andere “boekingen”, een jaarrekening en een jaarverslag. Boekhouden is al eeuwen oud. De Egyptenaren hielden hun financiën al bij op papyrusrollen. Zij maakten toen nog gebruik van enkel boekhouden. Met verschillende vormen boekhouden is het lastig welke u kunt toepassen. Een bedrijf wat u hierbij kan helpen is Van Zundert Consultancy.

Het boek in orde

Met een goede hulp aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw boekhouding.

Alles is netjes geordend en u kunt zich concentreren op andere werkzaamheden. Met uw nieuwe boekhouding bent u zelfs niet meer bang voor controles! Met een gerust hart aan de koffie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *