Goedkope winterbanden vermarkten

Goedkope winterbanden kopen

Wij verkopen goedkope winterbanden. In principe verkopen we allerlei soorten banden en materiaal voor de banden. Het is een passie die omgezet is in een winstgevend bedrijf met oog voor de klant. In ons bedrijf zit vele jaren ervaring in de auto-industrie. Ik heb zelf gewerkt bij een garage in de buurt. Ik repareerde van alles, maar had altijd een passie voor banden. Uitlijnen. Banden verwisselen. Profiel opmeten. Het is een dooddoener, maar ik had er altijd al een band mee. Dat was de zin die ik tijdens mijn sollicitatiegesprek maar achterwege gelaten heb. Ik heb wel gesproken over het belang van goedkope winterbanden. Ik voel de verantwoording naar de consument toe om dit aan te bieden in enige vorm.

Goedkope winterbanden vermarkten

Ik liep al tijden met het idee om goedkope winterbanden op de markt te gaan brengen. Ik ben echter geen ondernemer. Ik kan niet netwerken, lobbyen en een onderneming opstarten. Laat mij maar in de garage staan en mensen helpen. Toen ik Bandengoedkoop.nl tegenkwam op het internet besloot ik direct een open sollicitatie te doen. Ik vertelde over het, in mijn ogen, falende beleid van de Nederlandse overheid en over onze plicht om de consument te voorzien in goedkope winterbanden van Vredestein, Hankook of Marangoni. Merken welke er toe doen in de bandenwereld. Ik sprak ook over de potentie voor goedkope winterbanden in Nederland. De markt staat nog in de kinderschoenen.

Service

Ik werd aangenomen en werk al meer dan drie jaar met veel plezier bij deze onderneming. Ik adviseer klanten telefonisch en persoonlijk over de beste keuze voor hun auto. Indien nodig zoek ik de juiste afmetingen op en plaats ik de bestelling. De aflevering geschiedt dan zo spoedig mogelijk. Ik hoop nog vele jaren te werken bij de goedkoopste en betrouwbaarste bandenzaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *