Rate this post

Wat u mag weten over laadpaal montage

Wilt u als ondernemer ook investeren in een duurzame toekomst door laadpalen bij uw kantoor te monteren? Dat juichen wij toe. Maar weet u wat er allemaal komt kijken bij laadpaal montage? Waar moet u bij de montage rekening mee houden? Wij vertellen het u uitgebreid in dit blog aan de hand van een aantal handige tips voor laadpaal montage.

Waar plaatst u de laadpalen?

Waar wilt u de laadpalen neerzetten? En logische plek, bijvoorbeeld in de buurt van parkeervakken. En wilt u bij meerdere parkeervakken een laadpaal laten plaatsen? Of slechts bij een enkel parkeervak bij uw bedrijf? Wellicht overbodig, maar zorg er wel voor dat de auto’s die eraan moeten laden er ook echt goed bij kunnen.

Welke laadmogelijkheden zijn er?

Weet u welke laadmogelijkheden er zijn voor elektrische auto’s en hoe zit het met de aansluiting van uw bedrijfspand op het stroomnet? Uw bedrijfspand kan met een 1-fase aansluiting of 3-fasen aansluiting op het stroomnet aangesloten zijn. Het verschil is dat een 3-fasen aansluiting ervoor zorgt dat een auto drie keer sneller laadt. Dit geldt echter alleen wanneer de auto dit ondersteunt. Stem de laadpaal dus op de soort auto’s af.

Schakel een installateur in voor laadpaal montage

Wij adviseren u om voor de laadpaal montage een ervaren laadpaal installateur in te schakelen. Dat heeft tot voordeel dat u zelf nergens over hoeft na te denken en dat de montage goed wordt geregeld. Na de laadpaal montage is de laadpaal direct klaar voor gebruik. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken. Ga op zoek naar een specialist in laadpaal montage bij u in de buurt, zodat u snel aan de slag kunt met uw duurzame investering.

Wilt u meer blogs lezen over auto’s en autogebruik? Klik op de link en er verschijnen meer informatieve blogs over auto’s.