De laatste trends in beglazing

Als u uw glas wilt vervangen

Overweegt u een glaszetter in Utrecht in te schakelen? Wacht dan nog even. Verdiep u eerst even in de laatste trends in beglazing. Wij sommen graag voor u de actuele designs op. Deze hebben we ontdekt op de BIS (Bouw- en InspiratieSalon) in België, die werd gehouden in oktober 2017 in de Flanders Expo. Op deze beurs kan iedereen terecht voor tips en tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Lees in dit blog een samenvatting hiervan. Dan weet u direct wat u straks als opdracht aan uw glaszetter in Utrecht wilt geven!

Designramen

Wat erg vaak voorbij kwam op de beurs waren de designramen. We hebben het dan over een zeer hoogstaande kwaliteit van glas. Van sierglas tot HR++ glas. Ook is alles tegenwoordig mogelijk. Draai-, kiep- én openslaande ramen. Vraag gerust aan uw glaszetter wat de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig is niets te gek voor een beetje glaszetter. Weet u al welk soort kozijn u wenst in Utrecht? Op de beurs kwam naar voren dat kozijnen van PVC, hout en aluminium de boventoon gaan voeren. Wilt u de klassieke uitstraling van uw woning of bedrijfspand versterken? Kies dan voor hout. Een aluminium kozijn is zeer stijlvol, strak en modern. Kies voor PVC als u een wat meer betaalbare en optimaal isolerende variant wenst. Vraag uw glaszetter om wat voorbeelden, zodat u straks beschikt over precies die ramen en kozijnen die u wenst.

Zo vindt u de juiste glaszetter

Weet u al of u gaat voor een designraam van hout, PVC of aluminium? Welke keus u ook maakt in Utrecht, het is zeer essentieel dat u een vakkundige, correcte en betrouwbare glaszetter inschakelt. Zo’n glaszetter herkent u aan het volgende:

  • Heeft hij al vele jaren ervaring?
  • Zet hij verschillende soorten glas?
  • Beschikt hij over een 24/7 glasservice?
  • Biedt hij u desgewenst passend advies?
  • Staat hij voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs?

Kunt u al deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan heeft u een geschikte glaszetter in Utrecht gevonden!

Laat uw glaszetter uw favoriete ramen en kozijnen plaatsen!

Nu u bekend bent met de laatste trends in ramen en kozijnen, weet u vast en zeker welke opdracht u uw glaszetter in Utrecht wenst te geven. Vraag deze vakman naar meer informatie over de trends, zijn werkwijze en de tarieven. Zo weet u wat u mag verwachten en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe beglazing in Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *